reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
Dziewczyny mam wyniki, moze mi sie uda wkleić.

Załączniki

• Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
    Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
    15 KB · Wyświetleń: 298
@madzia0902 super.:)
Dziewczyny zerknijcie na moje wyniki, czy któraś to ogarnia. Tsh piekne. Dla reszty nie ma norm, jedynie dla prolaktyny sa podane. Nie mam jak skonsultowac z doktorkiem bo on stwierdzil, ze nie ma sensu robic badan.

@madzia0902 jak pieknie[emoji7]

@roki_1991 odpoczywaj,na poczatku chce sie spac[emoji5]

@Frezja_1 kurcze ciezko mi sie wypowiedziec,tsh i prolaktyna ok,ale to juz wiesz.
Lh i fsh musza miec odpowiedni stosunek do siebie,ja sie akurat na tym nie znam:/
@Destino moze Ty kochana sie wypowiesz? Bo podejrzewam ,ze znasz odpowiedz[emoji5]
A jak nie to Frezja musisz szperac w internetach[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec jej już 11 :O życzę aby mdłości odpuściły :*
@madzia0902 no i pięknie , gratulacje ;*
@nafoczka dzięki ;* słaba ostatnio psychicznie jestem , albo mi się wydaje ...problemy mnie przerastają nie czuje spokoju
@Zaaaneta piękne zdjęcie :*
@Funia90 oj nie wiem czy kiełkuje jeszcze nie miałoby kiedy :/ nie nastawiam się na ten cykl , stwierdzam , ze nowy lek i tyle nerwów nie przysłuzy się
@Frezja_1 hm badania ok :) nie wiem do końca jak ta prolaktyna ale stosunek il do fsh powinien być około 1 więc jest bardzo dobry .
@Marika92 jak u Ciebie ?

Przepraszam za mniejszą aktywność , nie czuję się najlepiej

@roxie123 @Funia90 dziękuję za odpowiedzi. Troche szperalam w necie i niby estradiol jest w normie, ale gdzieś indziej przy podobnym wyniku pisala dziewczyna, ze lekarz powiedział, ze za niski. Coz pokuruje sie aloesem, on jest super i podobno podnosi poziom estrogenow. W czwartek monitoring. Zobaczymy, czy cos urośnie na tych ziolach.

@Frezja_1 nie wypowiem się na temat wyników, bo się nie znam. Ale powiem Ci tyle. To że gdzieś w necie znalazłaś że lekarz stwierdził że taki wynik jest za niski, to o niczym nie świadczy. Co lab to inne wartości prawidłowe, więc może akurat dla tej dziewczyny mieli inne normy. Trzymam za Ciebie kciuki :)
@madzia0902 wierzę że się boisz. Ja też się boję. A powiedz mi, czy ty robiłaś już jakieś badania po poronieniu? Przepraszam, ale nie jestem pewna. Kojarzy mi się że robiłaś ten pakiet na trombofilie ale nie jestem pewna

reklama
@roki_1991 tak, dobrze kojarzysz, robiłam ten zestaw na trombofilię i mi wyszły 2 mutacje MTHFR i PAI-1. Na razie od 2 miesięcy biorę prenatal uno w poniedziałek muszę jechać i zrobić te białka co mi ginekolog kazał i od ich wyników będzie zależeć czy będę się kłóć clexane. Kurde no nie spodziewałam się że tak szybko ginekologa będę znowu odwiedzać :D dopiero co byłam tydzień temu heheh :D

Do góry