reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy u was pierwsza @ po zabiegu była normalna? W sensie taka jak zawsze czy była bardziej albo mniej intensywna? Bo ja już nie wiem co myśleć :(

reklama
Dziewczyny mam pytanie.... moje cykle są regularne 28 dniowe, nawet po lyzeczkowaniu było wszytko jak w zegarku, a teraz tzn. wczoraj w 20dc z rana przy dodawaniu moczu patrzę trochę krwi... później w ciągu dnia sytuacja powtórzyła się kilka razy, na wkladce krwi brak tylko takie małe mocno brązowe plamki, dziś jest tak samo. Czy to możliwe żeby było to plamienie implantacyjne? Czy może tylko zwykły okres który zaraz się rozkręci, a przyszedł tydzień wcześniej....

Dziewczyny mam pytanie.... moje cykle są regularne 28 dniowe, nawet po lyzeczkowaniu było wszytko jak w zegarku, a teraz tzn. wczoraj w 20dc z rana przy dodawaniu moczu patrzę trochę krwi... później w ciągu dnia sytuacja powtórzyła się kilka razy, na wkladce krwi brak tylko takie małe mocno brązowe plamki, dziś jest tak samo. Czy to możliwe żeby było to plamienie implantacyjne? Czy może tylko zwykły okres który zaraz się rozkręci, a przyszedł tydzień wcześniej....
Może być i jedno i drugie. Pozostaje czekać ten tydzień i zrobić test. Może być to tez kwestia progesteronu. Przy małych wartościach lubią występować plamienia przed okresem.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do połowy maja brałam duphostan, profilaktycznie gdy test pokazał dwie kreski, po tym jak okazało się że to ciąża biochemiczna odstawiłam go. Możliwe że to właśnie to rozlegulowalo mi cykl...

@marluk210 tak jak pisze margotka moze byc to i to , jak sie nie rozkreci @ to za tydzień testowanie 3mam kciuki zeby nie przyszła

A ja dzisiaj relaksik , strasznie senna jestem i lewy jajnik mnie napierdziela , wypożyczyłam książki na zapas i ściąglam serial jakis z neta :)

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy u was pierwsza @ po zabiegu była normalna? W sensie taka jak zawsze czy była bardziej albo mniej intensywna? Bo ja już nie wiem co myśleć :(
Ja pierwsze dwa dni miałam brązowe plamienia, potem 5 dni krwawienia a potem znowu r dni na brazowo :-(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie @Ewelyn, też miałam pierwsze dwa dni na brązowo, a dzisiaj jest 5 dzień krwawienia, tylko takiego ze po nocy jest czysto, a dopiero koło południa się rozkręca. I zastanawiam się jak to było u innych

reklama
@roki_1991 raczej to nic niepokojącego , po prostu wszystko musi się wyczyścić w swoim tempie , jak @ się skończy idź na kontrolę do gina dla pewności :) ale wydaje mi sie że jest wszystko ok , martwiłabym sie gdyby np @ nie przyszła :)

Do góry