reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny to ile was mniej wiecej wyniosly te wszystkie badania,genetyka itp jesli moge spytac? Chcialabym sie zorientowac na co sie szykowac,jezeli zdecyduje sie na badania w PL.

reklama
@K28 witam Cię serdecznie. Przykro mi że Ty również dołączyłas do naszego grona. Naprawdę Ci współczuję Twoich strat. Co do badań to ciężko powiedzieć jaki ich koszt. Zależy co chcesz robić. Mutacje np taki podstawowy pakiet wysyłkowo za 330zl można zrobić. Ja w zeszłym tygodniu zostawiłam prawie 200zl w labo a robilam tylko homocysteine b12 kwas foliowy d3 estradiol i prolaktyne

@K28 to ja bardziej acard obstawiam chyba...
To zależy kto jakie badania robi ile razy, ja na pierwszy rzut badałam wszystko łącznie z markerami , i innymi rzeczami my z wizytami z badaniami dla nas obydwojga ok5 tyś w tym roku . Zależy co będziesz robić ile razy powtarzać hormony progesterony itd według mnie podstawa to pakiet na mutacje , toczeń, przeciwciała, wirusowe, bakteryjne ,ANA , badanie nasienia , hormony bez tego nie ruszysz dalej
@Frezja_1 przytulam ;* ja az boje sie testować

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki @roxie123, ale juz przyjmuje to na miekko. Luzik, az sama siebie nie poznaje.:) za Ciebie nieustajaco trzymam kciuki.
Jest jeden pozytyw ziol , poki co nie plamie, chyba ze mi sie @ przesunie. No coz czekam na nowy cykl, ale na spokojnie.:)

@Frezja_1 wiem rozumiem też już znam taka rutynę w testowaniu w zasadzie nie licząc września to ostatnio byłam w ciąży w lutym czyli 9 mies temu...
Ale nie poddajemy się byle ciąża była i się rozwijala [emoji4][emoji4]
Może zioła pomogły na plamienia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
To była ciężka noc, prawie nie spalam... Brzuch zaczął boleć, cycki wróciły do normalnego stanu, tak więc no... Jakoś się nie nastawiam.
@roxie123 ja trzymam kciuki za twój test z poniedziałek ;) będzie dobrze
@Frezja_1 dobrze ze podchodzisz do tego spokojnie. To jest dobra oznaka :)

@Frezja_1 ale Ty termin @ maszna ndz to póki nie przyszła to może nie przyjdzie. Spokojnie :-)
@roki_1991 a drogo Cie beta kosztuje? Ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła dziś też aby zobaczyć jak to wygląda czy przyrasta. Kochana ale to cycy miękkie flaki są całkiem??

O jej ale naskrobalyscie
Witam nowe Aniolkowe mamusie zostancie z nami zapalam światełko dla Aniołkow (*).

Dawno nie pisałam mam kilka dni wyjęte z życiorysu.
Otóż mam tzw ósemke zatrzymana po prawo u góry i chyba franca rozrabia bo tak mnie bolała prawa strona ze szok.

Nawet leki przeciwbólowe nie dawały rady a na dodatek moja mama ma coś z barkiem i wszystko na mojej głowie więc nie miałam czasu dziś na razie odpukac nie boli .

Mam zamiar posprzątać w mieszkaniu.

Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
@mamcia2014 ja dwa lata temu miałam mega ból zęba, nie działało totalnie nic, zdjęcie nie pokazało nic. Lekarz przepisał mi takie saszetki do picia nimesil i to było jedyne co mi pomogło. Więc może poproś dentystę o coś przeciwbólowego, przynajmniej do czasu zanim usunie ci tą ósemkę. Bo domyślam się że bez usuwania się nie obejdzie.
A ja w ramach poprawy humoru idę dzisiaj na paznokcie. Muszę coś robić żeby w domu nie siedzieć. Potem do pracy, to jakoś zleci.
Weekend na szczęście z mężem, to będzie mnie wspierał chociaż.
@agab33powiem ci ze boję się iść dzisiaj już na betę, bo jak się okaże że spada, to moja lekarka i tak ma dyżur dopiero w poniedziałek, a do innej nie chce iść

Do góry