reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 czy wyniki sa z 3-5 dnia cyklu? Troche niepokoi mnie stosunek fsh do lh. Sa do siebie zblizone, a w pierwszej fazie cyklu fsh powinno byc wyzsze od lh. Lh to hormon, ktory wzrasta dopiero po owulacji. Jesli bedzie wysoki w pierwszej fazie cyklu moze zaburzyc owulacje. Niech lekarz zwroci na to uwage, bo to wazne. Tsh ladne. Nie wiem jaka masz gorna granice prolaktyny, ale zdaje sie byc w porzadku. Przez zaburzenie lh estradiol moze byc nizszy. Tak jak mowisz aloes buduje sluzowke macicy, bo ma duzo fitoestrogenow. Smacznego

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@anja93 pierwsza @ po zabiegu jest zawsze dziwna. Także ja bym się nie martwiła, a tak jak dziewczyny mówią, po tej @ idź do kontroli do gin :)
@ivvonka no w końcu jesteś!! Już się bałam co z Tobą ;) masz faktycznie sporo teraz na głowie. Powodzenia, żebyś sobie z tym szybko poradziła ;)
@zosiak u mnie nie najgorzej, chociaż są momenty że mam schiza czy jest wszystko okej. Denerwuje się troszkę przed wtorkowa wizytą no i niezmiennie czekam na wyniki tych badań. Fajnie ze Twój mąż przyjeżdża, pobędziecie trochę razem :) co do cyklu. Kurcze, szkoda że zaczyna ci się coś z nim dziać, ale powiem z własnej perspektywy że wolałabym żeby mi się cykl skrócił, bo z reguły mi się lubi wydłużyć...
@Marika92 ty rozumiem czekasz do 20.11 na wizytę??

@Destino dziekuje. w Necie jest napisane, ze stosunek powinien wynosic 1 i myslalam, ze jest ok. To sa wyniki z 3 dnia cyklu. Na lekarza nie mam co liczyc. On nie widzial potrzeby robienia badan. Po nowym roku przejde sie do innego. Na razie mam dosc i wrzucilam na luz, ale w czwartek ide podgladnac do innego na am monitoring. Teraz Bardziej mysle o wyjeździe i o świętach.
@zosiak maz będzie w piątek. Mam nadzieje ze zdąży na owulacje.

Dobra przekonalyscie mnie blizej staran bedzie to bede molestowac @Funia90 :D:D kulka ale kiedy to bedzie juz mnoe nosi ehhh nabralam sily;) d9 konca roku zostal mi 1 cykl nie wierze w to jupii:) jak to minelo tak sie ciesze ze bede mogla jeszcze sprobowac:)

@Frezja_1 az powiekszylam sobie twoje wyniki i widze ze lh masz wyzsze od fsh. Wiem ze sa w normie, ale tak jak piszesz stosunek powinien byc w granicach 1. U ciebie zdecydowanie ten stosunek fsh do lh jest zaburzony. Tak jak pisalam to moze blokowac owulacje. Mozesz to sprawdzic 7 dni po owulacji robisz progesteron. Wynik powyzej 6 owulacja byla. Stad twoje proby koncza sie @. A jakie masz amh? Moze to pcos. Nie znam twojej histori Kochana. Na pewno lekarz by sie przydal i dobra stymulacja by cie wesprzec w staraniach.

reklama
@Frezja_1 az powiekszylam sobie twoje wyniki i widze ze lh masz wyzsze od fsh. Wiem ze sa w normie, ale tak jak piszesz stosunek powinien byc w granicach 1. U ciebie zdecydowanie ten stosunek fsh do lh jest zaburzony. Tak jak pisalam to moze blokowac owulacje. Mozesz to sprawdzic 7 dni po owulacji robisz progesteron. Wynik powyzej 6 owulacja byla. Stad twoje proby koncza sie @. A jakie masz amh? Moze to pcos. Nie znam twojej histori Kochana. Na pewno lekarz by sie przydal i dobra stymulacja by cie wesprzec w staraniach.

Pcos raczej nie mam. Bylam w zyciu u wielu lekarzy, nikt nie podejrzewal. W poprzednia ciążę zaszłam za pierwszym razem, po poronieniu musialo sie cos pokopac w hormonach. Amh badalam kilka lat temu. Owulacja niby jest. Progesteron badalam z 3 cykle temu, 7 dni po domniemanej owulacji wynosil 27. Na razie wrzucam na luz, a w nowym roku pojde do innego lekarza z wynikami. Bardzo dziękuję za "konsultacje":biggrin2: co ja bym bez was zrobila.:biggrin2:

Do góry