reklama
Witam serdecznie. Dawno do was nie pisałam /a pewnie z tydzień
Bardzo dużo się teraz dzieje w moim zawodowym zyciu a i w domowym się okaże niedlugo co i jak
Gorąco witam wszystkie nowe dziewczyny a naszym wirtualnym świecie, który niejednokrotnie przenosi się na realne spotkania. Zapraszam na wątek pomocniczy bo może wam coś podpowie
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Przyszłe mamusie skromnie pytam, która z was ma ochotę uzupełnić naszą liste przyszłych mam? :*
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Bardzo dużo się teraz dzieje w moim zawodowym zyciu a i w domowym się okaże niedlugo co i jak
Gorąco witam wszystkie nowe dziewczyny a naszym wirtualnym świecie, który niejednokrotnie przenosi się na realne spotkania. Zapraszam na wątek pomocniczy bo może wam coś podpowie
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Przyszłe mamusie skromnie pytam, która z was ma ochotę uzupełnić naszą liste przyszłych mam? :*
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Jutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienie boję się co jutro mi powie moja gin czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Ostatnia edycja:
roki_1991
Fanka BB :)
@Marika92 spokojnie, musi być dobrze. Z resztą ostatnio lekarka kazała ci się nie przejmować tymi plamieniami. Trzymam kciuki za kropka i jutrzejszą wizytę? O które masz?
Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Może dlatego że cały czas leżę. Czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch, kręci mi się w głowie i wierci mi po żołądku pół dnia, a nic za bardzo nie zjadłam. Eh, mam nadzieję że do jutra będzie lepiej, bo nie wyobrażam sobie iść do pracy z takim samopoczuciem....
Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Może dlatego że cały czas leżę. Czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch, kręci mi się w głowie i wierci mi po żołądku pół dnia, a nic za bardzo nie zjadłam. Eh, mam nadzieję że do jutra będzie lepiej, bo nie wyobrażam sobie iść do pracy z takim samopoczuciem....
@roki_1991 mam o 17.30.. Umrę do tego czasu..
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
roki_1991
@Marika92 dasz radę znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki
Ja tego nie słyszałam ale usłyszałam inne rzeczy też na usg ale nie ukrywam że boję się takiego zdania.. mam nadzieję że jutro mniw uspokoi moja p dr@Marika92 dasz radę znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Totois30
@Marika92 jutro caly dzien trzymam kciuki moze dluuugo spij a potem przyjaciele na comedy central ja nigdy nie miałam dobrej wizyty w ciazy takze nie wiem jak to jest ale w Twoim przypadku na pewno wszystko bedzie dobrze , nic nie wskazuje na to ze mialoby nie byc przy tych lekach plamienia sa, jak mowia dziewczyny, a generalnie ok wiec jakos zaaplikuj sobie jutro spokoj w postaci jakiegos czasoumilacza a wieczorem beda dobre wiesci!