reklama
mallutka
Fanka BB :)
@roki_1991 Tak, pierwsze poronienie- ciąża obumarła pod koniec 9t. Starania o pierwsze dziecko Nie robiłam żadnych badań. Z histopatologii też nic nie wyszło. Zostawiłam sprawy same sobie. Mam nadzieję, że nie będę żałować, że nie "rozgrzebałam" pierwszego poronienia...
D
Deleted member 170039
Gość
@roki_1991 co z tymi nogami Ci sie dzieje? czesto nogi w ciazy puchna. A jesli Ci moge doradzic to jedz orzechy szczegolnie wloskie i pij kefir jest bardzo zdrowy
Sa rzeczy po ktore nigdy bym nie siegnela
-buraki
-kefir
-mieso z krolika
-szproty
Juz nigdy nie powiem ze nie tkne czegos
Sa rzeczy po ktore nigdy bym nie siegnela
-buraki
-kefir
-mieso z krolika
-szproty
Juz nigdy nie powiem ze nie tkne czegos
roki_1991
@zosiak kiedyś już tak miewałam, że bolały i były jakie ciężkie. Ale nie miałam takich miejscowych ucisków jakby. Moja gin mi powiedziała żebym poszła do naczyniowca i zrobiła sobie usg dopplera żeby sprawdzić o co chodzi. Teraz jak mam wyniki tych mutacji to pójdę, bo ma to jakiś sens. Jutro idę poszukać w aptekach folianu i jeśli uda mi się wyrwać z pracy, to chcę zrobić sobie właśnie badania krwi. Szkoda że tak późno to wszystko, ale mam nadzieję że mimo wszystko będzie dobrze....
@mallutka życzę ci żeby teraz wszystko było dobrze ja długo czekałam z badaniami, w końcu je zrobiłam, dzisiaj dostałam wyniki, ale jestem już w ciąży i boję się bardzo czy jednak nie za późno znam te wyniki. Czy nie za późno zacznę coś robić...
@mallutka życzę ci żeby teraz wszystko było dobrze ja długo czekałam z badaniami, w końcu je zrobiłam, dzisiaj dostałam wyniki, ale jestem już w ciąży i boję się bardzo czy jednak nie za późno znam te wyniki. Czy nie za późno zacznę coś robić...
mallutka
@roki_1991 czy to jakieś specjalistyczne badania?... znam masę dziewczyn które poroniły a teraz są szczęśliwymi mamami, niektóre to już z drugą tura lecą Nikt mnie nie namawiał do żadnych badań, choć znam smutną prawdę, że dopiero 3 poronienie traktują jak "anomalie". Ja podciągnęłam się pod statystyki... zdarzają się poronienia i zdarzyło się mnie... tak to sobie tłumaczę, i gorąco w to wierzę że drugi raz nie będę zadawać sobie pytania dlaczego....
D
Deleted member 170039
Gość
@roki_1991 idziesz prywatnie do naczyniowca? ja z nfz mialam termin na wrzesien 2018 skierowano mnie ale poszlam prywatnie i niby wszystko ok
@mallutka mysle ze nie powinnas teraz o tym myslec tylko czekac na wizyte do lekarza.
@mallutka mysle ze nie powinnas teraz o tym myslec tylko czekac na wizyte do lekarza.
roki_1991
reklama
roxie123
Mieć dobry humor wyłączyć głowę i iść na sexy [emoji4][emoji4][emoji4][emoji8]@roxie123 ja dzis bylam podejrzec i jestem juz po peknieciu pecherzyka, ale endo 6,5. winko pilam. Nie wiem, co jeszcze moge zrobić.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom