reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki ja już po wizycie. :)
Piszę dopiero teraz bo byliśmy na działce u teściów.
Łożysko sie podniosło, ale nadal mam zakaz wykonywania jakichkolwiek wysiłków fizycznych bo łożysko będzie sie cały czas podnosiło.
A więc cioteczki moje będzie JULCIA :)

@Funia90 to się ciesz, ze zgagi nie masz :p
@zosiak pazurki rewelacja :) - bardzo mi się podobaja :)

Dziewczynki ja już po wizycie. :)
Piszę dopiero teraz bo byliśmy na działce u teściów.
Łożysko sie podniosło, ale nadal mam zakaz wykonywania jakichkolwiek wysiłków fizycznych bo łożysko będzie sie cały czas podnosiło.
A więc cioteczki moje będzie JULCIA :)

@funi
Calineczko. Gratulacje. Czy Ty masz łożysko na przedniej ścianie i się podniosło? Moje jest na przedniej i nisko dość...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mifi04, @MADZIA 0902 to nie tak ze po tym czasie nie warto tych badan robic, bo warto. O tyle dobrze uchwycic je przy poronieniu, ze sa osoby u ktorych uaktywnia sie ten zespol wylacznie w ciazy. Tak czy inaczej to podstawy badan, plus wymazy chlamydia, mykoplazma, ureoplazma, no i inne, zalezy ile pieniedzy chce sie i mozna na to przeznaczyc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 na solinie bylismy milion razy [emoji14] ostatnio tez ... wiec nie chce :D
Ja Ci dam robotę ejjj !!! Dostaniesz po nosie !
A jak się wybieracie na soline to koniecznie musicie do mnie zajechać : D poczekajcie jeszcze chwilę pójdę do siebie to Was przekimie i wgl [emoji4]
@Calineczka24 to pięknie [emoji4]niech rośnie [emoji8][emoji4]tez będę mieć Julcie nie wiem w którym życiu ale bede [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Calineczko. Gratulacje. Czy Ty masz łożysko na przedniej ścianie i się podniosło? Moje jest na przedniej i nisko dość...

Muszę zapytać lekarza na kolejnej wizycie bo nie wiem czy jest na przedniej. Powiedział mi lekarz, że sie podniosło, ale nadal się bedzie podnosiło i mam uwazac.

@Calineczka24 super imie ja noe mam pojecia jakbym nazwala swoja dzidzie wiec moze Bozia przyniesie mi w terminie i w poblizu cos wezme juz zastanawialam sie kiedys nad Lidia ale zadnej nie znam a ponoc imie swiadczy o charakterze natomiast jesli bylby chlopiec to Kacper.

@roxie123 kurcze a w gory okolice zakopanego? Albo romantyczny krakow[emoji5]
Nad soline moze bysmy pojechali albo w pazdzierniku albo w przyszlym roku.
Ale odwiedze Cie na pewno[emoji4]wiec sie szykuj na wizyte [emoji4]
Wiesz ja duzo jezdze autem ,w tym tyg bedziemy mielinzrobione ok 2000 km bo jeszcze w spbote w gory jedziemy ,wiec dla mnie te ponad 200 do Ciebie to nic[emoji4]
Takze jak bedziesz smutac to wpadne i serio Ci nakopie a w twojej malej miescinie na pewno Cie odnajde [emoji12]przy okazji nakopie babce do tylka za te wszystkie lata

@madzia0902 @mififi04
Ja robilam w testdna na miejscu bo mieszkam w Katowicach ale to polega na pomizianiu sie patyczkiem w buzi i kurier zabiera i kurier jest w tej cenie.
Wiec Tobie Madzia polecam to no i za 277 chyba mowisz o jakims ich pakiecie ale bez ktoregos badania,radze zrobic caly komplet za 330.
Co do zespolu antyfosfolipidowego jest tak jak napisala @Destino
Dlatego tez o tym wspomnialam[emoji4]
Jak macie pytania to dawajcie[emoji16]

@Calineczka24 super [emoji5]gratulacje[emoji8]

@...Margotka9022... ja tez mam na przedniej scianie ,mialam nisko ale sie podnioslo[emoji4]co tam u Ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funiu kochana, dobrze. Po wizycie jestem, wszystko jest książkowo. Lekarka sprawdzała tylko czy szyjka jest ok i czy serducho bije. Maluszek miał akurat czkawke. Łożysko jak pisałam jest na przedniej ścianie i dość nisko ale powinno się podnieść. Generalnie jest wszystko dobrze a ja w końcu przestałam się stresować.

Nie chciałam ogólnie wcześniej pisać, pocieszać, pisać swoje historie. Nie dlatego że nie mam empatii ale ze mogło mi zostać zarzucone ze nie mam pojęcia co czujecie.

Do góry