reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@agatush jeszcze raz gratulacje[emoji5]

@roxie123 ty wiesz [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

@...Margotka9022... baaaaardzo Ci wspolczuje....jedyny plus ,ze za oknem robi sie pogoda beznadziejna to chociaz lepiej bedzie sie lezalo,ja mialam piekne lato za oknem.
Tez wstawalam do wc i pod prysznic,szybki.
Powiedz mi czy jest szansa ,ze to lozysko sie jeszcze podniesie?
Bo podobno na tym etapie ciazy lozysko ma jeszcze czas.
Julcia na pewno zrozumie,mam nadzieje tylko ,ze M lub ktos z rodziny pomoze.

@roki_1991 pytalas o kolezanke,inne dziewczyny moze tez chca wiedziec.
Byla u tej lekarki co tydzien temu ale w innym miejscu wiec tam nie ma jej karty,natomiast ona mowi ,ze serduszko bylo i zarodek sie zatrzymal ,podobno zaczyna sie juz odkeljac.
Jeszcze kazala dla pewnosci powtorzyc jutro ta bete I zobaczymy,liczmy na cud...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... Fajnie ze synek, będzie parka :) przykro mi że musisz leżeć.... Ale dla dobra dziecka trzeba to wytrzymać. Dasz radę :*
@roxie123 super wieści!!!! <3 trzymam mocno kciuki za Ciebie :* idealny prezent na rocznicę ślubu :) niech się przykleja fasolka
@kari21 trzymam kciuki żeby było dobrze
@madzia0902 masz w sumie rację że chociaż wiem na czym stoję. Jest to jakiś pozytyw. Coś nam nie idzie odczarowanie forum, a agatush zwolniła brzuszek, tak więc Roxie123 do dzieła :)
@agatush śliczna córcia, gratuluję!!! Trzymajcie się zdrowo i zajrzyjcie czasem do nas :)
@Funia90 dzięki za odpowiedź ;) chyba się pokusze na to badanie, tylko kurde musze się wyleczyć. I tak samo te mutacje.

@kari21 trzymam kciuki i gleboko wierzę, ze teraz Ci sie uda:)
@roki_1991 sciskam kochana, wiem jak smakuje rozczarowanie.:(
@...Margotka9022... dbaj o siebie i odpoczywaj a wszystko będzie dobrze. Dasz rade, Julka zrozumie i dostaniecie cudowna nagrodę
@Funia90 piękną masz córeczkę. Cudo
@roxie123 super wiesci. Co Ty sie tak zapierasz przed blizniakami? Ja bym chciala biore Twoje dwa jajka:p
@ivvonka robisz awans?
@Olasec ja polecam powolne oswajanie synka z przedszkolem. Wykorzystaj ksiazeczki o przedszkolu, bajki, odwoluj sie do postaci badz dzieci, ktore chodza do przedszkola i okazuj radosc i dume, ze bedzie przedszkolakiem. Spraw, by poczul, ze to cos pieknego.:)

Przepraszam, ze nie odniose sie do wszystkich, ale zapomnialam, co miałam napisac.

@Funia90 właśnie, zapomniałam wspomnieć że śliczna córcia sobie tam u Ciebie rośnie :) piękna Asieńka :*
Co do przyjaciółki... Kurde, czemu to życie takie niesprawiedliwe jest.... Ale to jest akcja serca tylko dzieciątko jest za małe czy jak?
@Frezja_1 a jak u ciebie? Byłaś jeszcze u jakiegoś lekarza z tymi wynikami??

@Funia90 właśnie, zapomniałam wspomnieć że śliczna córcia sobie tam u Ciebie rośnie :) piękna Asieńka :*
Co do przyjaciółki... Kurde, czemu to życie takie niesprawiedliwe jest.... Ale to jest akcja serca tylko dzieciątko jest za małe czy jak?
@Frezja_1 a jak u ciebie? Byłaś jeszcze u jakiegoś lekarza z tymi wynikami??
Nie bylam u nikogo wiecej. W Internecie tez zdania podzielone. Na razie odpoczywam od tematu. Trzymam za Was kciuki.

Agatush moje gratulacje kochana,corcia cudna,ucaluj stopki ksiezniczki od e-ciotki :-D

Funia piekny widok,mala jest cudna :rolleyes:

Roxie no to dzialajcie,bo pamietaj,ja tez mam chrapke na rozpakowany brzuszek :yes:

Kari kochana,wiec szukaj lekarza, niech sie zajma Toba jak nalezy,bo powiedz,ze przeklniemy ich tu. A nospy nie masz moze? Skoro brzuch pobolewa,to moze warto sie choc tak na razie poratowac? Ja po cichutku gratuluje. Moze to Ty odczarujesz wreszcie to forum?:)

Margotka gratuluje chlopca,alez fajnie,to moje marzenie miec parke. Lez kochana jak trzeba,wiem,ze bedzie ciezko,bo Julka tez potrzebuje mamy,ale musisz lezec,zeby nie wiem co.

Hona juz dzialam :) mam nospe i zazylam, troche ulzylo. Znalazlam dziewczyne na forum z mojego miastka ktora mi odsprzeda 3 pudelka duphastonu a do przychodni sie nie dodzwonilam, ciagle poczta sie wlaczala wiec dzwonie jeszcze raz jutro. Narazie rozklada mnoe migrena wiec musialam tez apap zazyc aczkolwiek na migrene to moge sobie wiecie co z tak slabymi tabletkami zrobic... a nic mocniejszego raczej nie moge.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka gratuluje synka :) myśle ze łożysko ma jeszcze czas sie podnieść... a na prenatalnych miałaś tez nisko? Mamaginekolog mówiła kiedyś ze chyba o łożysku przodującym można mowić po 30 tc, a wczesniej jedynie moze byc nisko, do kontroli. Ja myśle, ze jeszcze jest szansa, ze sie podniesie, macica sie cały czas rozciąga. Trzymam za to kciuki [emoji4][emoji4]

Roxie No widzisz kochana, wszystko pięknie! Trzymam kciuki za ten cykl [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny no dziękuję za wasze słowa.

Oglądaliśmy to mieszkanie u nas w mieście ale to była masakra jakaś w kuchni jak w rzeźni dosłownie podłogi do zerwania ściany w tapetach które się odklejaly do tego mieszkanie zadluzone na jakieś 25 tysięcy no trzeba by tam włożyć sporo kasy więc odpuszczamy może za jakiś czas się coś trafi .

Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę; )

reklama
@Katarina91 na usg prenatalnym miałam zapisane jako na przedniej wysoko. Tydzień później u swojej lekarki ze z tym wysoko to by polemizowała. Wtedy (4 tygodnie temu) było nisko i niewiele od ujścia ale uznała ze na tym etapie się podniesie. Wczoraj już naszło na ujście... czytałam artykuł Mamy ginekolog. Jest bardzo pocieszający i nawet moja lekarka uznała ze do 20 tygodnia tego terminu się nie używa. Za dwa tygodnie kontrolne USG, do tego czasu leżenie i wstawanie tylko za potrzebą. Samo leżenie mnie nie przeraża. Boje się krwotokow które się zdarzają i możliwości oklejania się łożyska. W oby przypadkach ze względu na życie matki rozwiązuje się ciążę. Wiadomo że tak skrajny wczesniak nie ma szans. Wiec boje się cholernie...

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry