reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uff, jeszcze 15 minut i będę w domku :) cieszy mnie to bardzo, ale chyba mąż będzie mnie musiał jakimś dźwigiem z tego auta wyjąć, bo nie wysiade. 700 km w 9 godzin :) a teraz jak tylko się doczołgam na drugie piętro, to idę spać :)

reklama
@nafoczka to mnie pocieszylas... Na tą chwilę uważam że gorzej być już nie może. Tak to mnie jeszcze nigdy w życiu nie bolały plecy...
@roxie123 kochana jesteś :* ale dam radę :) nie chce iść do lekarza, bo i tak bez prześwietlenia nic nie powie, a nie chce robić rtg póki nie wiem na czym stoję... W tamtej ciąży robiłam rtg co prawda stopy, jak jeszcze nie byłam świadoma ciąży i skończyło się wiadomo jak. Pewnie ze to mogło nie mieć nic wspólnego ale tego też nigdy się nie wie na pewno. A rtg kręgosłupa lędźwiowego to już w ogóle prześwietlenie całej macicy...
Zastanawiam się jak się mają np plastry rozgrzewające bo tego nie wiem. Wiem że voltaren odpada i że Altacet chyba może być
Nie wiem, wydaje mi się ze po ciąży i całym obciążeniu ciała i po porodzie i różnych pozycjach karmienia i noszenia itp to okolice lędźwi bardzo się nadwyrezaja. To tylko taka moja teoria bo mi przeszło jak Karol troszkę podrósł a teraz znowu chyba te kości się porozchodzily :/ roki samo dobro :*

@nafoczka to mnie pocieszylas... Na tą chwilę uważam że gorzej być już nie może. Tak to mnie jeszcze nigdy w życiu nie bolały plecy...
@roxie123 kochana jesteś :* ale dam radę :) nie chce iść do lekarza, bo i tak bez prześwietlenia nic nie powie, a nie chce robić rtg póki nie wiem na czym stoję... W tamtej ciąży robiłam rtg co prawda stopy, jak jeszcze nie byłam świadoma ciąży i skończyło się wiadomo jak. Pewnie ze to mogło nie mieć nic wspólnego ale tego też nigdy się nie wie na pewno. A rtg kręgosłupa lędźwiowego to już w ogóle prześwietlenie całej macicy...
Zastanawiam się jak się mają np plastry rozgrzewające bo tego nie wiem. Wiem że voltaren odpada i że Altacet chyba może być
Ja bym poszła do lekarza jednak... powiedziała , że być może jest ciąża przynajmniej by Cię zbadał . Na przeswietlenie Ci nie da najwyżej się nie zgodzisz . Który u Ciebie dc ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Podjęłam decyzję że tabletek na pewno nie biorę. Jeszcze chciałabym dziś przed wyjazdem iść prywatnie ale nie wiem czy mi sie uda

Witam sie porannie[emoji4]
Wczoraj oczywiscie ostatecznie sie poryczalam jak bobr,o co??? O wszystko...ze ciagle jestem sama,ze nie mam z kim isc na spacer,dwie przyjaciolki teraz urodzily a milysmy rodzic razem i do tego sie wyprowadzily[emoji29]
I tak ogolnie o wszytsko i o nic.
Mam nadzieje,ze dzis bedzie leliej bo w nocy ciagle sie budzilam i mialam koszmary:/

@Calineczka24 juz zaluje hehe ,tylko stres mam[emoji4]

@Frezja_1 bidulo nie zaszywaj sie nigdzie [emoji17]

@ivvonka az tak ,ze reklamcja byla heheh [emoji16]

@zosiak Ty chcesz sobote a ja chce styczen[emoji1]

@agatush niby wiem ale strasznie sie zestresowalam,juz mi przez mysl przeszlo jechac na ip tylko co bym im powiedziala ,ze kupilam detektor i mam schizy? Wywalili by mnie

@roxie123 najgorsze sa nieporozumienia,ale dobrze,ze sobie wyjasniliscie[emoji5]

@roki_1991 mam nadzieje ,ze wdrapalas sie jakos na drugie pietro[emoji5]idz na l4 po urlopie[emoji1]

@nafoczka po to zeby se poplakac hahah[emoji23]zdjecia przesliczne[emoji5]

@AgaB33 i dobrze ,dzieckiem nie jestes nie chcesz to nie zajdziesz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 sobota blizej ale sie dluzy teraz siedze na sali pooperacyjnej ale mi sie dzisiaj pielegniary trafily to wczorajszy dzien byl super z dzisiejszym marudne niezadowolone a ja prawie zawsze usmiechnieta jestem kurcze czuje ze duzo to ja sie nie naucze przy nich a jutro chyba tez one wiec juz odliczam zegarek do 12 masakra jak mozna byc takim jakby przrszly to co my to pewnie troszke empatii by nabraly.

Do góry