reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 zdrowka dla Wiktorka [emoji8]
I pocwicz troche za mnie bo leze i grubne [emoji23]
@roxie123 powolutku sie zbieram[emoji4]tzn myje wlosy itd hehe,oby dzidzi bylo zdrowe i duze[emoji5]
Ja od wczoraj po kolacji rocznicowej waze kilogram wiecej[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 wzielam sobie rosolek bo ostatnio ciagle mam smaka i ogromna miche pierogow ,15 szt,zjadlam je na dwa razy,druga czesc w domu[emoji4]
A potem kupilam sobie jeszcze takie mleczko skondensowane w tubce hahah i zjadlam troche ale to ma tyle kalorii ,ze stwierdzilam ,ze to na prwade przesada[emoji19]
A co Wy dzis na obiadek robicie? Ja ostatnio w ogole nie gotuje ale musze zaczac bo taka dieta mi nie sluzy:/

@Funia90 to jak Ty 15 pierogów jesz na 2 razy i to w ciąży...to ja się chowam pod stół ;p ja na raz z 20 zjem haha uwielbiam pierogi :D moja mama zawsze mówi że ja to taka pierogowa haha
U mnie dzisiaj żeberka i ziemniaczki pieczone :D dieta cud :D

hej :)
pewnie nikt już mnie nie pamięta , ale jakis czas temu udzielałam się na tym wątku :)
straciłam ciąze w lutym 2014 r , w lipcu juz byłam w kolejnej z młodszym synkiem ( bo w sumie mam ich dwóch) :) zarzekałam się ,że już dość i moje dwa smyki mi wystarczą , ale czas pokazał co innego i obecnie jestem w 12 tygodniu.
pomimo poronienia zarówno pierwsza i trzecia ciąza przebiegały prawidłowo bez większych komplikacji ,tak teraz wszystko jest pod gorę :( do 8 tygodnia wszystko ok, potem duzy krwiak , naszczescie brak plamien , kolejna wizyta ok, dzidziol rośnie -krwiak nie czyli ok :)
wczoraj wieczorem nagłe krwawienie , wizyta w szpitalu - jest dalej serducho ufff

postanowiłam znów do was dołączyć bo ostatnio forum bardzo mi pomogło przetrwać ciąże :)
siedząc w domu a właściwie polegując do głowy przychodzą rózne czarne scenariusze , a tu zawsze mogłam liczyć na wsparcie :)

&&& za wszystkie cięzarówki i starczki
[*] dla wszystkich aniołkow

@roxie123 ale przed tymi pierogami wpadl rosol z domowym makaronem a do tego jeszcze taki upal byl ,ze sie nie dalo[emoji4]
Kurka ja musze uwazac bo w ogole nie mam ruchu i jak tak bede zrec to bede grubasem.
Hmm nie wiem co ja mam dzis zrobic ,pomysle po lekarzu[emoji4]

Witam was dziewczyny. moj lekarz wrocil dzia z urlopu wiec podeszlam do niej z wynikiem badania histopat. I powiedziała ze wszystko jest ok. Zdążyłam jej tylko zakomunikować że chyba jestem znowu w ciazy :) ale lekarka powiedziała ze to i tak za wcześnie na usg i zebym przyszla za 2 tyg. Zrobiłam bete i wyszla 270.8 (zakres ref. Do 10). Wiec chyba troche niska? Nie wiem bo pierwszy raz w życiu robilam to badanie :D

reklama
@roxie123 wzielam sobie rosolek bo ostatnio ciagle mam smaka i ogromna miche pierogow ,15 szt,zjadlam je na dwa razy,druga czesc w domu[emoji4]
A potem kupilam sobie jeszcze takie mleczko skondensowane w tubce hahah i zjadlam troche ale to ma tyle kalorii ,ze stwierdzilam ,ze to na prwade przesada[emoji19]
A co Wy dzis na obiadek robicie? Ja ostatnio w ogole nie gotuje ale musze zaczac bo taka dieta mi nie sluzy:/

Ja mam dziś roladki ze schabu pycha ;-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry