@...Margotka9022... ehh ,najwazniejsze ,ze Asiula zdrowa[emoji5]okazalo sie ,ze moja przyjaciolka tez na nia trafila i te same odczucia hahah
Niedlugo teoje prenatlne i stresik pewnie[emoji5]
Gratuluje motylka[emoji7]mnie moja motylica teraz po jedzeniu tak skopala ,ze nie wiem[emoji23]
Ja cos 3,5 kg ale to zalezy jaki dzien[emoji4]
A reszta dziewczyn??@katarina91
@Calineczka24 chociaz nieeee,Ty sie nie odzywaj hehe
Calineczko ja czytalam wszedzie ,ze glukoze robi sie po 24 ciazy.
Dziewczyny bylysmy na usg.
Z om 8t1d ,z usg sprzed tygodnia powinno byc 7t5d,a wyszlo 6t2d.
Nie uwidoczniono fhr.
Ja to widze marnie,poszlysmy na bete,ale hmm,nie mowie jej wprost bo nie chce robic przykrosci ale troszke tlumacze,natomiast ,ona teraz wpadla na pomysl ,ze zle liczylam jej wiek ciazy bo przeciez nie zaszla w okres[emoji53]
Juz wytlumaczylam jej jak sie liczy wiek ciazowy ale jej M nie moze tego zroumiec i cos tam protestowal,poza tym zarodek nie moze sie zmniejszac lub nie rosnac.
Jutro idzie na usg do tej babki sprzed tygodnia.
Wrocialam wyglodniala i zmeczona,od 14-19 nic nie jadlam co dla mnie nie jest normalne bo jem co ok 3 godz.
Zrobilam sobie herbatke z miodem,pisakm tantum verde i jest troszke lepiej[emoji4]
@roxie123 trzymam kciuki za blizniaki[emoji16]a jak nie to choc jeden niech jest pekniety[emoji173]️
@Katarina91 ja z tymi 56 nie zamierzam przesadzac bo zawsze moge dokupic ,musze policzyc ale kilka sztuk to juz na pewno mam[emoji4]
@Ewarut to super[emoji5]dobrze,ze sie wygadalas
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom