reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jak ja go na ten posiew namowie... Z krwi mu w igg wyszla chlamydia pneumo ta co droga kropelkowa sie roznosi. Musze go namowic aby zrobil jeszcze igm i iga wtedy bedzie wiadomo czy to aktywne
Nawet nie wiecie ile sie namodzilam aby to z krwi zrobil... Eh bo wg niego wyrzucam pieniadze. Ale mycoplazma, anaplazma i bartonella ujemna na podstawie badan z krwi.
Ps. Mam nadzieje ze nie przekrecilam nazw

reklama
@witch84 rozumiem,to rzeczywiscie pedz do gina ,niech zobaczy co z ta wkladka.

@zosiak super,ze M ma kupiony lot[emoji5]
Ja akurat jestem taka ,ze jak czegos nie uzywam to wyrzucam,takze jak ym wparowala na ten strych to zostal by tylko kurz[emoji3]

@Marika92 zdrowka[emoji5]

@roki_1991 zdroweczka i dla Was[emoji5]

@Olasec przykro mi ,ale z drugiej strony to dobrze wrozy[emoji5]

@Frezja_1 bylam na Kanarach nawet koniec listopada /poczatek grudnia i bylo cudownie,lato w pelni a ocean super cieplutki[emoji4]robilas tescior dzis?

Ja jakas wykamna dzis:/
Do Zakopanego mamy ledwie 180 km a to az 4 h deogi:/
Nad morze jak nie ma korkow jedziemy 5,5 godz a to prawie 600 km.
Takze narazie mam dosc Zakopanego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90... Oj przyda się zdrówko... Angina mnie dopadła.. Wczoraj pojechałam na nocny dyżur bo temperatura prawie 40 st.. L4 na cały tydzień a jakby tego było mało właśnie dziś przyszła @ więc nie "przywiozłam" dzidzi z Majorki :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 myślę, że niestety ma to wpływ na jakość. Niech mąż się wyleczy porządnie.

@Ewarut ja bym jeszcze czekała bo po łyżeczkowaniu może być późno okres. Ale jak Cię to niepokoi to idź do lekarza.

@zosiak sprzedaj co się da a resztę wyrzuć. A co do ciąży a właściwie tego, że się boisz ponownej pozamacicznej to Cię rozumiem. Ja teraz miałam takie podejrzenie i byłam przerażona. Powiedziałam mężowi, że jak się okaże pc to więcej dzieci nie będziemy mieć bo mnie to strasznie dużo zdrowia kosztuje. Masz jedno wyjście. Zachodzi w ciążę i od pozytywnego testu chodź do lekarza niech obserwuje co się dzieje. Na wczesnym etapie można farmakologicznie działać. Ale jestem pewna, że będzie dobrze:)

@Destino ja bardzo lubię imbir ale nawet on mi nie pomagał wtedy. Dziś czuję się dobrze więc może nie będzie rzygania:)

@Marika92 zdrówka :)

Musialam zejsc na dol bo az sily mi braklo robie porzadki w ciuchach dzieciecych tak jakby jeszcze sie na tym znala wyrzucam co brzydkie itp.
@Olasec to nie jest dla mnie proste bo ostatnio bylam pod opieka od samego poczatku czyli ok 4 tydz a mimo to wypuscili mnie ze szpitala ze zla diagnoza lekarska a mozna bylo farmakologicznie jednak doszlo do krwotoku i stanu krytycznego czulam ze cos jest nie tak mowilam wszystkim lekarzom a oni mnie mieli w du...:( dostalam silnego skurczu dzwonilam do lekarza a ten ze mam wziasc nospe i duphaston a juz zaczal pekac jajowod pozniej bylo tylko gorzej silne bole 9/10 ciagle na przeciwbolowych na dodatek mialam redon ktory mi zboeral krew nic przyjemnego.
@Marika92 bardzo mi przykro ze @ przyszla mnie tez cos bierze wczoraj mi tak zimno bylo a jutro do pracy;/ za to ja sie nie moge doczekac @ na wczasach sie nie zabezpieczalismy ;/ale maz sie staral nie konczyc w srodku:D wiec to bylby naprawde pech jeslibym znowu zaszla bo teraz nawet nie chce mam duzo nie zamknietych spraw a meza nie ma poza tym ten stres ze to kolejna cp. tym bardziej ze studia mi sie zaczynaja a poerwsze praktyki mam uwaga na pediatrii.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hrj dziewczyny, dzieki za wywolywanie. Nie odzywam sie bo bardzo zle sie czuje, zarowno fizycznie jak i psychicznie. Dzis wieczorem zbieram dzieci i ide na noc do mamy, nie dam rafy dluzej byc sama a i fizycznych sil nie mam, slabo mi od tej niskiej wagi i nerwow, dzis prawie w sklepie zemdlalam, podnioslam sie sama w sobie tylko dlatego ze wiedzialam ze jak tam padne to zadzwonia po karetke i mnie nie puszcza a musialam dzieci odprowadzic do szkoly. Po drodze zreszta prawie znowu zemdlalam. Az sie boje jak o 15 bede musiala ich odebrac. Chce mi sie doslownie plakac, tak zle jeszcze sie nigdy nie czulam. Jutro z rana bede sie dobijac do lekarza rodzinnego, znowu... dzwonilam na infolinie szpitala ale powiedzieli ze maja rotawirusa i jesli nie ma zagrozenia zycia to zebym nie przyjezdzala bo jesli zlapie to pogorszy to tylko moja sytuacje.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny co ja tu czytam zdrówka wam życzę z całego serducha.

U nas ok wpadnę potem młody wola mnie

No jestem masha i niedźwiedź się zaczęło to mam chwilke; ) .

My byliśmy na spacerze .za tydzień jadę do teściów na tydzień tak sobie pomyślałam niech się wnukiem nacieszyć mogą.

Ja i tak siedzę sama to chociaż będę miała towarzystwo.

Jeszcze raz zdrowia dziewczyny bo teraz to sezon chorobowy w pełni.

Dziewczyny jestem dumna z siebie 3 wory dzoeciecych ciuchow ale takich poplaminoych i brzydkich takze jest coraz lepiej;) jakie ja tam skarby znalazlam sukienke z metka czyli ani razu noe byla zalozona :p koszule ciazowa do karmienia ::p termometr do wanny jeszcze zapakowany:p a najlepszy hicior wkladki do biustonosza na ulewanie az dwa opakowania haha ale sie usmialam

@Marika92 ojej to dobrze ,ze pojechalas na to pogotowie,przykro mi ,ze @ przyszla ale jakbys brala antybiotuk na pocztaku ciazy to tez bys sie niezle nastresowala:/

@zosiak super ,ze robisz porzadki[emoji5]

@kari21 dbaj o siebie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, przepraszam ze z doskoku. Korzystam z pogody i męża bo mam go w domu [emoji5]
Byłam dziś na połówkowym. Same dobre wieści :) nie dość że Synuś piękny i zdrowy to jeszcze łożysko prawie 3 cm nad ujściem! Postaram się Was nadrobić jutro. Ściskam mocno!
1506952290-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry