reklama
roxie123
Fanka BB :)
@roki_1991 ja po zabiegu miałam @ krótką tylko 4 dni i taką delikatną
marluk210
Aktywna w BB
Dziewczyny mam pytanie.... moje cykle są regularne 28 dniowe, nawet po lyzeczkowaniu było wszytko jak w zegarku, a teraz tzn. wczoraj w 20dc z rana przy dodawaniu moczu patrzę trochę krwi... później w ciągu dnia sytuacja powtórzyła się kilka razy, na wkladce krwi brak tylko takie małe mocno brązowe plamki, dziś jest tak samo. Czy to możliwe żeby było to plamienie implantacyjne? Czy może tylko zwykły okres który zaraz się rozkręci, a przyszedł tydzień wcześniej....
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Może być i jedno i drugie. Pozostaje czekać ten tydzień i zrobić test. Może być to tez kwestia progesteronu. Przy małych wartościach lubią występować plamienia przed okresem.Dziewczyny mam pytanie.... moje cykle są regularne 28 dniowe, nawet po lyzeczkowaniu było wszytko jak w zegarku, a teraz tzn. wczoraj w 20dc z rana przy dodawaniu moczu patrzę trochę krwi... później w ciągu dnia sytuacja powtórzyła się kilka razy, na wkladce krwi brak tylko takie małe mocno brązowe plamki, dziś jest tak samo. Czy to możliwe żeby było to plamienie implantacyjne? Czy może tylko zwykły okres który zaraz się rozkręci, a przyszedł tydzień wcześniej....
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@marluk210 tak jak pisze margotka moze byc to i to , jak sie nie rozkreci @ to za tydzień testowanie 3mam kciuki zeby nie przyszła
A ja dzisiaj relaksik , strasznie senna jestem i lewy jajnik mnie napierdziela , wypożyczyłam książki na zapas i ściąglam serial jakis z neta
A ja dzisiaj relaksik , strasznie senna jestem i lewy jajnik mnie napierdziela , wypożyczyłam książki na zapas i ściąglam serial jakis z neta
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
U mnie też relaks, opalanko było [emoji38]
Ja pierwsze dwa dni miałam brązowe plamienia, potem 5 dni krwawienia a potem znowu r dni na brazowo :-(Dziewczyny, powiedzcie mi, czy u was pierwsza @ po zabiegu była normalna? W sensie taka jak zawsze czy była bardziej albo mniej intensywna? Bo ja już nie wiem co myśleć
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
roxie123
@roki_1991 raczej to nic niepokojącego , po prostu wszystko musi się wyczyścić w swoim tempie , jak @ się skończy idź na kontrolę do gina dla pewności ale wydaje mi sie że jest wszystko ok , martwiłabym sie gdyby np @ nie przyszła