Frezja_1
Fanka BB :)
@AgaB33 ja jestem po dzisiejszej rozmowie z ginem i tez mowil, ze na 7 dni przed @ progesteron ma byc powyzej 10, to wtedy jest pewnosc, ze owulka byla. Tylko pytanie, ile dni przed @ jestes?
@roxie123 @ivvonka zostaniemy same na placu boju. Fajnie, ze wszystkim sie udaje, ale troche mi smutno, ze mi sie juz nie uda . Moj gin kazal tylko sprawdzac i progesteron i tyle...jak sie nie uda do lutego to laparoskopia... eh
Ja i tak zrobie wiecej badań, a wy mi ppomożecie je zinterpretować).
Napiszcie co i kiedy badac.
W 3dc prolaktyna, FSH, Lh, estradiol
I co jeszcze?
@Marika92 piekny test, taki... śliczny...ze az sie wzruszylam. Objawy grypopodobne to norma na początku ciazy.
@Calineczka24 z batonami uwazaj, cukier po godzinie wyszedl ok, ale mogl byc duzy wyskok cukru a pozniej duzy wyrzut insuliny i to nie jest za dobre. Oczywiście od czasu do czasu mozesz zaszalec i zjesc nalesniki czy ciasto, chodzi o to, zeby nie bylo ciagle wysokiego cukru, tak mi tlumaczyl doktorek.
@Ewarut trzymam kciuki. Łap te ciążowe fluidki póki krążą po forum.
@roxie123 @ivvonka zostaniemy same na placu boju. Fajnie, ze wszystkim sie udaje, ale troche mi smutno, ze mi sie juz nie uda . Moj gin kazal tylko sprawdzac i progesteron i tyle...jak sie nie uda do lutego to laparoskopia... eh
Ja i tak zrobie wiecej badań, a wy mi ppomożecie je zinterpretować).
Napiszcie co i kiedy badac.
W 3dc prolaktyna, FSH, Lh, estradiol
I co jeszcze?
@Marika92 piekny test, taki... śliczny...ze az sie wzruszylam. Objawy grypopodobne to norma na początku ciazy.
@Calineczka24 z batonami uwazaj, cukier po godzinie wyszedl ok, ale mogl byc duzy wyskok cukru a pozniej duzy wyrzut insuliny i to nie jest za dobre. Oczywiście od czasu do czasu mozesz zaszalec i zjesc nalesniki czy ciasto, chodzi o to, zeby nie bylo ciagle wysokiego cukru, tak mi tlumaczyl doktorek.
@Ewarut trzymam kciuki. Łap te ciążowe fluidki póki krążą po forum.