reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... wlansie u mnie najgorzej jest jak plucze zeby[emoji58]blllle...az sie boje teraz myc,bo rano tez prawie poszlo.
Rosniecie ladnie[emoji7][emoji7][emoji7]a kilogramy jakies Ci przybyly?ja mam ok 1,5 na plusie

Ja mam 14 tydzien[emoji4]tez pokaze brzuchola z rana,wieczorem tez mam wiekszy,kulka mi sie robi[emoji4]
1500885888-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia ty to się schowaj lepiej laska :D
@...Margotka9022...

@ivvonka dobre! :D a lubie

reklama
@...Margotka9022... , @Funia90 jakie słodkie brzusie :) Ja też chce już brzuszek ;(
Ja w pierwszej ciąży jak poroniłam w 13 tygodniu to już miałam widoczy brzuszek i to sporo. Z Michałkiem też szybko było widać i do porodu miałam tak wielki brzuch, że kazdy się dziwił, że ja taka mała (160 cm) i mam taki brzuchol :)

Dziś zrobiłam powtórnie bete ale nie w celach czy rośnie bo wiem, że poroniłam tylko czy spada ładnie mimo, że tylko 9,6 była. Michałek był ze mną na pobraniu krwi i tak mu sie podobało i był zainteresowany, że wszytko pielęgniarka musiała mu mowić co robi :) Teraz chodzi i mówi, że mnie boli "ziazia" i dmucha, robi "mój" i całuje :)

@nafoczka [emoji6][emoji6][emoji6]

@Frezja_1 wieczorem ma wiekszy[emoji4]ale ogolnie przydalby sie brzuch bo moze by mnie ktos przepuscil w kolejce czy cos .
A tak to prawie w lidlu zwymiotowalam przed chwila[emoji23]

@Olasec juz niedlugo bedziesz miala i Ty[emoji5]
Jejciu dobrze,ze w tej przykrej sytuacji masz swojego pocieszyciela[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka [emoji6][emoji6][emoji6]

@Frezja_1 wieczorem ma wiekszy[emoji4]ale ogolnie przydalby sie brzuch bo moze by mnie ktos przepuscil w kolejce czy cos .
A tak to prawie w lidlu zwymiotowalam przed chwila[emoji23]

@Olasec juz niedlugo bedziesz miala i Ty[emoji5]
Jejciu dobrze,ze w tej przykrej sytuacji masz swojego pocieszyciela[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja byłam właśnie w Biedronce i tez mnie ostro wyszarpalo...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne brzusie dziewczyny :)
Ja pranie zrobiłam, obiad ,byłam na mieście i trening teraz zaliczylam.
Młody zasnął i siedzimy z mężem przed tv.

Witam kochane poszalalam do 5,30 na weselu mimo @ eh wczoraj poprawiny do 2 w nocy wesele nie pilam bo prowadzilam ale wczoraj szumialo winko szumialo wytrawne :):)
O 18 mam dzis usg piersi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nie musze dlugo czekac ze starankami :(
Funia i Margotka sliczne brzusie :):)
Roxie powodzenia w sierpniu ze starankami ;)
Frezja dawaj czadu kochana czekamy na 2 kreseczki ;)
Olasec bardzo mi przykro :( ale po @ mozesz zaczac staranka :)
Nafoczka co to za placuszek?wyglada pysznie ;) naladuj akumulatory przed powrotem ;)

reklama
Dziewczyny a ja wczoraj taki beznadziejny dzien mialam jakas taka smutna. A dzisiaj zawalilam prace bo myslalam ze wolne jeszcze a tu okazalo sie ze na popoludniu:/ ale 4 min sie spoznilam :/ dodajcie mi sily bo teraz jej nie mam:/

Do góry