reklama
Olasec
Fanka BB :)
@roki_1991 ja bym jednak poszła do lekarza i powiedziała, że byc może w ciąży jesteś a może uda się zbadać i może cokolwiek powie.
Nie wiem, wydaje mi się ze po ciąży i całym obciążeniu ciała i po porodzie i różnych pozycjach karmienia i noszenia itp to okolice lędźwi bardzo się nadwyrezaja. To tylko taka moja teoria bo mi przeszło jak Karol troszkę podrósł a teraz znowu chyba te kości się porozchodzily :/ roki samo dobro :*@nafoczka to mnie pocieszylas... Na tą chwilę uważam że gorzej być już nie może. Tak to mnie jeszcze nigdy w życiu nie bolały plecy...
@roxie123 kochana jesteś :* ale dam radę nie chce iść do lekarza, bo i tak bez prześwietlenia nic nie powie, a nie chce robić rtg póki nie wiem na czym stoję... W tamtej ciąży robiłam rtg co prawda stopy, jak jeszcze nie byłam świadoma ciąży i skończyło się wiadomo jak. Pewnie ze to mogło nie mieć nic wspólnego ale tego też nigdy się nie wie na pewno. A rtg kręgosłupa lędźwiowego to już w ogóle prześwietlenie całej macicy...
Zastanawiam się jak się mają np plastry rozgrzewające bo tego nie wiem. Wiem że voltaren odpada i że Altacet chyba może być
roxie123
Ja bym poszła do lekarza jednak... powiedziała , że być może jest ciąża przynajmniej by Cię zbadał . Na przeswietlenie Ci nie da najwyżej się nie zgodzisz . Który u Ciebie dc ?@nafoczka to mnie pocieszylas... Na tą chwilę uważam że gorzej być już nie może. Tak to mnie jeszcze nigdy w życiu nie bolały plecy...
@roxie123 kochana jesteś :* ale dam radę nie chce iść do lekarza, bo i tak bez prześwietlenia nic nie powie, a nie chce robić rtg póki nie wiem na czym stoję... W tamtej ciąży robiłam rtg co prawda stopy, jak jeszcze nie byłam świadoma ciąży i skończyło się wiadomo jak. Pewnie ze to mogło nie mieć nic wspólnego ale tego też nigdy się nie wie na pewno. A rtg kręgosłupa lędźwiowego to już w ogóle prześwietlenie całej macicy...
Zastanawiam się jak się mają np plastry rozgrzewające bo tego nie wiem. Wiem że voltaren odpada i że Altacet chyba może być
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Witam sie porannie[emoji4]
Wczoraj oczywiscie ostatecznie sie poryczalam jak bobr,o co??? O wszystko...ze ciagle jestem sama,ze nie mam z kim isc na spacer,dwie przyjaciolki teraz urodzily a milysmy rodzic razem i do tego sie wyprowadzily[emoji29]
I tak ogolnie o wszytsko i o nic.
Mam nadzieje,ze dzis bedzie leliej bo w nocy ciagle sie budzilam i mialam koszmary:/
@Calineczka24 juz zaluje hehe ,tylko stres mam[emoji4]
@Frezja_1 bidulo nie zaszywaj sie nigdzie [emoji17]
@ivvonka az tak ,ze reklamcja byla heheh [emoji16]
@zosiak Ty chcesz sobote a ja chce styczen[emoji1]
@agatush niby wiem ale strasznie sie zestresowalam,juz mi przez mysl przeszlo jechac na ip tylko co bym im powiedziala ,ze kupilam detektor i mam schizy? Wywalili by mnie
@roxie123 najgorsze sa nieporozumienia,ale dobrze,ze sobie wyjasniliscie[emoji5]
@roki_1991 mam nadzieje ,ze wdrapalas sie jakos na drugie pietro[emoji5]idz na l4 po urlopie[emoji1]
@nafoczka po to zeby se poplakac hahah[emoji23]zdjecia przesliczne[emoji5]
@AgaB33 i dobrze ,dzieckiem nie jestes nie chcesz to nie zajdziesz[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wczoraj oczywiscie ostatecznie sie poryczalam jak bobr,o co??? O wszystko...ze ciagle jestem sama,ze nie mam z kim isc na spacer,dwie przyjaciolki teraz urodzily a milysmy rodzic razem i do tego sie wyprowadzily[emoji29]
I tak ogolnie o wszytsko i o nic.
Mam nadzieje,ze dzis bedzie leliej bo w nocy ciagle sie budzilam i mialam koszmary:/
@Calineczka24 juz zaluje hehe ,tylko stres mam[emoji4]
@Frezja_1 bidulo nie zaszywaj sie nigdzie [emoji17]
@ivvonka az tak ,ze reklamcja byla heheh [emoji16]
@zosiak Ty chcesz sobote a ja chce styczen[emoji1]
@agatush niby wiem ale strasznie sie zestresowalam,juz mi przez mysl przeszlo jechac na ip tylko co bym im powiedziala ,ze kupilam detektor i mam schizy? Wywalili by mnie
@roxie123 najgorsze sa nieporozumienia,ale dobrze,ze sobie wyjasniliscie[emoji5]
@roki_1991 mam nadzieje ,ze wdrapalas sie jakos na drugie pietro[emoji5]idz na l4 po urlopie[emoji1]
@nafoczka po to zeby se poplakac hahah[emoji23]zdjecia przesliczne[emoji5]
@AgaB33 i dobrze ,dzieckiem nie jestes nie chcesz to nie zajdziesz[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ivvonka
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@Funia90 sobota blizej ale sie dluzy teraz siedze na sali pooperacyjnej ale mi sie dzisiaj pielegniary trafily to wczorajszy dzien byl super z dzisiejszym marudne niezadowolone a ja prawie zawsze usmiechnieta jestem kurcze czuje ze duzo to ja sie nie naucze przy nich a jutro chyba tez one wiec juz odliczam zegarek do 12 masakra jak mozna byc takim jakby przrszly to co my to pewnie troszke empatii by nabraly.