@zosiak smutne to wszystko, ale po co Ci tacy "przyjaciele", na ktorych nie mozesz polegac. Ja tak sie poznalam na ludziach, ze w przyjazn nie wierze. Mam znajomych, mam kolezanki, z ktorymi moge wyjsc na kawe, czy drinka, pobawic sie wspólnie na sylwestra, ale w przyjazn nie wierze. Jesli chodzi o rodzine, to temat odrebny, ale ludzie sie zmienili na gorsze i rodziny tez niestety. Ostatnio trafilam na taki cytat:
"Nikt nie widzi Twojego cierpienia, nikt nie widzi Twojego strachu, ale wszyscy widza Twoje błędy"
Jak spojrze na moje otoczenie, to tak wlasnie jest, tacy ludzie mnie otaczaja, ale najważniejsze, ze jest ktoś, wystarczy jedna osoba, ktora dostrzega Ciebie, a nie Twoje bledy.
Przepraszam, ze smece, ale ostatnio tyle smutnych wiadomosci na forum, ze mnie jakos wzięło...
@Ewarut ja nie wiem kiedy beda dni plodne, nie wiem znowu czy M przyjedzie w dobrym terminie, ale dzięki planowanemu wyjazdowi przestalam o tym tak myśleć i lepiej mi z tym. Zamierzam cieszyc sie tym co mam, bo mam duzo powodow do szczescia.
@roxie123 czemu odpuszczacie cykl? Napisz co Ci lekarz powiedział. Moze mi sie cos przyda, bo moj doktorek, to nie bardzo sie zna.