reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@membaris zawsze jak nie jestes pewna to skonsultuj sprwe z lekarzem lub zbadaj progesteron i tez bedziesz wiedziec jak sie sprawy maja[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam serdecznie. Dawno do was nie pisałam /a pewnie z tydzień :p
Bardzo dużo się teraz dzieje w moim zawodowym zyciu a i w domowym się okaże niedlugo co i jak :)
Gorąco witam wszystkie nowe dziewczyny a naszym wirtualnym świecie, który niejednokrotnie przenosi się na realne spotkania. Zapraszam na wątek pomocniczy bo może wam coś podpowie
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Przyszłe mamusie skromnie pytam, która z was ma ochotę uzupełnić naszą liste przyszłych mam? :*
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam

Jutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienie :( boję się co jutro mi powie moja gin :( czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@Marika92 spokojnie, musi być dobrze. Z resztą ostatnio lekarka kazała ci się nie przejmować tymi plamieniami. Trzymam kciuki za kropka i jutrzejszą wizytę? O które masz?
Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Może dlatego że cały czas leżę. Czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch, kręci mi się w głowie i wierci mi po żołądku pół dnia, a nic za bardzo nie zjadłam. Eh, mam nadzieję że do jutra będzie lepiej, bo nie wyobrażam sobie iść do pracy z takim samopoczuciem....

@Marika92 dasz radę :)znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze :) masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze :) ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki

@Marika92 dasz radę :)znam ten ból wizyt po południu, cały dzień stresu. Ale na pewno wszystko będzie dobrze :) masz leki, bierzesz praktycznie od początku, musi być dobrze :) ja mam wizytę w czwartek dopiero i do tego czasu to już w ogóle nie wiem.... Wg om będzie wtedy 10t i chce zobaczyć co wyjdzie w usg... Rozumiem Twój stres, nie jest to fajne... Tym bardziej że ja usłyszałam na wizycie że serduszko przestało bić i boję się powtórki
Ja tego nie słyszałam ale usłyszałam inne rzeczy też na usg ale nie ukrywam że boję się takiego zdania.. :( mam nadzieję że jutro mniw uspokoi moja p dr

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 jutro caly dzien trzymam kciuki:) moze dluuugo spij a potem przyjaciele na comedy central;) ja nigdy nie miałam dobrej wizyty w ciazy takze nie wiem jak to jest ale w Twoim przypadku na pewno wszystko bedzie dobrze , nic nie wskazuje na to ze mialoby nie byc:) przy tych lekach plamienia sa, jak mowia dziewczyny, a generalnie ok wiec jakos zaaplikuj sobie jutro spokoj w postaci jakiegos czasoumilacza a wieczorem beda dobre wiesci!

Do góry