reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny .
Witam się przy porannej kawie .
Wczoraj Wiktor wojowal do 23 bo zasnął mi koło 17 i spal do 19 czasami tak ma że popołudniem się zdrzemnie.
Dzisiaj robię leczo na obiad mam kabaczki od taty to trzeba je wykorzystać.
Myślę co na śniadanie ale zostało mi salatki to chyba ja zjem do końca.
@Olasec kurcze a ja tu liczylam na dwie kreski z rana no nic może jutro rano zatestujesz jak cie @ nie nawiedzi .W ciąży też czasami boli jak na @ także nie trac nadziei.
@Ewarut witaj w naszym gronie bardzo mi przykro z powodu twojej straty .
Wiem jak ci ciężko ale zostań z nami tutaj jest grono wspaniałych kobiet które dają ogromne wsparcie.
Wczoraj Wiktor wojowal do 23 bo zasnął mi koło 17 i spal do 19 czasami tak ma że popołudniem się zdrzemnie.
@Olasec kurcze a ja tu liczylam na dwie kreski z rana no nic może jutro rano zatestujesz jak cie @ nie nawiedzi .W ciąży też czasami boli jak na @ także nie trac nadziei.
Wiem jak ci ciężko ale zostań z nami tutaj jest grono wspaniałych kobiet które dają ogromne wsparcie.
Funia90
@ivvonka odwoedzIsz gina to moze cos podpowie[emoji4]
Ale mialas pomysly szalone[emoji1]dobrze,ze obeserwatorium zamkniete[emoji12]
@roki_1991 pamietasz jak mowilas ,ze chcialabys juz chociaz sie starac[emoji4]?ja pamietam.
Zobacz ,juz tak daleko jestes,wszsytsko w koncu w normie ,teraz trzeba uwolnic dobre jajeczko i zajsc[emoji5]
Ciesz sie M ,kochajncie sie a moze owoc milosci nadejdzie juz za kilka tygodni[emoji8]
@Frezja_1 czary rzucone[emoji4]kazda bez wyjatku ma zajsc i juz[emoji4]
@zosiak glowa do gory[emoji4]niedlugo blogi urlop[emoji5]klotnie kazdemu sie zdarzaja
@Olasec to czekamy dalej[emoji5]na pozytyw oczywiscie[emoji5]
Ja cos spac nie moglam bo wyczulam jakby jakies testowanie wlansie ...hmmm tylko kto to byl[emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale mialas pomysly szalone[emoji1]dobrze,ze obeserwatorium zamkniete[emoji12]
@roki_1991 pamietasz jak mowilas ,ze chcialabys juz chociaz sie starac[emoji4]?ja pamietam.
Zobacz ,juz tak daleko jestes,wszsytsko w koncu w normie ,teraz trzeba uwolnic dobre jajeczko i zajsc[emoji5]
Ciesz sie M ,kochajncie sie a moze owoc milosci nadejdzie juz za kilka tygodni[emoji8]
@Frezja_1 czary rzucone[emoji4]kazda bez wyjatku ma zajsc i juz[emoji4]
@zosiak glowa do gory[emoji4]niedlugo blogi urlop[emoji5]klotnie kazdemu sie zdarzaja
@Olasec to czekamy dalej[emoji5]na pozytyw oczywiscie[emoji5]
Ja cos spac nie moglam bo wyczulam jakby jakies testowanie wlansie ...hmmm tylko kto to byl[emoji1]
Ewarut
Byłam w takim złym stanie psychicznym że nawet nie wiem co lekarz mówił do mnie. Zgodziłam się tylko na badanie histopatologiczne a na genetyczne nie czy dobrze zrobiłam. Dzień przed tym wyczytałam że to badanie jest płatne.Dzień dobry dziewczyny .
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@Ewarut witaj,przykro mi ,ze do nas trafilas[emoji17]
Przykro mi tez ,ze znieczulenie nie zadzialalo i ,ze lekarz mimo wszystsko zrobil Ci zabieg gdy czulas co sie dzieje.
Ja po pierwszej stracie nie robilam badania gentycznego ,malo kto bada dzidziusia po pierwszym poronieniu.
Zostan z nami[emoji17]
Przykro mi tez ,ze znieczulenie nie zadzialalo i ,ze lekarz mimo wszystsko zrobil Ci zabieg gdy czulas co sie dzieje.
Ja po pierwszej stracie nie robilam badania gentycznego ,malo kto bada dzidziusia po pierwszym poronieniu.
Zostan z nami[emoji17]
Ewarut
Ten ogromny ból psychiczny czy on kiedyś mija?@Ewarut witaj,przykro mi ,ze do nas trafilas[emoji17]
Zostan z nami[emoji17]
Mogę starać się o dzidziusia za 3 miesiące tak powiedział lekarz...
mamcia2014
@Ewarut bol nie mija ale z czasem słabnie ja poronilam w 2007 roku mam kochanego synka i teraz jak go mam to wiem ile stracilam wtedy .
Czasami jak się modle to wspominam mojego Aniolka i łzy się cisna do oczu bo mogłam być mama dwójki dzieci a nie jestem .
Ja też wszystko czulam podczas zabiegu niby miałam znieczulenie ale to i tak bolało na dodatek dlugo krwawilam i groził mi kolejny zabieg leżalam w łóżku i nic innego nie robilam płakałam i pytałam dlaczego ja i moje dziecko.
Na szczęście w końcu sama się oczyscilam.
Zaszlam w ciążę dopiero po 6 latach ale to długa historia.
Bałam się panicznie robilam jakieś tam badania potem jak w 2011 chciałam się starać to mój stan zdrowia na to nie pozwalał musiałam znowu czekać ale mam teraz mój skarb zawalczyłam o niego i wygrałam z własnym strachem.
Czasami jak się modle to wspominam mojego Aniolka i łzy się cisna do oczu bo mogłam być mama dwójki dzieci a nie jestem .
Ja też wszystko czulam podczas zabiegu niby miałam znieczulenie ale to i tak bolało na dodatek dlugo krwawilam i groził mi kolejny zabieg leżalam w łóżku i nic innego nie robilam płakałam i pytałam dlaczego ja i moje dziecko.
Zaszlam w ciążę dopiero po 6 latach ale to długa historia.
Bałam się panicznie robilam jakieś tam badania potem jak w 2011 chciałam się starać to mój stan zdrowia na to nie pozwalał musiałam znowu czekać ale mam teraz mój skarb zawalczyłam o niego i wygrałam z własnym strachem.
Ewarut
Mnie trzymały dwie pielęgniarki a ja darłam się niemiłosiernie ból ogromny.@Ewarut bol nie mija ale z czasem słabnie ja poronilam w 2007 roku mam kochanego synka i teraz jak go mam to wiem ile stracilam wtedy .
Zaszlam w ciążę dopiero po 6 latach ale to długa histoeia
Ja mam syna czteroletniego Bartosza.
reklama