reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@madzia0902 najważniejsze że wiesz na czym stoisz :) zrobisz te badania, dobiorą ci odpowiednie leki i będzie dobrze ;)
Dziewczyny które robiły te mutacje w test dna, powiedzcie mi jak dostałyscie wyniki? Poczta czy mailem przyszły wcześniej?

reklama
@roki_1991 tak, dobrze kojarzysz, robiłam ten zestaw na trombofilię i mi wyszły 2 mutacje MTHFR i PAI-1. Na razie od 2 miesięcy biorę prenatal uno w poniedziałek muszę jechać i zrobić te białka co mi ginekolog kazał i od ich wyników będzie zależeć czy będę się kłóć clexane. Kurde no nie spodziewałam się że tak szybko ginekologa będę znowu odwiedzać :D dopiero co byłam tydzień temu heheh :D

Jakie białka ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sie posypało pozytywów,czuje sie osamotniona:p kto jeszcze zostal wsrod staraczek?
@hona @roxie123 @ivvonka @zosiak @AgaB33 . O kim zapomnialam?
Trzymam kciuki za fasolki male i duze.
Jestem jestem [emoji16][emoji8]
Staraczka xD nie ma co gadać trzeba iść na sexy tyle dobrego w tym wszystkim hahaha

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec jej już 11 :O życzę aby mdłości odpuściły :*
@madzia0902 no i pięknie , gratulacje ;*
@nafoczka dzięki ;* słaba ostatnio psychicznie jestem , albo mi się wydaje ...problemy mnie przerastają nie czuje spokoju
@Zaaaneta piękne zdjęcie :*
@Funia90 oj nie wiem czy kiełkuje jeszcze nie miałoby kiedy :/ nie nastawiam się na ten cykl , stwierdzam , ze nowy lek i tyle nerwów nie przysłuzy się
@Frezja_1 hm badania ok :) nie wiem do końca jak ta prolaktyna ale stosunek il do fsh powinien być około 1 więc jest bardzo dobry .
@Marika92 jak u Ciebie ?

Przepraszam za mniejszą aktywność , nie czuję się najlepiej
W takim układzie jak masz wolna niedziele proponuje jutro spotkanie? Bedzie reset :D

@roxie123 a jakoś leci :) weekend imprezowy a z racji ciąży jestem kierowcą hehe, senność mnie szybko dopada i na zapachy jestem wrażliwa, szczególnie na te nieprzyjemne [emoji14] poza tym raczej dobrze :) byle do 20.11 i usłyszeć że jest serduszko [emoji173] ale przeczucia póki co mam dobre :) jesteśmy na weekend w moim domu rodzinnym i muszę wymyślać dlaczego dziś nic nie pije, ale ze pracuje w żłobku i panuje sezon chorobowy nie ma problemu by zmyślić np angine :D odwiedziłam kuzyne która ma córeczke pół roczną i jestem nią zachwycona :) w kwietniu ma ją dać do żłobka i jest przerażona ale uspokoiłam ją trochę :) sobota wieczór i zaraz po weekendzie... Ale co zrobić. :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@madzia0902 najważniejsze że wiesz na czym stoisz :) zrobisz te badania, dobiorą ci odpowiednie leki i będzie dobrze ;)
Dziewczyny które robiły te mutacje w test dna, powiedzcie mi jak dostałyscie wyniki? Poczta czy mailem przyszły wcześniej?
Ja dostałam i mailem i pocztą :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry