reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dZiewczyny [emoji4]dzis juz bardziej sie wyspalam na tym samym lozku ,M sie dokoptowal do mnie i dzidzi znow ale bylo jakos wygodniej[emoji4]buziaki dla Was[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej my byliśmy wczoraj u szwagra na urodzinach wszystko było zorganizowane na polanie pod lasem bo oni mają obok domu las.

Był gril i ognisko, jedliśmy potem graliśmy w piłkę Wiktorek skakał na trampolinie i był w siódmym niebie .

Przed 21 wróciliśmy do domu.

A dziś wstałam i właśnie pije kawkę miłej niedzieli dziewczyny :)

Hej my byliśmy wczoraj u szwagra na urodzinach wszystko było zorganizowane na polanie pod lasem bo oni mają obok domu las.

Był gril i ognisko, jedliśmy potem graliśmy w piłkę Wiktorek skakał na trampolinie i był w siódmym niebie .

Przed 21 wróciliśmy do domu.

A dziś wstałam i właśnie pije kawkę miłej niedzieli dziewczyny :)
To fajny wieczór mieliście. Ja tez wczoraj spędziłam z córcia "babskie popołudnie" najpierw byl plac zabaw, potem lody a na koniec frytki i zabawa w galerii.
@roxie123 cos Ci sie za dobrze spi po tym filmie. My tu czekamy na fotke.:D:D:Dwierze ze jest rozowy paseczek.

Frezja oj tak fajnie było najpierw jedzonko potem trochę ruchu na powietrzu dawno nie grałam w piłkę na łonie natury ;)miła odmiana zwykle tylko w domu się ruszam.
Nabiegalam się za wszystkie czasy.

Pospalam bo odstawilam leki [emoji14] cień jakiś jest ale nie kreska mocna. Także odpuściłam jak coś będzie miało być to się nic nie stanie jeden dzień bez leków a jak nie mam pewności to też nie będę sobie brać tak ooo bo mi się @ spóźni przez nie i dopiero stres.
Temp 37.2 się utrzymuje . Smutno mi no ale życie zobaczymy jeszcze jutro .

Miłej niedzieli : *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pospalam bo odstawilam leki [emoji14] cień jakiś jest ale nie kreska mocna. Także odpuściłam jak coś będzie miało być to się nic nie stanie jeden dzień bez leków a jak nie mam pewności to też nie będę sobie brać tak ooo bo mi się @ spóźni przez nie i dopiero stres.
Temp 37.2 się utrzymuje . Smutno mi no ale życie zobaczymy jeszcze jutro .

Miłej niedzieli : *

Pokaż ten test my tu zaraz ocenimy ten cień ;)

reklama
Bo ja wiem jak wygląda cień cienia :( a to takie nie wiadomo co ... zdj rano robilam ciemno bylo a moj tel cos mi kiepako ostrzy hehe wstyd wstawiać xD ale jak już tak chcecie . Najbardziej mnie wkurza temp to ze mnie kluja jajniki na zmiane i mokro jest a zawsze przed okresem miałam sucho nie wilgitno . I jak na sto się okaże że to nie ciąża to stwierdze ze jestem jakaś inna...
1500189317-aaaaaa.jpeg

Do góry