reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona to naprawde straszne. Faktem jest ze trzeba korzystac pelna para z zycia bo nie wiadomo co sie za chwile wydarzy. Ja odkladalam ciaze bo to bo tam to a teraz mi sie tak posypalo zycie ze nie wiem czy to bedzie mozliwe. Jesli Bog da mi druga szanse i sprawi ze M bedzie zdrowy to nie ogladam sie na nic tylko nadrabiam to co stracone. Jak Bog da to nawet podwojnie bo stara juz jestem. Oj sa rzeczy ktorych zaluje i kurcze od niedawna stwierdzilam ze bede zyc tak aby niczego wiecej nie zalowac

reklama
@Ewarut jestesmy w tym samym dniu cyklu. I chyba jeszcze hona. No i @roxie123 troszke przed nami, ale ma dłuższe cykle, wiec bedziemy jakos razem testowac.
@roxie123 jak po wizycie?
@Olasec kiedy masz wizyte.
@...Margotka9022... a u Ciebie jak? Mdlosci odpuścily?
@Funia90 jak po grzybobraniu?
U mnie od 14.10 zaczynają się dni płodne a 19 owu ale to nic pewnego więc każdy dzień się liczy [emoji2]
Powodzenia.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem już w domu [emoji4] Mam zalecenia wykład tez miałam niezły . Opisywać nie bede dokładnie bo każda słucha sie swojego lekarza i żadna z nas nie wie co pomoże ale ufać trzeba . Leki zostały wszystkie, ten cykl odpuszczamy dostałam nowy lek ten Clo na podrasowanie jajek i wyrównanie cyklu no i będziemy robić monitoring i mierzyć wszystko co i jak . Starania od następnego cyklu z tym clo . Także wyszłam z dobrym nastawieniem mam tylko nadzieję ze w wymazach nic nie wyjdzie wynik do 11 dni ale może beda szybciej bo przyjdą na neta . No i nowe nadzieje [emoji4]
Co do twarzy itd to kto miał tak to zrozumie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny oglądam fakty na TVN i kobieta urodziła bliźniaki i każde z nich ma promil alkoholu... ***** mać co za babsztyl gdzie rozum!!!!!!!!!

Boże dziewczyny oglądam fakty na TVN i kobieta urodziła bliźniaki i każde z nich ma promil alkoholu... ***** mać co za babsztyl gdzie rozum!!!!!!!!!

Wlasnie to samo ogladalam!! Dzieci zdrowe!! Co za niesprawiedliwosc!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,sprawdzalam wyniki, Tsh 1,3, super,ft3 4 tez ok. A homocysteina skoczyla z 7,9 na 9,36.Biore caly czas metyle,odpuscilam troche z sokiem z burakow,bo juz mialam go dosyc,czy to moze byc przyczyna? Ale mi dzis smutno :(

@zosiak smutne to wszystko, ale po co Ci tacy "przyjaciele", na ktorych nie mozesz polegac. Ja tak sie poznalam na ludziach, ze w przyjazn nie wierze. Mam znajomych, mam kolezanki, z ktorymi moge wyjsc na kawe, czy drinka, pobawic sie wspólnie na sylwestra, ale w przyjazn nie wierze. Jesli chodzi o rodzine, to temat odrebny, ale ludzie sie zmienili na gorsze i rodziny tez niestety. Ostatnio trafilam na taki cytat:

"Nikt nie widzi Twojego cierpienia, nikt nie widzi Twojego strachu, ale wszyscy widza Twoje błędy"
Jak spojrze na moje otoczenie, to tak wlasnie jest, tacy ludzie mnie otaczaja, ale najważniejsze, ze jest ktoś, wystarczy jedna osoba, ktora dostrzega Ciebie, a nie Twoje bledy.
Przepraszam, ze smece, ale ostatnio tyle smutnych wiadomosci na forum, ze mnie jakos wzięło...

@Ewarut ja nie wiem kiedy beda dni plodne, nie wiem znowu czy M przyjedzie w dobrym terminie, ale dzięki planowanemu wyjazdowi przestalam o tym tak myśleć i lepiej mi z tym. Zamierzam cieszyc sie tym co mam, bo mam duzo powodow do szczescia.:)

@roxie123 czemu odpuszczacie cykl? Napisz co Ci lekarz powiedział. Moze mi sie cos przyda, bo moj doktorek, to nie bardzo sie zna.

reklama
Roxie biore wszystkie 3,te o ktorych tu byla mowa. Nie wiem,co mam robic,dzis mam tragiczny dzien,a teraz jeszcze zmartwilam sie to homocysteina. W dodatku nie wiem,czy mnie cos nie bierze,zatyka mi nos,glowa jakby tone wazyla.Wiem,ze jak ja bede chora to zaraz i mlody,a musze byc w pracy w najblizszych dniach.Ech ,jakie to wszystko okropne.

Kari kochana,czemu sie nie odzywasz? Napisz cos prosze,jakos zly nastroj udzielil sie wszystkim.Razem posmecimy. Buziam kochana,nie poddawaj sie.

Do góry