reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Spałam [emoji23][emoji23][emoji23]Dzięki kochane [emoji8] daje sobie czas do środy bo dziś 25dc a nie wiem może dopiero 9dpo bo nie mam pojęcia kiedy była ow. Testy coś pokazały ale wiecie ze lubią mi robić psikusa . Będzie jakaś kreska normalna to wtedy pojadę na betę . Ale na razie spokój i opanowanie bo może tak samo to być nic . Czekam dalej [emoji4]

Roki a Ty?
Funia jak tam ? Wypoczywasz? Zdjecia proszę jakieś [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 @roxie123 mnie właśnie odwiedziła @. Ale w sumie to się cieszę, bo jak test nie wyszedł to już wiedziałam że nic z tego, a tak sprawdziłam sobie ile trwał cykl i nastawiam się pozytywnie na następny :) także w sumie dobrze ze juz przyszła, bo nie lubię tych dni kiedy wiem że nic z tego a czekam na @ jak na zbawienie. A teraz kilka dni i zaczynamy jak to Roxie ładnie mówi Bobosexy :D
Właśnie, @Funia90 a Ty jak? :) jak samopoczucie? :)

@roki_1991 przykro mi[emoji17]ale jak miala przyjsc to lepiej wczesniej niz z opznieniwm[emoji4]

@roxie123 hmm narazie nie mam ani jednego heheh wiec nie wiem czy jakies w ogole bedzie[emoji38]zobaczymy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roki_1991 no a ja czekam i mnie to denerwuje właśnie ale no będzie to będzie jak nie to niech @będzie w czasie chociaż [emoji4]
@Funia90 pokaż brzuszek jak rośnie ładnie [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 powiem ci ze jakoś nie jestem tym bardzo zmartwiona. Pewnie ze jakby była fasolka to byłabym przeszczęśliwa, ale dobrze ze nie musze dalej czekać na @ tylko zaczynam nowy cykl ;)
@roxie123 właśnie o tym mówię, że dlatego cieszę się że @ przyszła. Zwłaszcza przy moich długich cyklach. Ale u ciebie nie przyjdzie, czuje to :)

Dxiewczyny szok. Jestem w ciazy, ktora jest cudem, wlasnie zrobilam 2gi test.... ale niestety juz zaczelam krwawic i lekarz powiedzial ze przy moich obecnych parametrach i malym endometrium raczwj juz jest to poronienie, mam czekac na rozwoj, brzuch boli :( w tym wszystkim dobre jest tylko to ze jednak widocznie mimo tylu zrostow moge zajsc w ciaze. Trzymajcie kciuki zebym sie jakos trzymala...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry