reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej kochane ale was zaniedbalam przepraszam ale tyle się dzieje te Kobitki od mieszkania zrezygnowały jednak.
Szukamy czegos innego jutro oglądamy mieszkanie niedaleko centrum do remontu więc szału się nie spodziewam ale oglądanie nic nie kosztuje a do nas ma przyjść jakas pani oglądnąć nasze .Jeśli nam się spodoba i jej to pomyślimy co z tym fantem .
Na razie jestem trochę zawiedziona bo zeszła mama z ceny maksymalnie a i tak nie chciały no bo ich mieszkanie jest na wsi to ceny są inne niż u nas w mieście więc musiały by dopłacić jeśli chcialyby się z nami zamienić niedużo bo 10 tysięcy ale no nie chcą.

No i ogólnie to Wiktor zdrowy my też i byłam na balandze w weekend mama nam została z małym na mieście była impreza bylismy w pt z małym a w sobotę sami no i w niedziele bylam z siostrą i jej córka oraz mężem bo mój mąż był w pracy niestety .

No to co pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że jutro dam radę wam napisać jak tam oględziny mieszkania.

reklama
Mase ciekawych tematów znajdziecie tu
Link do: Ciąża
Miedzy innymi ten
Link do: Torba do porodu

O jedzeniu pisałam wspólnie z @kas90 na watku :ciążę zakonczone sukcesem

A jeśli macie propozycje co mozna zażywać w ciąży to piszcie mi priv :)
Ja polecam na wzmocnienie całą serię *spam*, na zatwardzenia lactulozum itp :)

Ostatnia edycja:
@Funia90 Hmm tez wlasnie zastanawiam sie nad kombinezonem i chyba kupie taki 56/62 cm. Wózek mam juz upatrzony :-) chciałam na początku Mutsy Igo, ale cena zaporowa i ze względu na remont chyba zdecydujemy sie na Mutsy Evo, ale muszę jeszcze pojeździć nim w sklepie :-)

A wy z tego co pamietam Quinny Modd? A fotelik wybraliście?

My chyba sie zdecydujemy na Cybex Aton Q [emoji4]

@zosiak udanego urlopu [emoji4][emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam zie z Wami z samego rana haha nie uwierzycie ale dostalam @ o jeden dzien za wczesnie ale mnie w koni robi no trudno najciezszy mam pierwszy dzien wiec dobrze ze to dzisiaj

@zosiak o masz Ciebie coś ta @ bierze na wyjazdy zawsze [emoji39]

Ja też kończę pić herbatę i jadę [emoji4] boli mnie brzuch z nerwów [emoji23]

Nasza agatush urodziła Michalinke [emoji7]pisała na drugim wątku. Z malenka dochodzą do siebie [emoji4] mam nadzieję ze się nie obrazi że Wam napisałam [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 pisz szybciutko ile pekkketych jajec[emoji5]

@Katarina91 ja tez obstawiam raczej 56/62 max nie wiecej .
No i zalezy gdzie kupie bo np h&m ma zawyzone rozmiary wiec tam bym wziela 56.
Moja siostra ma termin na koniec wrzesnia ,ma kombinezony ,jak urodzi to poprosze ja zeby je mierzyla malej i moze to nam cos popdpowie,ona ma jeden ze smyka,drugi z h&m.
Bo wiesz dzidzi pochodzi w tym pewnie max do konca marca,a poza tym mozemy urodzic koniec stycznia wiec zanim na spacer sie wyjjdzie to w sumie nic nie wiadomo co z pogoda itp:/
Musty igo tez bralam pod uwage ,ale jednak na quinny satwiam,choc musty tez mi sie podoba,no i fotelik chyba maxi cosi pebble bo jest lzejszy niz cybexy a ja nawet na zakypy do tesco bede przekladac do gondoli,jedynie jakies szybkie zakypy w biedronce czy cos to w foteliku[emoji4]
Mc tez sa bezpieczne[emoji5]no i dodatkowo moge go zalatwic duzo taniej co tez do mnie przemawia przy obecnych wydatakach[emoji4]
Cybexa ma kolezanka,zadowolona bardzo ,tylko troszke ciezszy,pod wzgledem bezpieczenstwa raczej podobnie do mc,choc niektorzy uwazaja ,ze cybex lepszy ,no i jeden model cybexa jest rozkladny do pozycji lezacej ,nie wiem czy to ten twoj.

@zosiak milego pakowanka[emoji5]
Moze i lepiej ,ze teraz ,przynajmniej nie bedzie caly urlop Ci towarzyszyc,a M tu przylatuje czy jak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja pitole stoję pod bramą zamknięte dzwonię do niego a ten się śmieje i mówi że to wieczorem [emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry