Totois30
Fanka BB :)
@AgaB33 jasne probujcie! Ja bym tez nie robila tylu badan gdyby nie moje czasem peoblemy.juz probujecie?bo nie pamiętam: )wiec jesli chodzi o moje problemy to jakos 10 lat temu ok rok sie leczylam, bylam tez w szpitalu na badniach mialam mnostwo objawow reumatologicznego zapalenia stawow, ale wyniki ujemne nawet ob nie podwyzszene..nadgarstki mialam nieruchome nie moglam dloni zlozyc jak do midlitwy, zgiac w piesc, mialam sztywnosci , twierdzili ze to zapalenie pochewek ścięgnistych w dloniach i skierowali na zabieg naciecia..na szczescie ponad rok oczekiwania i przeszlo..mialam tez guzki na dloniach i lokciach tzw gangliony, wszystko sie wchlonelo..nie moglam kucac, wchodzic po schodach..wypisali mnie z podejrzeniem choroby tkanki łącznej albo choroby toczniopodobnej..przez 8 lat zadnych objawow, zdrowy styl zycia, czasem cos skornego to lekarz podejrzewa łuszczyce, ale bioosja teraz wykluczyla chorobe tkanki łącznej a wyniki jakiegokolwiek tocznia..:/ po poronieniu ok miesiac zaczely znow bolec kolana ale mniej, moge cwiczyc ale mam takie jakby wypelnione takim plynnym bolem co czuje przy zginaniu tak samo kostki, dlonie i nadgarstki, ale nie jest to bardzo uciazliwe.z wynikow nie wychodzi zadne zapalenie a objawy jakby zwyrodnieniowe ktore pojawiaja sie po 50tce ale mam nadzieje ze przejda jak tamto.to naprawde dziwne te moje objawy.no i guzkow pare mam na dloniach ale tez duzo mniejsze nic kiedys, nie widac gołym okiem tylko czuje.no nic moze organizm chce sie czymś zajac zeby nie atakowac dzidzi zobaczymy lekarze kazali sie starac..