reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Jak Ci sie wylewa to daj mi go troche u mnoe nie ma zle ale moze byc zawsze lepiej ja od nastepnego roku ruszam do walki o dxidziusia
roki_1991
Fanka BB :)
Witam się i ja
@roxie123 optymizm musi być i cieszę się bardzo że w to wierzysz
@zosiak wydaje mi się że każda strata boli tak samo mocno, nie ważne czy ma się dzieci czy nie. Ale prawda jest taka, że w depresję nie wolno wpadać, bo potem zaczyna się obwinianie siebie jeszcze większe, a na koniec przychodzą głupie myśli... Wiadomo że te z nas, które nie mają dzieci będą się borykać z myślą czy kiedykolwiek będą mamami. A u tych co już mają dzieci jest większa szansa że poronienie było przypadkiem tak czy inaczej, trzymam za wszystkie kciuki żeby się udało
Ja dzisiaj byłam znowu na becie, tak więc czekam na wyniki. Piersi nie są nabrzmiałe, ale bolą przy ucisku. I powiem wam że jakoś czuje taki wewnętrzny spokój jutro kurier przyjeżdża po badania i będę czekać na wyniki. Mam nadzieję że będą szybko żałuję trochę że nie wzięłam tych droższych a szybszych, ale teraz to już po wszystkim. Będzie co ma być.
Ja coś dzisiaj się średnio czuje. Jestem słaba, w głowie mi się kręci, najchętniej tylko bym leżała... A do tego od 3 dni mega bolą mnie krzyża jak stoję czy chodzę. Mam nadzieję że do jutra przejdzie, bo wracam do pracy
@roxie123 optymizm musi być i cieszę się bardzo że w to wierzysz
@zosiak wydaje mi się że każda strata boli tak samo mocno, nie ważne czy ma się dzieci czy nie. Ale prawda jest taka, że w depresję nie wolno wpadać, bo potem zaczyna się obwinianie siebie jeszcze większe, a na koniec przychodzą głupie myśli... Wiadomo że te z nas, które nie mają dzieci będą się borykać z myślą czy kiedykolwiek będą mamami. A u tych co już mają dzieci jest większa szansa że poronienie było przypadkiem tak czy inaczej, trzymam za wszystkie kciuki żeby się udało
Ja dzisiaj byłam znowu na becie, tak więc czekam na wyniki. Piersi nie są nabrzmiałe, ale bolą przy ucisku. I powiem wam że jakoś czuje taki wewnętrzny spokój jutro kurier przyjeżdża po badania i będę czekać na wyniki. Mam nadzieję że będą szybko żałuję trochę że nie wzięłam tych droższych a szybszych, ale teraz to już po wszystkim. Będzie co ma być.
Ja coś dzisiaj się średnio czuje. Jestem słaba, w głowie mi się kręci, najchętniej tylko bym leżała... A do tego od 3 dni mega bolą mnie krzyża jak stoję czy chodzę. Mam nadzieję że do jutra przejdzie, bo wracam do pracy
roxie123
@roki_1991 to czekam na bete ))
U mnie bjawy ciążowe jakby się uparł , także nie ma co się wzorować na objawach , bo w tym miesiącu planowania nie było , a organizm reaguje na leki , także dziewczyny powtarzam nie patrzcie czy cycki stają czy opadają , bo to nic nie da stresujecie się niepotrzebnie , nie wyszukujcie sobie
U mnie bjawy ciążowe jakby się uparł , także nie ma co się wzorować na objawach , bo w tym miesiącu planowania nie było , a organizm reaguje na leki , także dziewczyny powtarzam nie patrzcie czy cycki stają czy opadają , bo to nic nie da stresujecie się niepotrzebnie , nie wyszukujcie sobie
D
Deleted member 170039
Gość
Wiedzialam ze bedzie na mnie nagonka zazwyczaj staram sie nie komentowac no ale przynajmniej powiedzialam co mi lezy na sercu ja uwazam troszke inaczej to tak jak dziecko ktore wychowuje sie np bez matki a inne ma dwoch rodzicow, tak bol osoby ktora nie moze miec dziecka jest wiekszy.
muza_ton
@roki_1991 masz już betę? O kurcze gdzieś mi Twój post wcale się nie pojawił. A chce Ci się do tej pracy wracać? ;-) no to grzecznie czwkamy na wyniki. Napewno będzie dobrze.
Ostatnia edycja:
roki_1991
@zosiak, ja nie miałam zamiaru na ciebie w żaden sposób naskakiwac sama wyraziłam po prostu swoją opinię, każdy ma prawo do swojego zdania i ja Cię broń Boże nie krytykuje jeśli tak to odebrałas, to przepraszam.
@roxie123 ja właśnie mówię że czuję wewnętrzny spokój mimo cycków z resztą każda ciąża jest inna, więc nie ma się co zadreczac bardziej mnie wkurza ten ból w krzyżach, bo na to nie mam sposobu
@AgaB33 no czekam czekam pewnie pod wieczór będą.
@roxie123 ja właśnie mówię że czuję wewnętrzny spokój mimo cycków z resztą każda ciąża jest inna, więc nie ma się co zadreczac bardziej mnie wkurza ten ból w krzyżach, bo na to nie mam sposobu
@AgaB33 no czekam czekam pewnie pod wieczór będą.
D
Deleted member 170039
Gość
@roki_1991 Ejj nie odebralam tego tak nie masz za co przepraszac ale jedno jest pewne mamy wspolny cel
Ostatnio edytowane przez moderatora:
alla31
Cześć dziewczyny. Chcialam się odnieść do tego,że rzeczywiscie tak mam już dzieci za co dziękuję Bogu i są moim szczęściem. Ale uwierzcie każda strata boli,oczywiście jeśli ktoś ma jakies uczucia. Ba ,sama tego nie rozumiałam wcześniej, jak.moja przyjaciółka poronila drugą ciążę- mówiłam jej wtedy masz już dziecko i masz dla kogo żyć. Teraz to rozumiem jak.mi się to przytrafiło. Bardzo współczuje oczywiście tym które nie maja dzieci i wciąż walczą o to,żeby zajść w ciążę i o to żeby ja donosic..czytalam mnóstwo takich historii i wiem, że jest to bardzo niesprawiedliwe szczególnie w świetle tych,które nie chcą ich mieć a mnożą się jak królik.Los nie równo rozdaje. Natomiast to nie jest tak,że osoby które mają już dzieci nie cierpią z powodu straty, w końcu to też mialo byc moje dziecko,część mnie.
reklama