reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam u Endo powiedział że wyniki rewelacyjne na ciążę i się pyta czy jestem ja mówię nie wiem ale może tak [emoji23] dostałam teraz letrox 75 .
Brzydko powiem ale zjebalam babke na korytarzu. Mnie zawsze lekarz przyjmuje bez kolejki bo ja tylko wchodzę i wychodzę . Ta do mnie z taka mina ze bez kolejki ze się czeka ze to ze tamto ... Ja jej grzecznie odp ze ja nie do badania i wgl a ta dalej szura do mnie . To jej wygarnelam ze jest niewyrozumiala i wredna ma minę ! i wgl ze wstyd bo młodzi mają wiecej kultury jak starsi . Powiedziałam życze Pani zdrowia i wyszłam . Co zaaa normalnie myślałam że nie wytrzymam . Jadę do domu upał masakra . Coś mnie pobolewa brzuch przyjadę to nyny [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 a kiedy będziesz sprawdzać?

Ja wpadam w doła. Płakać mi się chce, jestem aspołeczna i wszystko mnie boli: glowa, plecy i brzuch. A co jak już mi się nigdy nie uda ? :(:no2:

@AgaB33 nie prędko ... jeszcze czas . Jakoś niezbyt mi się śpieszy do kolejnego rozczarowania ;/ chociaż bardzo bym chciała żeby test był pozytywny ...
Każda z nas ma takie myśli i taki dzień... nie powiem ,że będzie lepiej ...bo raz jest raz nie ;/

@AgaB33 każda ma czasem gorszy dzień. To jest normalne. Ale musimy wierzyć w to, że każda z nas doczeka się swojego upragnionego maleństwa i będzie szczęśliwą mama.
U mnie póki co objawów żadnych nie ma. Ani na @ ani na fasolke, także nie chce się na nic nastawiac.

@ivvonka racja dobrze ,ze juz jest dzis[emoji4]jak tam sie czujesz?

@zosiak coraz blizej do wyjazdu[emoji4]a wredotami sie nie przejmuj[emoji5]

@Olasec mam nadzieje,ale skoro mowisz ,ze tez plakalas[emoji28]

@roki_1991 grzej sie grzej bo malo na dworze stopni[emoji23]lepiej troszke?

@roxie123 no widisz ???pieknie[emoji5]nastepny Ci ciaze wrozy[emoji5]a wczesniej bralas 100?
Dobrze,ze ja opieprzylas,ja wczoraj mialam spiecie z taka wredna klientka ,ze tez sie z nia spielam,ale mam to gdzies,zaluje ,ze nie naplulam na nia jeszcze[emoji12]

@AgaB33 nie mysl tak,choc wiem jak to jest ,tez tak mialam a jak ppronilam drugi raz to w ogole sie zalamalam ale trzeba sie podniesc i walczyc.
Ty juz masz dziecko ,wiec najprawdopodobniej u Ciebie to zly podzial komorek,uwierz w to bo pewnie tak bylo.

Kazda ma gorszy dzien ,nawet juz bedac w ciazy[emoji19]niestety ale zeby probowac dalel trzeba bedzie wyleczyc sie z takich mysli[emoji4]
Bo nastepna ciaza moze byc ksiazkowa a moze byc tak jak u mnie z problemami od samego poczatku.
Wieczne krwawienia ,i ciagle jezdzenie na ip .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 boli, leżę. Zgrabałam się tylko po wodę i teraz leżymy razem, bo nie mam odwagi jej wypić. Taka jestem dzielna. ;)Aby do jutra. Jutro będzie już na pewno dobrze.

@Funia90 weź okropne babsko...
Brałam 100 bo nie miałam żadnych innych :) na ciążę się jakoś bardzo nie nastawiam , nie chce wyszukiwać objawów bo jeszcze nie ma prawa ich być :) ow była około 4 sierpnia więc trudno jeszcze cokolwiek wymyślać :D poza tym za kolorowo by było...
@ivvonka co Cię boli ? ;/

@ivvonka wlasnie musisz pic zeby sie nie odwodnic ,tym bardziej ,ze jest goraco(przynajmniej na slasku)
Proponuje jakies biszkopty,sucharki i najlepiej banany[emoji4]

@roxie123 kurcze ja juz nic nie mowie[emoji5]powiem tylko tyle ,ze wierze i licze na Ciebie[emoji5]skoro wczesniej zachodzilas odrazu,to teraz no stres i powinno sie udac,w koncu to 3 proba[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Niestety, żołądek. To taka moja słabsza część mnie. Jest przebadany, bo podejrzewałam wrzody czy coś, ale nic tam na szczęście nie ma. Rwie skubany.

reklama
@roxie123 a ja mam dzisiaj farta na osoby marudne bardzo i nie zadowolone po czym na mnie sie odreagowuja a przeciez nie moja wina. Niestety masz racje kiedys probowalam sobie zalatwic praktyki w POZ i te kobiety starsze nie chcialy mnie wpuscic a mialam to wlasnie z lekarzem kierownikiem zalatwiac mega sie wkurzylam bo ktos do pracy chce przyjsc do pomocy a tu takie traktowanie i zrezygnowalam z tej przychodni poszlam tam gdzie przyjeli mnie z otwartymi ramionami.

Do góry