reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..:(

Załączniki

• 20170615_140631.jpg
    20170615_140631.jpg
    651,5 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny poszlam na to wesele ale wyobraxcie siedze naprzeciwko ciezarnej wiec cale wesele bedzie dla mnie meczarnia i bede sie modlic aby sie skonczylo..:(
Doskonale Cię rozumiem. Byłam na weselu 19 maja. Na przeciwko mnie siedziała ciężarna. Cały czas było jaki ty masz piękne brzuszek, kiedy termin, córka czy syn ;([emoji33] [emoji26] trzymaj się . Staraj się nie zwracać uwagi
Pozatym pięknie wyglądasz [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak wygladasz pieknie[emoji7]dobrze ,ze poszlas.
Ja teraz na weselu siedzialam obok mojej siosrty w ciazy ,ktora ma termin na wrzesien,ja mialam rodzic dzien przed nia.
Nic tylko sie upilam i dobrze bawilam[emoji4]nie sluchalam co jej mowia[emoji4]takze dobrej zabawy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@zosiak wygladasz pieknie[emoji7]dobrze ,ze poszlas.
Ja teraz na weselu siedzialam obok mojej siosrty w ciazy ,ktora ma termin na wrzesien,ja mialam rodzic dzien przed nia.
Nic tylko sie upilam i dobrze bawilam[emoji4]nie sluchalam co jej mowia[emoji4]takze dobrej zabawy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak Ty się czujesz? Jutro masz wizytę??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry