reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak nie chce prześwietlenia, bo co jak jestem w ciąży... ;( mam jeszcze tydzień wolnego od pracy, kupię jakąś maść i mam nadzieję że jakoś przejdzie do tego czasu :( jak nie przejdzie to pojadę na ip. Byle tylko dojechać do domu... 750 km....

reklama
@AgaB33 kochana ja 21 lipca poroniłam wczesną ciążę i krwawilam około 7 dni a że 3 dni miałam brązowe plamienia. Na pewno musisz zrobić USG po krwawieniu czy wszystko się wyczyściło.

@roki_1991 o matko to faktycznie pech. Współczuję jechać taki kawał drogi z bólem. Oby Ci krąg nie wypadł.

Pojadę do gina za tydzień lub w poniedziałek 21 zalezy jak z urlopu wrócę to jak już nie będzie krwi to poproszę o skierowanie. Chociaż sam mówił że będzie to chciał skonstrolowac. Boli mnie od poniedziałku w dole pleców i głowa...eh jakby malo bolal sam fakt

@roki_1991 ja tez uważam że takie urazy warto od razu skonsultować. Jedź na jakąś izbę bo możesz sobie klopotu narobić

@Olasec moja koleżanka miała duże problemy ze stawami. Dlatego jak była szansa na odstawienie leków to kazali od razu starać się o dzieck bo z wiekiem będzie tylko gorzej. Zaszla, urodziła nic nie bolalo. Mala ma ponad rok i problemy nie wróciły. Trzeba skonsultować leki z ortopeda i pewnie da sie jakoś zaradzić.

Wracajcie dziewczyny do formy.

No i schowalam tabsy gleboko w szafę i raczej nie wezmę. Nie wiem jeszcze jak to lekarzowi wytłumaczę ale będę się później martwić. Jakoś tak juz słabiej leci krew. Dzis trzeci dzień
Zawsze mozesz powiedziec, ze zgubilas recepte albo, ze zgubilas wykupione tabletki.:o:D

A i kazał folik odstawić ale to przecież nie szkodzi? Na opakowaniu jest napisane aby 3 miesiące przed ciąża brak a ja zaczęłam dopiero nie cały miesiąc temu

@AgaB33 ja też odradzam tabletki antykoncepcyjne.To jest ingerencja w gospodarkę hormonalną. Czasem ciężko po niej do równowagi wrócić a jeśli masz w najbliższych planach starania o maleństwo to bezpieczniej nie majstrować w swoim cyklu i w organizmie, który już trochę przeszedł.
Folik się jednak powinno brać
Co do drugiej połówki to faktycznie przypilnuj, przypilnuj schematu leczenia. Skądś to znam ;)

Najgorsze jest to że dopiero teraz do M dociera że musi o siebie zadbać. Szkoda naprawdę że faceci mają takie podejście do chorowania

@Olasec ja bym dzialala,predzej czy pozniej i tak chcesz dzidzi a z kolanem nie polepszy sie pewnie ot tak,skoro juz dlugo masz probkemy,wiec moze wystraczy kilka dni odpoczynku[emoji4]trzymam kciuki za owu[emoji5]

@roki_1991 ojej bidulko wspolczuje[emoji17]

@AgaB33 co za bezsens folik brac i juz [emoji4]
I M pociagnij za uszy ode mnie ,jak on tak mogl w ogole??? Ja bym zabila na miejscu.
Na kontrole i to juz.
Poza tym wytrysk z krwia to raczej nie blacha sprawa:/
Ktorej z dziewczyn M mial jakies zylaki i podobna sytuacje ale nie pamietam dokladnie.

Apropo gorszego dnia,mam i ja[emoji17][emoji17][emoji17]
Ryczec mi sie chce,czuje sie do niczego.
Beznadzieja.
Chce ruchy bo sfiksuje,zaden glupi detektor mnie nie uspoki ,dzis nie wiem po co szukalam tego serduszka ale nie moglam znalezc ,potem wydawalo mi sie ,ze znalazlam ale juz sama nie wiem [emoji29][emoji29][emoji29]
Oszaleje i osiwieje a gdzie tam styczen[emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 tak to już jest. Najpierw się chce dzidzi - pytanie czy sie uda, potem panika czy aby test nie kłamie, a potem ciągły strach czy bedzie ok. Potem poród czy wszystko będzie dobrze i jak już się urodziło to uff.... na chwilę. Potem się okazuje że kolka ze skaza eh... i tak już cały czas coś. I wiecie ja chcę to znów przeżyć z drugą dzidzia...

Do góry