reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 , jak Cię kusi to testuj. Coś tam może już pokaże. Ale jak nie pokaże (tfu, tfu,tfu) to żadna tam ,,kulka w... coś,, tylko Kochana następnego dnia lecisz z drugą dolewką :)
Wtedy sobie będę dolewać do kieliszka [emoji23][emoji23][emoji23] smutki zapijac [emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie czyli jutro testujesz ? Trzymam kciuki. Kobitki teraz mam do Was pytanie jakich krwmow do twarzy uzywacie wlasnie mi sie pokonczyly kosmetyki i zastanawiam sie nad kupnem czegos dobrego do twarzy czy moglaby mi ktoras cos polecic?
Ja mam tylko w 1 pokoju rolety ze wzgledu na duzy tv i ogladanie filmow a tak we wszystkich firanki u mnie bez firanek by nie przeszlo ze wzgledu na to ze muchy ciagle wlatuja a dwa jakos tak sasiedzi mnie nie widza;)

@zosiak Ja ostatnio używam kremów z firmy Clarena. Teraz mam ten: Link do: Redless U Cream | Clarena

@roxie123 Ja za każdym razem mówiłam mężowi, że na pewno w ciąży nie jestem. Objawów nie miałam - a jednak dwie kreski były. Mam nadzieję, że i ty dobre wieści jutro nam przekażesz.

@mamcia2014 Więcej metrów - to i więcej szafek. Wszystko ma swoje miejsce, więc i o porządek łatwiej. Nie trzeba nic po szafkach upychać.

A my dzisiaj sobie wybraliśmy się z rodzinką do Augustowa spotkać się ze znajomymi. W założeniu mieliśmy przepłynąć się statkiem po jeziorze - ale okazało się, że biletów brak... Także sobie tylko pospacerowaliśmy. Potem stwierdziliśmy, że wrócimy drogą nad Biebrzą (pokazać dzieciom rzekę i ptactwo) - a pod koniec tej drogi okazało się, że jest tyle wody w rzece, że droga jest nieprzejezdna - więc dodatkowe kilometry.

reklama
Do góry