reklama
roxie123
Fanka BB :)
Koniecznie ...@roxie123 to ja tez pewnie bede ryczala [emoji6]to musze byc z M w takim razie ,zeby mial kto przytulic[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale film mega prawdziwy przynajmniej ja oczarowana [emoji7]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Ok ale wydaje mi się ze nic nie będzie i tak [emoji4]
Wiecie co ... Ja jestem bardzo wierząca osoba ale film był jak miód na moje serce...
D
Deleted member 170039
Gość
Roxie jak dla mnie lepsza byla ksiazka
@Funia90 taka zmiana śluzu to może być po prostu lutka jeśli bierzesz a nie ma zapachu
Co do testu pappy hmmm? tak jak wam pisałam ja bym pierwsze zrobiła dobre usg prenatalne i wtedy widać już czy są nieprawidłowości w razie potrzeby "ratowania" dziecka. Do samego testu dorzucają tak jak Funia pisze wiek, ilość poronień, poziom wolnej bety i białka pappa. Mi lekarz powiedział ze jeśli usg jest dobre to wyniki z krwi możemy mieć zaburzone przez ilość przyjmowanych lekow i ja betę na pewno tak miałam. Pappe oczywiście zawsze można zrobić tylko gorzej jest gdy stanie się przed dylematem amniopunkcji która niesie za sobą ogromne ryzyko poronienia. Kto wie może gdybym się zdecydowała to nie byloby obok mojego zdrowego synka ♡
@roxie123 rano czekam ♡
Co do testu pappy hmmm? tak jak wam pisałam ja bym pierwsze zrobiła dobre usg prenatalne i wtedy widać już czy są nieprawidłowości w razie potrzeby "ratowania" dziecka. Do samego testu dorzucają tak jak Funia pisze wiek, ilość poronień, poziom wolnej bety i białka pappa. Mi lekarz powiedział ze jeśli usg jest dobre to wyniki z krwi możemy mieć zaburzone przez ilość przyjmowanych lekow i ja betę na pewno tak miałam. Pappe oczywiście zawsze można zrobić tylko gorzej jest gdy stanie się przed dylematem amniopunkcji która niesie za sobą ogromne ryzyko poronienia. Kto wie może gdybym się zdecydowała to nie byloby obok mojego zdrowego synka ♡
@roxie123 rano czekam ♡
roxie123
Zawsze książki są lepsze wiem bo czytam [emoji4] tej nie znałam ale po obejrzeniu filmu na pewno przeczytam [emoji4] jak samopoczucie?Roxie jak dla mnie lepsza byla ksiazka
@Funia90 buziakuje za dodawanie mocy kiedy mi już jej brak [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Funia90
@nafoczka mam nadzieje ,ze to nic groznego,ale w poniedzialek mam prenatalne to powiem o tym.
A z ta pappa to tak jak mowialam ,zapytam lekarki w poniedzialek,jedyne co mnie przekonuje to chyba to ,ze podobno ten test mowi tez cos o pracy lozyska.
@roxie123 alez od tego tu jestesmy[emoji8][emoji8][emoji8]raz Ty nas ,raz my Ciebie i tak w kolko[emoji4]
A z ta pappa to tak jak mowialam ,zapytam lekarki w poniedzialek,jedyne co mnie przekonuje to chyba to ,ze podobno ten test mowi tez cos o pracy lozyska.
@roxie123 alez od tego tu jestesmy[emoji8][emoji8][emoji8]raz Ty nas ,raz my Ciebie i tak w kolko[emoji4]