reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Frezja bardzo mi przykro. Tez poronilam w 16 tc w zeszlym roku. Wiem jakie to trudne trzymaj sie kochana. U mnie nie wiem czy byly bakterie bo nikt nie pobral wymazu. Zwyczajnie porod sie rozpoczal i wody odeszly. Porob badania, biez leki i bedzie dobrze.
Znajdz teraz dobrego lekarza i nie trzymaj sie na siłę starego. i

Funiu na razie lez jak chcesz byle nie na brzuchu.
Moze zrob badanie krzepliwosci szanse krwi zanim odstawisz clexan. Bo czasmi takie krwiaki sie robia nawet jesli ktos clexanu nie bierze. Z clexanem uwazam dziecko ma wieksza szanse zwlaszcza teraz kiedy ksztaltuje sie kosmowka. Jesli w niej sa wylewy to moga sie zastygnac.
Ja bym nie odstawila.

Margotka gratulacje.

Pytalam kiedys hematolog o konsekwencje stosowania clexanu i o to wapno. Mowila ze to krotki czas i nie ma sie co martwic na zapas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@margotka wszytsko cudownie [emoji5]gratulacje[emoji4]

@hajmal odstawilam tylko acard ,clexane boje sie odstawic.
W nim moja nadzieje.
Tez mialas jakies krwiaki?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 też bym pewnie zostawiła clexane ... ja właśnie po zastrzyku , dzisiaj już ładnie poszło wczoraj chyba w jakieś naczynko trafiłam mocno ze aż taki siniak zrobiłam fioletowy . Wszystko moze być ale nienawidze momentu wpuszczania tego ;/ Kiedy masz wizyte 22go ? czy jeszcze idziesz na jakąś kontrolną po drodze ?

@roxie123 czasem tak wlasnie bardziej boli a czasem mniej[emoji4]ale wole ze sto zastrzykiow na dzien niz to co przeszlam dzis do poludnia[emoji4]
Ide jeszcze w poniedzialek do tego co bylam teraz bo kazal mi przyjsc.
Nie wiem czy on zle wrozy czy co ale zawsze zakladal karte ciazy jak bylo serduszko a teraz powiedzial ,ze nie zakladamy tylko zobaczymy co bedzie.
No i w poniedzialek tez mam genetyka po wizycie u gina,takze oby to byl dobry dzien,stres bedzie na pewno .
Ja zastrzyk dopiero kolo 22.30 bede miala[emoji4]

@Funia90 to dobrze ,że masz kontrole :) załozy Ci następnym razem , może stwierdził ,ze będzie czas na kolejnej wizycie jak się wszystko unormuje :) nawet nie chce sobie wyobrażac jak się przemęczyłaś ale no teraz dieta dużo płynnego . Wizyta u genetyka...powiem Ci ,że genów nie zmienisz ani nie wyleczysz z tego co wiem więc nawet jeśli by coś wyszło a pewnie nie wyjdzie to będzie wiedza dla Ciebie . Kurde a ja tak rano wstaje żeby to wszystko ogarnąć ... może się poprzesuwam z tymi godzinami , tylko jak cos to znowu czekac trzeba do późna a w zimie to ja chodzę spać szybciutko :D Patrzę do przodu , bo nawet jakby się teraz nie udało to i tak od 16dc mam brac

@roxie123 oby dzidziolek zyj juz na zawsze [emoji5]o to sie modle[emoji22]
Racja gentyki nie zmienie,na wiele rzeczy nie mamy wplywu i tak jak kiedys rozmawialysmy trzeba cieszyc sie zyciem[emoji5]mimo wszystko [emoji4]
Takkk dzis bardzo delikatna dieta i mam nadzieje,ze bedzie lepiej.

Ja biore dupka wlansie o 10 rano i reszte lekow no a wieczorem o 22 ,zastrzyk 22.30 bo my pozno chodzimy spac i musze czekac na M tak do 22.
Acard bralam o 10.30
Ty musisz steryd przed 8 ale jak bedziesz chciala zmienic to zawsze da sie to poprzesuwac.
Ja wole pozniej bo jak szlismy np na grilla czy cos to przynajmniej moglismy zostac dluzej.

Caly dzien jestem sama od 7 do 22[emoji58]jeszcze w tej sytuacji to e ogole kiepsko[emoji20]

reklama
Do góry