Funia90
Fanka BB :)
@hona w takim razie czas zacisnac kciuki za Ciebie[emoji5]oby nie przylazla[emoji4]
Co u mnie hmm latalam caly pt i poniedzialek po lekarzach,genralnie trafi jakos dziwnie ale kazdy mowi ,zeby narazie sie az tak nie martwic tylko obserwowac wiec tak tez sie stram[emoji4]
@roki_1991 super [emoji5]gratuluje
@Marika92 noo pieknie[emoji7]moj gin rekomenduje clexane,mowi ,ze neoprain to niby to samo ale gorsze:/
@zosiak zobacze spbie ta joge dla kobiet w ciazy[emoji5]
@mififi04 to kciuki i za Ciebie[emoji5]
Dziewczyny to moje aptt jest szalpne co najmniej wczoraj wynik 28 sek czyli 2 sek lepiej,ale nie wiem czy to nie dlatego,ze zawsze mialam pobierana krew po ok 9-10 godz od zastrzyku a teraz po jakis 6 .
Albo zadzial czosnek ,cebula ,imbir i ananas.
W kazdym razie bede kontrolowac,gin kazal sie az tak nie martwic.
Ale i tak sprawdzac bede[emoji4]nie bylabym soba
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co u mnie hmm latalam caly pt i poniedzialek po lekarzach,genralnie trafi jakos dziwnie ale kazdy mowi ,zeby narazie sie az tak nie martwic tylko obserwowac wiec tak tez sie stram[emoji4]
@roki_1991 super [emoji5]gratuluje
@Marika92 noo pieknie[emoji7]moj gin rekomenduje clexane,mowi ,ze neoprain to niby to samo ale gorsze:/
@zosiak zobacze spbie ta joge dla kobiet w ciazy[emoji5]
@mififi04 to kciuki i za Ciebie[emoji5]
Dziewczyny to moje aptt jest szalpne co najmniej wczoraj wynik 28 sek czyli 2 sek lepiej,ale nie wiem czy to nie dlatego,ze zawsze mialam pobierana krew po ok 9-10 godz od zastrzyku a teraz po jakis 6 .
Albo zadzial czosnek ,cebula ,imbir i ananas.
W kazdym razie bede kontrolowac,gin kazal sie az tak nie martwic.
Ale i tak sprawdzac bede[emoji4]nie bylabym soba
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom