reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kifsi witaj[emoji4]nudnej ciazy[emoji4]
A krwiak jest dalej?
@Bananowiec beta super[emoji4]gratulacje[emoji4]
@roxie123 racja,potem sie zrzuci oby tylko z dzidzi bylo dobrze [emoji5]
Moj M nie jada makaronu i tu mam utrudnienie,no ale coz cos wymysle [emoji4]

@mififi04 roladki ze schabu mowisz nmmm,a co w srodku?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ciąża ale wczesna :) Jutro idę znowu zrobić betę. Dziewczyny, które jesteście teraz w ciąży czy też czułyście taki strach na początku? Cały czas mam same czarne myśli ;(

funia - niestety jest :(
bananowiec - gratuluje , beta piękna :) a strach zawsze jest , ale trzeba odgonić czarne myśli :) wiem łatwo powiedzieć :) trzeba wierzyć ze bedzie dobrze , każdy kolejny dzień to krok do przodu :) ja tak sobie to tłumacze bo inaczej bym zwariowała :)

@Bananowiec po przejsciach zawsze jest strach niestety,nic nie poradzisz ,ale trzeba byc dobrej mysli i wierzyc[emoji4]

@kifsi ja tez mam krwiaka,niestety 3x1,5 cm a Twoj duzy jest?

Dziewczyny nasz maluszek zyje i ma rowne 10 tygodni[emoji7]
1498743270-aaaaaa.jpeg

A co najlepsze nie ma dziada krwiaka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia superrrrr! !!!!
Ogromnie się cieszę.
A teraz idę w podskokach chodakowska pomeczyc same nogi niosą .

U mnie dziś na obiad barszczyk czerwony laski.

No i moja mama z pracy wróciła to mogę poćwiczyć. Poukladalam dzis ciuchy bo miałam tam sajgon a młody mi pomagał czyli rozrzucal je wszędzie; )

reklama
@roxie123 najgorsze jest to ,ze teraz juz sie przyzwyczailam i nic mi sie nie chce[emoji4]
Oprocz tego ,ze chce mi sie jesc hehe[emoji4]
Niedlugo i Ty pokazesz nam zdjecie dzidziusia[emoji5]

@mamcia2014 pocwicz i za mnie bo ja przybieram w oczach[emoji8]

@Bananowiec na kazdym etapie niestety strach bedzie ....ehh,najpierw czy pecherzyk w macicy,potem czy serduszko jest itd a z kazdym etapem ciazy dochodza nowe zmartwienia niestety,po przejsciach to juz tak jest [emoji4]
Ale glowa do gory

Do góry