reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@membaris zawsze jak nie jestes pewna to skonsultuj sprwe z lekarzem lub zbadaj progesteron i tez bedziesz wiedziec jak sie sprawy maja[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam serdecznie. Dawno do was nie pisałam /a pewnie z tydzień :p
Bardzo dużo się teraz dzieje w moim zawodowym zyciu a i w domowym się okaże niedlugo co i jak :)
Gorąco witam wszystkie nowe dziewczyny a naszym wirtualnym świecie, który niejednokrotnie przenosi się na realne spotkania. Zapraszam na wątek pomocniczy bo może wam coś podpowie
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Przyszłe mamusie skromnie pytam, która z was ma ochotę uzupełnić naszą liste przyszłych mam? :*
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam

Jutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienie :( boję się co jutro mi powie moja gin :( czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@Marika92 spokojnie, musi być dobrze. Z resztą ostatnio lekarka kazała ci się nie przejmować tymi plamieniami. Trzymam kciuki za kropka i jutrzejszą wizytę? O które masz?
Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Może dlatego że cały czas leżę. Czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch, kręci mi się w głowie i wierci mi po żołądku pół dnia, a nic za bardzo nie zjadłam. Eh, mam nadzieję że do jutra będzie lepiej, bo nie wyobrażam sobie iść do pracy z takim samopoczuciem....

@Marika92 dasz radę :)znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze :) masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze :) ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki

@Marika92 dasz radę :)znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze :) masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze :) ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki
Ja tego nie słyszałam ale usłyszałam inne rzeczy też na usg ale nie ukrywam że boję się takiego zdania.. :( mam nadzieję że jutro mniw uspokoi moja p dr

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 jutro caly dzien trzymam kciuki:) moze dluuugo spij a potem przyjaciele na comedy central;) ja nigdy nie miałam dobrej wizyty w ciazy takze nie wiem jak to jest ale w Twoim przypadku na pewno wszystko bedzie dobrze , nic nie wskazuje na to ze mialoby nie byc:) przy tych lekach plamienia sa, jak mowia dziewczyny, a generalnie ok wiec jakos zaaplikuj sobie jutro spokoj w postaci jakiegos czasoumilacza a wieczorem beda dobre wiesci!

Do góry