reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 przykro mi ale wszystko przed Toba ;*
czyli regularnie masz ? 27 dni to tak ok ... Mi mi po poronieniu się przesuną do 32-36 teraz miałam tabletki na skrócenie cyklu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AgaB33 przykro mi.:( u mnie tez jedna kreska i brzuch boli jak na @. Ale nie załamuje sie. Poki co, nie mam parcia i wierze, ze Bog wie lepiej. Jak ma byc rodzeństwo dla coreczki to będzie, a jak nie to nic nie zrobię.koncentruje się na tym co mam, a nie na tym czego mi brakuje.:) oby mi sie nie zmieniło, bo z ta filozofią mi lepiej. :)

@Frezja_1 bardzo mądra filozofia. Dla mnie jeszcze ciężka do zaakceptowania ale może i to przyjdzie niedługo.
Ja ogólnie niecierpliwa jesrem, do tego widmo choroby M może i mojej. To wszystko średnio sprzyja. Córcia mieliśmy po pierwszym cyklu prob, ta poroniena ciąża też w ten sposób. Tylko w oby przypadkach byliśmy na luzie bez napinki a teraz to sie tak pokopalo. Gdyby nie powychodzily po drodze te choroby... proszę Boga o trochę litości nad nami bo od 10.2016 jest tragedia.
@roxie123 ja cykle ogolnie 28dni odkąd urodziłam córcie. Dwa cykle przed ta poroniona ciąża były 27dni. Po poronieniu dwa cykle 28dni, a ten ostatni 27dni. I tak czuję że do jutra sie rozkokosi i będzie teraz tez 27 dni.

Dzięki dziewczyny. Tez tak mysle. @AgaB33 ja tez po poronieniu mialam straszne parcie a teraz nie. Wiem, ze jesli nie zachodze to tak ma byc. Wierzę, ze Bog Wie lepiej i choc mnie tez w życiu dosiegaja problemy, to jednak ja naprawdę czuje opiekę Aniola. Wiem, ze dla niektórych to brzmi śmiesznie, ale ja to czuje. Nawet w sytuacjach, gdy mi cos nie wyszło tak jak chcialam, pozniej okazalo sie, ze wlasnie tak mialo byc. Np. O coreczke staralam sie dwa lata i juz fiksowalam, tak bardzo chcialam byc mama i dopiero pizniej z perspektywy czasu zrozumialam, ze tak mialo byc i dziękuje Bogu, ze wtedy nie zaszlam w ciążę. Dlatego teraz tez wierzę, ze Bog ma dla mnie lepszy plan.
@AgaB33 @roxie123 trzymam kciuki i wierze, ze dla Was tez Bog ma dobry plan.
Pa:)
@Funia90 jestem myslami przy Tobie podczas wizyty, a po poludniu lece do @roki_1991 :)

@Frezja_1 @roki_1991 wizytuje o 8.30[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
no to jak zawsze jestesmy z Tobą :*
milego dnia ruchomy gifek3481392.gif dla wszystkich :*

Załączniki

• milego dnia ruchomy gifek3481392.gif
    milego dnia ruchomy gifek3481392.gif
    87,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
@nafoczka dziękuję bardzo za życzenia :-) Tobie również najlepszego.

@Frezja_1 w sumie racja. Ja w przypływie optymizmu tłumaczę sobie że tak ma być że Bóg ma wobec mnie plan, który realizuje. I muszę Czekać na rozwój sytuacji. Jednak w momencie gdy jest źle i tak przebija się pytanie: dlaczego??? Nie mogę sobie jeszcze z tym poradzić.

W przyszłym cyklu żadnych lutein itd. Jak ma być to będzie.

Do góry