reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21, kochana, co tu Ci doradzić? Żeby chociaż przy Tobie ktoś był... Nie wiem Kari... Ja miałam kilka tych łyżeczkowań, teraz może przez to (nie wiem) mam problem z zaskoczeniem, więc wybrałabym tabletki. Jeśli jednak rzeczywiście jest aż tak kiepsko z Tobą pod kątem psychicznym to ze względu na dobro Twoje i Twoich synków wybierz zabieg.

reklama
Oprócz śluzu były i testy i ewidentne kłucie w jajniku obserwacje pochwy tak zabrakolo pomiaru temperatury. Tym zjme się od przyszłego miesiąca

@roki_1991 Hm pozytywny test 8dpo , a beta 6,9 to około 10dpo za dwa dni spadła do 1,2 :/ więc nie wiem ile ta beta była przy pozytywnym teście , ale była biochemiczna ciąża ewidentnie .
Nic się nie martw zbadaj przyrost ;*

reklama
Ja dzisiaj dostałam @. Ba, cieszę się niesamowicie. Już się bałam ze coś zostało i dla tego @ nie przychodzi i znikoma beta została. Dokładnie 2 miesiące co do dnia jej to zajęło. Teraz będzie można działać.

...marzenia mają wielką moc...

Do góry