reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 to inne normy jak u mnie troszkę ja zawsze miałam ponad 10 jeśli była owulacja moj lekarz nawet mi odpisał wtedy smsa , że taki wynik mowi ze ow była, a w pierwszych tyg ciazy od 14 , 16 około miałam
1508950131-f9931ff17a550ea4-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 no to jak nie było owu to nie ma ciąży - proste jak budowa cepa. To zatem ciekawe co się ze mną dzieje. Muszę iść do lekarza

@Marika92 to ja piję dziś Twoje zdrowie ;-) wyskoczyłaś jak filip z konopii. Będzie dobrze ;-)
Oj tak, aż sama jestem w szoku.. Poszłam do domu dwie h wcześniej z pracy z gorączką i coś mnie tknęło żeby zrobić akurat dziś test... I sama chyba jeszcze nie wierzę

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 zrobiłaś bo każdy Ci ciążę wmawial tu lot i wg i widzisz wyszło [emoji16] teraz fluidki tu wysyłać proszę [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wysyłam.. Ale nie ukrywam że czuję się dziś fatalnie.. Ostatnio tak nie miałam.. Tzn w poprzedniej ciąży. Teraz te jajniki, gorączka.. Padaka normalnie.. To normalne???

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry