reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moj M musi wyjac z pracy i mi przywiezc te czopki bo nie dam rady ,tak mnie boli[emoji20][emoji22]
Jak dajesz rade to lepiej na lezaco[emoji4]
Tak sie czuje po tym co zaserwowal mi M do jedzenie wczoraj[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wierze , ja kiedyś często miałam zaparcia ;/ a skutki odczuwam do dzisiaj niestety;/ haha jeju to co on Ci tam przyniósł ? pewnie coś ciężkostrawnego . Albo mało jadłas cały dzień a na wieczór za dużo i zamurowało ;/ dobrze ,że ma możliwość Ci podrzucić , ale jeszcze troche się pomęczysz ;/

W koncu sie jakos udalo,ale w zyciu mi tak zle nie bylo.
Juz myslam ,ze cos mi sie stanie.
Nawet wysiusiac sie nie moglam,a brzuszek taki duzy mi sie zrobil jak w 20 tyg [emoji32]
Slodycze mi wciskal wczoraj a oprocz tego progesteronu biore wiecej i pewnie dlatego,od dzis nie jem nic skodkiego ,myslalam ,ze sie przekrece.
Ja wlasnie bardzo rzadko mialam zaparcia ,raz moze dwa w roku ale to jak juz na prawde przesadzilam.
Takze gdyby ktoras kiedys miala problwm to na mnie akurat zadzialaly czopki.
Az musze odpoczac po tych kilku godzinach meczarni

@Funia90 dobrze ,że już lepiej ... ja zawsze się boję jak mnie łapie taki skurcz, kolka taka jelitowa , ale odpukać dawno nie miałam jeszcze wtedy co Wam pisałam . Teraz nawet regularnie chodze do wc , ale podziałało to , że piję bardzo dużo wody mineralnej i jakąś zupke .
Kochana a jak plamienie zmniejsza sie ? :*

W koncu sie jakos udalo,ale w zyciu mi tak zle nie bylo.
Juz myslam ,ze cos mi sie stanie.
Nawet wysiusiac sie nie moglam,a brzuszek taki duzy mi sie zrobil jak w 20 tyg [emoji32]
Slodycze mi wciskal wczoraj a oprocz tego progesteronu biore wiecej i pewnie dlatego,od dzis nie jem nic skodkiego ,myslalam ,ze sie przekrece.
Ja wlasnie bardzo rzadko mialam zaparcia ,raz moze dwa w roku ale to jak juz na prawde przesadzilam.
Takze gdyby ktoras kiedys miala problwm to na mnie akurat zadzialaly czopki.
Az musze odpoczac po tych kilku godzinach meczarni

Funia jak juz puścilo to niech Ci kupi profilaktycznie syrop Lactulosum jest bardzo dobry i cala ciaze piłam przed lub w trakcie jedzenia

@roxie123 wlasnie mialam az taka kolke,oby nigdy wiecej.
Dziwne i straszne to bylo[emoji58]
A plamienia zmniejszyly sie ,ale wiesz jak to bylo u mnie ,byly,potem kilka dni czysto i znow mnie zalalao i to tak mocno ,ze nie wiem.
Dobrze,ze ja od poczatku chodze w podpasce bo bylabym zalana cala do kostek.
Wczoraj pisalas ,ze dzienie Ci po zastrzyku,co czulas?

@nafoczka dziekuje[emoji4]tylko tak czytam ,ze jak sie ma nietolerancje laktozy to nie mozna a ja na 90% mam niestety[emoji4]
Musze poprsotu unikac slodyczy ,bo wczoraj troche jadalam,no i malo warzyw zjadlam wczoraj.

@Funia90 oby już się nie powtórzyło , kup sobie ten syrop :) Może akurat już nie wrócą i będzie wszystko tak jak trzeba :)
Hm sama nie wiem , jakoś tak dziwnie jak po narkozie w przełyku mi się zrobiło ale przeszło . Dzisiaj rano przestraszyłam sie w lustrze xD cała twarz mi wywaliło w drobniutkie krostki , cycki mi nabrzmiały ogólnie obolała sie czuje . Pewnie odczuwam skutki leków bo to nowość dla mnie , nigdy się nie faszerowałam zbytnio niczym a teraz cała fura :D

@roxie123 to pewnie po tym sterydzie,watpie zeby to byl skutek zastrzyku[emoji4]
Organizm wariuje,tyle tych lekow [emoji4]ale przyzwyczaji sie

reklama
Do góry