reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@K28 nie obwiniaj się teraz możesz działac [emoji4]pomożemy na tyle na ile bd chciała jestem tu ponad rok i tyle co tu się można nauczyć to hoho
Genetyka to mutacje i kariotypy nie wiem co jeszcze w sumie reszta to przeciwciała toczeń ANA itd. Ogólnie to poproś na pocZątek o podstawy czyli hormony [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QU
Chcialabym porozmawiac z nia jutro na spokojnie,ale nie wiem jak sie bede czula... pewnie juz na usg nie bede mogla nic z siebie wydusic...wiem,ze TO sie dzieje,ale inaczej jest jak sie zobaczy pusty obraz na usg...boli serce. A czy te badania powinno sie robic zaraz po poronieniu czy trzeba odczekac?

Są takie które robi się do 6 tyg kiedy są hormony ciążowe bo czasami niektóre czynniki ujawniaja się w ciąży

Są takie które robi się do 6 tyg kiedy są hormony ciążowe bo czasami niektóre czynniki ujawniaja się w ciąży

acha,to zapytam jutro,jak dam rade,jak nie zapomne...
Zle sie czuje, niedawno zdecydowalam dolaczyc do forum dla czerwcowych mam 2018, mimo ze bardzo ale to bardzo sie balam,ze znow sie nie uda. Dawalo mi to nadzieje,ze tym razem bedzie lepiej. A tymczasem jestem tu,nie zrozumcie mnie zle,jestescie naprawde super, juz duzo sie dowiedzialam,ale to takie smutne... po raz trzeci nie moc sie cieszyc. Zycie nas bardzo doswiadcza. Po drugim poronieniu stwierdzilam,ze do trzech razy sztuka... Maz nie kazal mi sie zalamywac,wierzyl ze tym razem na pewno bedzie lepiej. On nadal w to wierzy ze tam sie pojawi dzidzia,mimo ze ja czuje co sie tam w srodku dzieje...

@K28 musisz mieć swój sposób aby umieć się pozbierać ja jestem wierząca i zawierzylam się Bogu i Matce w tym znajduje spokój i nadzieje .
Nie wiem czy bym się trzymała jednej doktorki...

@K28 musisz mieć swój sposób aby umieć się pozbierać ja jestem wierząca i zawierzylam się Bogu i Matce w tym znajduje spokój i nadzieje .
Nie wiem czy bym się trzymała jednej doktorki...

Bylam wczesniej u innego gine,ale zdecydowanie sie nie spr. Obecna dr znalazlam,bo prowadzila ciaze mojej kuzynki znajomej. Dziewczyna miala podobne problemy,stracila 2ciaze a trzecia udalo jej sie doprowadzic szczesliwie do konca. To mi dalo nadzieje. Tu ciezko o dobrego lekarza,nie ma za bardzo w czym przebierac ;/ Ale chyba faktycznie druga opinia by sie przydala... narazie nie mam glowy do szukania nowych lekarzy...

@K28 czesc, bardzo ciezkie przezycia za Toba...i w trakcie:( teraz faktycznie przebadaj sje wzdluz i wszerz zeby nastepna ciaza byla jak ta lala:) u mnie szwankuje autoimmunologia ale do konca nie wiadomo co, mam przeciwciala anty ro z grupy ANA, wiec na razie przy ciazy wlacza mi clexane i moze jakis progesteron, mimo pierwszej straty zrobilam sporo badan ale kiedys borykalam sie z problemami immunologicznymi i wiedzialam gdzie uderzac..
@roki_1991 czy Ty w ogole plamilas?kochana przy tak wysokiej becie i niejasnej wizycie jest tyle szansy:) moze faktycznie obraz byl niejasny, gin nie chciala za duzo tam wiercic, jeny jeszcze jest duza szansa ze kropek sie ladnie pokaze! Tylko musisz poczekac:(

reklama
@K28 czesc, bardzo ciezkie przezycia za Toba...i w trakcie:( teraz faktycznie przebadaj sje wzdluz i wszerz zeby nastepna ciaza byla jak ta lala:) u mnie szwankuje autoimmunologia ale do konca nie wiadomo co, mam przeciwciala anty ro z grupy ANA, wiec na razie przy ciazy wlacza mi clexane i moze jakis progesteron, mimo pierwszej straty zrobilam sporo badan ale kiedys borykalam sie z problemami immunologicznymi i wiedzialam gdzie uderzac..
@roki_1991 czy Ty w ogole plamilas?kochana przy tak wysokiej becie i niejasnej wizycie jest tyle szansy:) moze faktycznie obraz byl niejasny, gin nie chciala za duzo tam wiercic, jeny jeszcze jest duza szansa ze kropek sie ladnie pokaze! Tylko musisz poczekac:(
Hej. Przykro mi,ze za Toba rowniez takie ciezkie przezycia :( Ja sie dopiero zaczynam dowiadywac tak naprawde co powinnam badac. Zobaczymy jak to wszystko sie ulozy.musze jeszcze dojsc do siebie.

Do góry