reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 dla mnie badanie katiotypu to byl ogromny stres ale bardzo mi ulzylo jak odebrlam wynik ,tym bardziej ,ze bylam juz w ciazy.
Uszkodzony kariotyp mam bardzo maly procent ludzi a dwa ,ze to nie oznacza ,ze kazda ciaza sie nie uda,wystarczy trafic na dobre jajeczko,czy plemnik[emoji4]
A jak nie to z tego co sie orientuje in vitro i w tym przypadku chyba za darmo ale pewnosci tez nie mam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 to tak jak u mnie, dzisiaj powinien być okres i nie ma, nawet plamienia, ale na teście nic nie wyszło więc też czekam. Brzuch też mnie boli i to tak że dzisiaj nospe musiałam wziąć, dwa dni temu tak mnie piersi bolały że spać nie mogłam no ale na testach biel wizira więc pewnie się coś rozregulowało :oops: Może to zaraźliwe jest :p

@kari21 trzymam kciuki żeby dzidziolek się w brzuszku utrzymał :)

@Funia90 no ja niestety spadam na koniec kolejki do odczarowania :( ale za to napije się dzisiaj winka,bo mi się chce :D trzeba szukać pozytywów. W sobotę na imprezie mogę spokojnie pić, potem wyleczyć to głupie przeziebienie i znowu się starać :)
@Funia90 co z tą przyjaciółka twoja??
Powiedzcie mi dziewczyny, czy homocysteine bada się w jakimś konkretnym dniu cyklu czy to nie ma znaczenia?

Ostatnia edycja:
@roki_1991 nie ma znaczenia[emoji4]
Kolezanka ok 19 ma usg[emoji4]takze dam znac

@...Margotka9022... moje gratulacje[emoji5]
Wspolczuje lezenia ale czego sie nie zrobi dla naszych skarbow[emoji5]

@roxie123 niby ciezko a ja codziennie widze w warzywniaku szparagowa[emoji23]

Dziewczyny co mnie spotkalo[emoji32]
Wrocilam z pracy i wlaczylam rosol ,ktory wczoraj ugotowalam,zapienil sie dziwnie ale pomyslalam ,ze sie zagotowal,bo dalam go na najwyzsza temp,po czym zjadalam dwie lyzki i szok,kwasny[emoji35]
Nie schowalam go wczoraj do lodowki bo zapomnialam ale w zyciu bym nie pomyslala ,ze sie zepsuje.
Ze strachu,tak jak prawdziwa bulimiczka wymoiotowalam z palcami w gardle,pierwszy raz w zyciu[emoji32]
Tak sie balam jak pomyslam sobie ,ze malutkiej nogloby sie cos stac,nie wiem co,nie oceniajcie mnie.
Wystarczy ,ze moj przelyk mnie ocenil,caly boli,bo wymiotowalam az bylam pewna ,ze juz nic tam nie ma:/
Matko co kobieta w ciazy przezywa....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry