reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 jutro jadę na klinikę do mojego lekarza na patologie ciąży.stresuje się bo tego zarodka jeszcze w piątek nie było. Dziś od rana mam złe przeczucia. Eh wykoncze się chyba.

@kari21 dobrze, że jedziesz do mamy. Niech ktoś czuwa nad Tobą.

@zosiak faktycznie skarby znalazłaś:)

@...Margotka9022... super wieści:) bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:) gratuluję:)

@Ewarut może to owulacja?

@Olasec wygoń te przeczucia ! musi byc dobrze wszystko :*

A co do mnie...wypaliłam się , zrobiłam się pusta...nie mam w sobie szczególnych emocji .
Podchodzę do wszystkiego z dystansem i jakby przyzwyczajeniem ... nie umiem się wypłakać , nie mam na to siły nawet . Po @ jadę na te wymazy , ale staramy się dalej ... staramy się hm , nie nazwałabym już tego tak ... po prostu będziemy się kochać ... nie patrząc na dni , zastanawiając się jaki śluz , czy wg owulacja jest .
Nie chce mi się już... wiem ,że na tle niektórych z Was rok to całe nic ...ale dla mnie na tyle długo żeby odpuścić zająć się czymś innym , nie wałkować w kółko tematu . Mam leki , może organizm nie jest jeszcze gotowy .
Życie nauczyło mnie ,że i tak nie będzie tak jak chcę ... to co mi pozostało ? czekać i mieć nadzieję , że przyjdzie dzień , który odmieni na lepsze wszystko co mnie do tej pory spotkało .
Nie poddaje się , ale nie chcę się dac zwariować

@Ewarut to może stąd ten ból i mdłości :)

@roxie123 znam ten stan. Ja też kiedyś byłam zrezygnowana i właśnie takie puste emocje miałam. Ale jak dowiadywałam się, że ktoś jest w ciąży to wyłam, że mi się nie udaje. Na pewno przyjdzie ta chwila, że przytulisz swoje Maleństwo:)

@roxie123napewno zajdziesz w ciaze w najmn8ej oczekiwanym mpmencie a na poprawe humoru polecam swiece zapachowa dobra herbatke ;)
@Olasec a ktory to tydz ciazy? pamietam ze lekarze mi dali czas z zarodkiem do 7 tyg u mnie niestety nic sie nie pojawilo bo ciaza znalazla sie w innym miejscu

@Ewarut po zabiegu nic nie jest jak w zegarku...

@Olasec @zosiak mi się nie chce ani płakać ani nic, nie mam dobrego nastroju ani złego coś pomiędzy xD piję miętową herbatkę bo 3 dzień coś mnie żołądek boli ... jakieś przechody są

reklama
@roxie123napewno zajdziesz w ciaze w najmn8ej oczekiwanym mpmencie a na poprawe humoru polecam swiece zapachowa dobra herbatke ;)
@Olasec a ktory to tydz ciazy? pamietam ze lekarze mi dali czas z zarodkiem do 7 tyg u mnie niestety nic sie nie pojawilo bo ciaza znalazla sie w innym miejscu
Zosiak przepraszam, ze pytam, ale przy takiej coazy pozamacicznej jest tak, ze pęcherzyk jest w macicy, a zarodek gdzieś indziej? Moze to głupie pytanie, ale ja nie wiem jak to wtedy jest. Czy pęcherzyk w macicy daje pewnosc, ze nie ma cp.?

Do góry