reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 dzisiaj zjadłam pół bułki na śniadanie i o 17 danonka na obiad [emoji23]
Jakoś zawsze tak się u mnie ciąża zaczynała pierwsza i druga ... leżę i ciągnie mnie w jajnikach raz z jednej raz z drugiej cycki to już wgl ... no i M powiedział że widzi po mnie ze ciąża bo inaczej wyglądam...
Chce w to wierzyć...
Beta prawdę powie, oby było dobrze jak cos eh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Frezja_1 niestety trzeba byc "gotowym " na wszystko tylko święta ida i to tak wiesz byłoby strasznie przykro ale na razie chce wierzyć ze będzie pozytywna beta

@roxie123 ale Ty znasz swoje ciało, szacun. Ja rozpracowane mam tylko odczuwanie owulacji :-) i regularne @.

@Frezja_1 ja zatestuje w niedzielę jeśli w sobotę @ nie przyjdzie. Chociaż lekarz mówił że przy tak regularnych cyklach nie dostanę w terminie to od razu brac luteine po tych 3 dniach przerwy. No zobaczę. Oby nasze @ nie przyszły w ten weekend i niech będą dzidzi :-)

@AgaB33 po 3 pozytywach w ciągu roku już nauczyłam się obserwowac[emoji4]
Czekamy oby bylo jak najwięcej prezentów na święta zaraz mikolaj a ja mam 1 grudnia imieniny więc marzę o takim prezencie nic więcej nie chce [emoji4]

@roxie123 jak opisujesz swoje objawy to od razu mi się przypomina jak ja analizowałam że chyba coś się zaczyna dziać, pytałam was wtedy o różne objawy, nawet założyłam osobny wątek i okazało się że wszystko co opisałam wskazało później na jedno :) - mojego małego groszka :)) jak się człowiek wsłucha w ciało to na prawdę wiele można zauważyć, a nigdy się nie spodziewałam że ja zauważe że jestem w ciąży jeszcze 5 dni przed terminem miesiączki [emoji14] wiele z twoich objawów ja miałam, no może poza powiększeniem piersi kurka... Coś u mnie się nie chcą ruszyć nic a nic, już nawet mój pyta czy urosną hahahaha, ale kręgosłup mnie bolał, podbrzusze, jajnik, czułam kłucie, rozdrażnienie, co chwile jakiś stan podgorączkowy źle samopoczucie, płaczliwość... I mam :D trzymam kciuki za ciebie!!! Oczywiście za ciebie @Frezja_1 i @AgaB33 również :*

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziękuję Wam [emoji8][emoji8][emoji8] wsparcie mi teraz potrzebne nie bede ukrywać marzę o tym aby bylo dobrze jednak nawet leki nie dają pewności

@roki_1991 sny tlumacze odwrotnie mnie przed wizyta sie snilo ze siedze w poczekalni z duzym brzuszkiem:( nie sprawdziło sie chociaz tlumaczylam sobie wtedy ze to znaczy ze wszystko dobrze bo strasznie sie stresowalam..jak ja mialam gorsze wyniki moczu M od razu kupil mi zamrozona zurawinke w piotrze i pawle, w eco shopach sa tez syropki ale drogie..trzymam kciuki za jutro bedzie dobrze:)

reklama
Do góry