reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 4 u mnie w najciemniejszym cieniu 34st xD no ja dzisiaj miałam straszny sen nawet nie bede pisac o nim okropny wrrr

Właśnie śpiochy wstawać :)
U mnie już 31 :p
Gonię Cię z temperaturą :D

Moja siostra ostatnio wychodzi ze swoim 2,5 letnim synkiem na dwór i otwiera drzwi na dwór a młody do niej z tekstem " Ula ale ciepło " :D Myślałam, że padnę jak to usłyszałam :D Co się będzie szczypał i mama mówił jak można po imieniu :D

reklama
No dziewczyny, gorąc okropny.
Wczoraj z Julka troszkę czasu w basenie siedziałam a tak to w domu z wiatraczkiem. U mnie noc słaba, gorąco, zwierzęta halasowaly za oknem. Julka jeszcze przyszła to już po spaniu w trójkę na małym łóżku. Młoda strasznie się przewala i boję się żeby w brzuch nie dostać. Pozwolę sobie wrzucić zdjęcie jak wyglądało łóżko o poranku [emoji23][emoji23][emoji23]
20170802_073645.jpg

I wyśpij się człowieku w takich warunkach.
Ja odpukać czuje się lepiej! Mdłości puszczają, niesmak w buzi odpuszcza. Czuje ze będzie coraz lepiej [emoji4]

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 20170802_073645.jpg
    20170802_073645.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 308
@zosiak domyślam się , że to bardzo trudne , ale jednak spakowałabym rzeczy po mamie i zrobiła miejsce . Wiesz , że te rzeczy Ci jej nie zwrócą ...a pamięć o niej masz w sercu :* uwierz mi będzie Ci lżej jak to wszystko powywozisz . Po prostu przychodzi czas ,że trzeba to życie swoje " uporządkować ".
Zrobisz co będziesz uważać za słuszne oczywiście to tylko moja dobra rada :* :* :*
Co do 8mki zobaczymy czy mi cała wyrośnie bo jak na razie to mam tylko pół ;/
@Calineczka24 jakby było z 10 stopni mniej byłoby w sam raz :)
@...Margotka9022... hej :* dobrze ,że lepiej się czujesz :) w 3 ? chyba cos źle policzyłas bo ja jestem kiepska z matmy ale naliczyłam 5 :D

@MashaFre oj pamiętam jak czekałyśmy na Twój poród a tu Marysia ma 2 latka a za miesiąc mój Misiu będzie miał drugie urodziny. Wtedy lato było tak strasznie upalne, że ja już miałam dość.

@roxie123 jak ja Ci zazdroszczę tego etapu budowy a właściwie tej końcowki. My dopiero ścianki działowe robimy i potem dach. Opóźniło się wszystko troche bo nasza ekipa budowlana buduje między czasie kilka innych domów i tak chodzą to tu to tam.

@Calineczka24 na kiedy masz termin dokładnie? Moj synek do mnie mowi mamusiu ale do taty mowi albo tatusiu albo po imieniu :)

@nafoczka ale ogólnie pierwszy dzień pracy po tak długim wolnym zaliczasz do tragicznych czy nawet znośnie było?

@...Margotka9022... u nas upał też daje w tyłek. Moj Misiu śpi z nami i też się kreci strasznie ale on tak od zawsze. Łóżko 160 cm a czasem brakuje nam miejca. W ogole super, że mdłości już po mału ustępują :)

@hona ja jestem straszny cykor to jakbym Cie zobaczyła w koszuli w nocy to bym spierniczala ile sił w nogach mimo, że biegać nie mogę :D

@Funia90 śpisz jeszcze?

Ja dzisiaj byłam z synkiem na ostatnim szczepieniu 6w1. Oczywiście jak zawsze zniósł dzielie i płakał może z 10 sekud. Gadał cały czas i lekarka nie mogła uwierzyć, że nawet 2 lat nie ma.
W poniedziałek ide na usg i mam nadzieje, że wszystko tam w porządku jest i mi lekarz powie czy owulka blisko i będziemy działać. Choć przez te upały to nawet zapału nie mam. Coś ostatnio teściowa z jej siostrą przygadywały, że Michałkowi przydałoby się już rodzeństwo i już miałam się wydrzeć na obie żeby dały spokój bo właśnie poroniłam 3ci raz ale ugryzlam się z język. Tak naprawde to nikomu nawet nie mowiłam, że byłam w ciąży i poroniłam kolejny raz. Jak się teraz uda to będę piąty raz w ciąży.

@MashaFre oj pamiętam jak czekałyśmy na Twój poród a tu Marysia ma 2 latka a za miesiąc mój Misiu będzie miał drugie urodziny. Wtedy lato było tak strasznie upalne, że ja już miałam dość.

@roxie123 jak ja Ci zazdroszczę tego etapu budowy a właściwie tej końcowki. My dopiero ścianki działowe robimy i potem dach. Opóźniło się wszystko troche bo nasza ekipa budowlana buduje między czasie kilka innych domów i tak chodzą to tu to tam.

@Calineczka24 na kiedy masz termin dokładnie? Moj synek do mnie mowi mamusiu ale do taty mowi albo tatusiu albo po imieniu :)

@nafoczka ale ogólnie pierwszy dzień pracy po tak długim wolnym zaliczasz do tragicznych czy nawet znośnie było?

@...Margotka9022... u nas upał też daje w tyłek. Moj Misiu śpi z nami i też się kreci strasznie ale on tak od zawsze. Łóżko 160 cm a czasem brakuje nam miejca. W ogole super, że mdłości już po mału ustępują :)

@hona ja jestem straszny cykor to jakbym Cie zobaczyła w koszuli w nocy to bym spierniczala ile sił w nogach mimo, że biegać nie mogę :D

@Funia90 śpisz jeszcze?

Ja dzisiaj byłam z synkiem na ostatnim szczepieniu 6w1. Oczywiście jak zawsze zniósł dzielie i płakał może z 10 sekud. Gadał cały czas i lekarka nie mogła uwierzyć, że nawet 2 lat nie ma.
W poniedziałek ide na usg i mam nadzieje, że wszystko tam w porządku jest i mi lekarz powie czy owulka blisko i będziemy działać. Choć przez te upały to nawet zapału nie mam. Coś ostatnio teściowa z jej siostrą przygadywały, że Michałkowi przydałoby się już rodzeństwo i już miałam się wydrzeć na obie żeby dały spokój bo właśnie poroniłam 3ci raz ale ugryzlam się z język. Tak naprawde to nikomu nawet nie mowiłam, że byłam w ciąży i poroniłam kolejny raz. Jak się teraz uda to będę piąty raz w ciąży.
Termin mam na 28 stycznia :)

@roxie123 bardzo mi ciezko wyrzucic rzeczy moja mama miala ich bardzo duzo noczego nie wyrzucala wiec wyobraz sobie ona wszystko trzymala z sentymentu nawet moj piornik z podstawowki oczywiscie juz go nie ma ja sie tak do rzeczy nie przywiazuje ale mam problem jednak bo przenosze rzeczy mamy narazie wiekszosc jest na strychu zdaje sobie sprawe ze powinnam pare zostawic a rezzte sie pozbyc bo to mole mnoe opanuja a przeciez nie bede prania robic ciagle :/ ehh

reklama
@zosiak no dokładnie mole i wg ...a te rzeczy tak naprawde będą tylko lerzeć ... ja bym pewnie zostawiła takie najcenniejsze , trudny orzech do zgryzienia...ale pomyśl sobie ,że musisz zrobić miejsce na rzeczy dla dzidzi :)

Do góry