reklama
Funia90
Fanka BB :)
Ewarut
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Kochana, to lepiej odczekać jeszcze. Idź po okresie do lekarza i sprawdź czy jest wszystko ok.Tak miałam zabieg 22,08
Dziewczyny, za godzinę mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Bylam u lekarza wsytsko pięknie sie za goiło. Teraz czekam na @ jak nie przyjdzie do weekendu to ide do lekarza sprawdzic co sie tam dzieje.Kochana, to lepiej odczekać jeszcze. Idź po okresie do lekarza i sprawdź czy jest wszystko ok.
Dziewczyny, za godzinę mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki bedzie dobrze....
Katarina91
Tak miałam zabieg 22,08
Kochana ja miałam zabieg 15 marca, odczekalam tylko ten jeden cykl po lyzeczkowaniu i w cyklu w którym dostałam miesiączkę 16 kwietnia zaszłam w ciąże [emoji4] ja oczywiście do tego nie namawiam, ale czułam sie juz na siłach i moja ginekolog powiedziała, ze nie ma przeciwwskazań i wszystko wyglada Ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Ja czuję że to mój czas... Co ma być to będzie. Czekam na @ i działam[emoji2]Kochana ja miałam zabieg 15 marca, odczekalam tylko ten jeden cykl po lyzeczkowaniu i w cyklu w którym dostałam miesiączkę 16 kwietnia zaszłam w ciąże [emoji4] ja oczywiście do tego nie namawiam, ale czułam sie juz na siłach i moja ginekolog powiedziała, ze nie ma przeciwwskazań i wszystko wyglada Ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina91
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi dotyczące glukozy. Wyniki mam takie:
Glukoza na czczo 71
Po godzinie 179
Po dwóch godzinach 101
Ten drugi mi sie wydaje trochę wysoki ale mieści sie w normie do 180. Co myślicie?
Za to znowu mam trochę niższa hemoglobinę [emoji19] nic nie dała dieta ani to żelazo w tabletkach, było 6.8, jest 6.7 przy normie od 7.2 [emoji19] i leukocyty w moczu czyli chyba tez nie za dobrze ehh ale to tak co by nie było za kolorowo [emoji20]
PS jeśli szukacie jakiegoś serialu do obejrzenia to polecam nowy serial ,,Opowieść podręcznej" na podstawie książki. Narazie wyszedł jeden sezon ale mnie mega wciągnął [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Glukoza na czczo 71
Po godzinie 179
Po dwóch godzinach 101
Ten drugi mi sie wydaje trochę wysoki ale mieści sie w normie do 180. Co myślicie?
Za to znowu mam trochę niższa hemoglobinę [emoji19] nic nie dała dieta ani to żelazo w tabletkach, było 6.8, jest 6.7 przy normie od 7.2 [emoji19] i leukocyty w moczu czyli chyba tez nie za dobrze ehh ale to tak co by nie było za kolorowo [emoji20]
PS jeśli szukacie jakiegoś serialu do obejrzenia to polecam nowy serial ,,Opowieść podręcznej" na podstawie książki. Narazie wyszedł jeden sezon ale mnie mega wciągnął [emoji4]
Funia90
@Ewarut czasem trzeba poczekac na @,jak sie nie pojawi za jakis czas to idz do gina.
@Katarina91 troszke blisko tej granicy,nie wiem,musisz poczekac na to co gin powie.
Mi sie poprawila hemoglobina przez 4 tyg z 11.8 na 12.2
Ponizej normy jest u mnie od 10.9
Codziennie pije koktajl z jarmuzu i 2 razy w tyg jem wolowine.
@...Margotka9022... mow jak tam po wizycie[emoji5]
@Katarina91 troszke blisko tej granicy,nie wiem,musisz poczekac na to co gin powie.
Mi sie poprawila hemoglobina przez 4 tyg z 11.8 na 12.2
Ponizej normy jest u mnie od 10.9
Codziennie pije koktajl z jarmuzu i 2 razy w tyg jem wolowine.
@...Margotka9022... mow jak tam po wizycie[emoji5]
reklama
Ewarut
Ja oglądam tylko M jak miłość i czasem Na dobre i na złe.
A tak po za nimi to nie wiele , bo na mnie telewizor wieczorem działa usypiająco, najbardziej w takich momentach w , których naprawdę chciałabym obejrzeć jakis filmu a tu zobaczę tylko napisy i śpię. Z reszta od niepamiętnych czasów zasypiałam przy telewizorze.Mój M juz się przyzwyczail , ale na początku było mu ciężko a ile draki za to
A tak po za nimi to nie wiele , bo na mnie telewizor wieczorem działa usypiająco, najbardziej w takich momentach w , których naprawdę chciałabym obejrzeć jakis filmu a tu zobaczę tylko napisy i śpię. Z reszta od niepamiętnych czasów zasypiałam przy telewizorze.Mój M juz się przyzwyczail , ale na początku było mu ciężko a ile draki za to