reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :-) ciezko mi jest wszystko nadrobic na forum ale dzisiaj sie postaram... Ja z szybkim pytankiem. Mam nadzieje, ze bede mogla liczyc na pomoc i jednoczesnie przepraszan ze tak sie wtracam z innym tematem. Otoz w piatek dostalam pierwszego niby okresu od zabiegu. W miare cyklicznie, nic mi sie nie przestawilo. Zaczelam sie jednak obawiac bo w piatek bylo lekkie plamienie...potem dlugoo nic i w sobote lekkie brazowawe plamienie i znowu nic i dzisiaj tez tak leciutko brazowo. Nie przypomina mi to miesiaczki..jak myslicie, jest to normalne? Dodam, ze zazwyczaj w pierwszych 2-3 dniach lalo sie ze mnie jak z ... Nie wiem czego a teraz takie cos. Doradzi ktoras? Bo sie martwie :-(
Pozdrowienia dla wszystkich

@Olasec dzieki. Narazie sie nie martwie bo to pierwsza @... Tylko nigdy taaak nie mialam i wystraszylam sie,ze moze w srodku jest nie do konca wyczyszczone itp..ehh chyba schizuje. :-) i jasne ze sie wybiore do gina wole miec czarno na bialym ze wszystko juz dobrze. A jeszcze zapytam, bierze ktoras z Was prenatal uno?? Jakie macie zdanie na ten temat? Jesli ktoras zazywa laczycie je np jeszczr z czyms? Czy samo to wystarczy?

Hej dziewczyneczki malineczki. Przekopałam się przez posty. Jak można przez tydzień tyle kartków na raz zapisać? To ja siedzę sama, jedna, na końcu świata, w ciemnym, zimnym lochu, w jednej koszulinie (no dobra, przesadziłam) i piszę mozolnie na ledwo pyrkającym kompie jakieś coś do pracy i mi nie idzie i ciągle poprawki a tu takie talenty się marnują produkując tysiąc postów na minutę. Los nie jest sprawiedliwy. Aż kataru dostałam. No, ale już się wygrzebuję...powoli.

Madzia gratuluje kochana. Ale fajnie,kolejna zafasolkowana :)

Anja wydaje mi sie,ze nie powinnas sie martwic.Ja tez mialam takie dziwne krwawienia/plamienia,raz bardziej brazowe,raz bardziej czerwone. Na wizycie lekarz powiedzial,ze w srodku wszystko wyglada super. Poczekaj,az sie to zakonczy i lec na wizyte.Bedzie dobrze kochaana,nie przejmuj sie.

Ivvonka no wreszcie,brakowalo nam/mi Ciebie. A coz to sie z Toba dzialo,tak Cie praca pochlonela?

Brzuchatki,co u Was? Jak sie czujecie? Buziolki od e-cioci dla wszystkich mniejszych i wiekszych kropeczek.

Hona, po Radzie Pedagogicznej zawsze tak jest. Jeszcze jak sama mam coś do opracowania to idzie w miarę szybko, ale teraz było nas sześć osób do stworzenia jednego dłuższego dokumentu. A wiadomo, gdzie kucharek sześć... Każda z owych kucharek opracowywała, jedną, dwie integralne części. A ja, mistrzunio patelni miałam dodatkowo wszystko to zebrać, przeczytać, ujednolicić i oddać. No i jak zaczęły mi dziewczyny podsyłać te swoje części to w niektóre musiałam bardzo się wczytać, żeby odgadnąć co poeta miał na myśli. Jeszcze tylko na ostatnią część czekam, więc mogę odetchnąć.
A oprócz tego musiałam przygotować się do rozmowy przed podpisaniem umowy z ośrodkiem kultury.
I czeka mnie jeszcze kolejna z rektorem uczelni katolickiej, która opiekuje się sceną, na której gramy dla dzieci spektakle. Jeszcze nie wiem o co mu chodzi. Muszę się nieoficjalnie dowiedzieć... Już wiem od którego kolegi.
No i ta strona internetowa... już odkryłam metodą prób i błędów, że sama nie wydolę, uruchomiłam siatkę wywiadowczą i od poniedziałku z jednym znajomym, który ma pojęcie, spróbujemy ją postawić, bo to nie może być blog. To musi być profesjonalna strona. UFFF... także tak... I weź tu jeszcze w międzyczasie zrób dzieciaka.;) Żebym chłopów nie pomyliła przy tym bieganiu i załatwianiu, bo dopiero by było. HeHehe

Dzien dobry milej Niedzieli;)
Madzia gratuluje wyslij wiruski kolejnym
@ivvonka ciesze sie ze wrocilas jak starania??
@anja93 bierze je @Funia90 i ja tez sie nad nimi zasranawiam albo nad metylami bo mam wysoka homocysteine narazie zbijam burakami
@roki_1991 i @Marika92 jak samopoczucie? @Frezja_1 jak staranka?
Apropo moj maz przyjezdza 23-27 tak soe ciesze i w lutym juz zlatuje na stale. Teraz mi sie cos cykl skopal @ dostalam w 26 dniu :/ mam nadzieje ze do nowego roku sie wyreguluje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry