reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak hej kochana :* no nie mam @ własnie ;/ ale cos dzisiaj czuje ,że zaczyna brzuch kłuć więc może akurat ... a czemu , booo miałam tą histeroskopie a póxniej zrobiłą mi się torbielka i brałam tydzień dupka i pewnie mi to wszystko zaburzyło cykl ;/ własnie nie staraliśmy się jeszcze czekam na @ bo w tym cyklu bym chciała wystartowac ;p
A Ty lepiej ? czytałam ,że dołek złapałaś ...ja ostatnio też przez to wszystko ;/ ciągle pod górke
@Katarina91 zastrzyków się nie bój bo to maleńka igiełka można przywyknąć chyba z czasem ;p piecze troszke jak sie wpuści lek ale tak jak mówię kwestia przyzwyczajenia :) ja ciągle sobie powtarzam ,że małe dzieci mają cukrzyce i się kłują tyle razy na dzień to ja raz dziennie też ogarnę ;p
@Asia2104 cześć :*
... świtełko dla Aniołka [*] ...
Bardzo mi przykro :< nawet nie będę Cię pocieszac bo wiem ,że to i tak nie pomaga i trzeba się z tym zmierzyć :< życie jest niesprawiedliwe :< najgorsze aby przejść przez to wszystko w szpitalu i z każdym dniem będzie lżej ... :* dasz rade kobieto < przytulam > ... masz u nas wsparcie w każdej sytuacji :**
@Calineczka24 gratulacje !!! :** dawno Cię nie byłą tutaj :) ale dobrze ,że przynosisz pozytywne wiadomości :** 3mam kciuki za bete :)
@marluk210 ja w obydwie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu ... ale za to moja radość nie trwała długo ;/
@Funia90 ojej biedactwo :< przywykniesz do zastrzyków :* wcinaj i odkładaj boczki żebyś miała za co łapać modeleczko :* a jak samopoczucie ogólnie ? :) odczuwasz juz jakieś pierwsze objawy fasoleczki ? :*

Witam wszystkie dziewczyny z innych wątków :)
A u mnie hm...@ jak nie było tak nie ma ;/ ale jest nadzieja bo coś tam w krzyżu zaczyna mnie łamać ;p jak nie to jutro ide na podgląd do gina . Weekend przyjemny , spędzony z siostrzenicą mojego M :) przesłodka dziewczynka takie cioci słoneczko :) Fotke wstawiłam na wątku z fotkami chciałam się pochwalić jaka Niunia kochana :)

reklama
Czesc dziewczyny wiatm Was po w sumie nieprzespanej nocy ,niby mialam 4 godziny na sen ale z presji czasu nie umialam zasnac [emoji20]o 2 w nocy wyjechalismy do Wawy do pracy,dalej tu jestesmy i dopiero wieczorem pojedziemy do domu,w sumie jestesmy za Warszawa ,takze jakies 5 godzin do Katowic mamy ,ehhh a jutro od rana znow praca[emoji42][emoji42][emoji42]
Moglam spac w aucie bo w sumie kierowalam tylko 100 km ale nic z tego ,nie zasne bo musze drogi pilnowac[emoji4]

Takze jutro powitam Was jako prawdziwe zombi [emoji38]

Marluk u mnie bylo tak:
Pierwsza ciaza 2 cykl w sierpniu(10tyg)
Druga ciaza 3 cykl w styczniu (10tyg) tutaj mialam baaardzo niski progesteron,jak wzielam luteine zaszlam od razu
Trzecia ciaza 1 cykl [emoji16]

@roxie123 sliczna ta malutka[emoji7]a jak Ci pasuje[emoji5]
Mam nadzieje,ze malpa jest juz w drodze bo ilez mozna na nia czekac[emoji4]
Ja z objawow to od jakiegos tygodnia mam dosc wrazliwe piersi i nic wiecej[emoji4]
W pierwszej ciazy bylam senna i bylo mi niedobrze,w drugiej nic a teraz zobaczymy ,mam jakies dwa tygodnie do rozpoczecia objawow[emoji4]zniose wszytsko dla dzidzki[emoji5]
Nawet te piekace zastrzyki,niby nie sa zle,ale w sumie wolalabym dziennie krew pobierac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 Tylko się nie przemęczaj za bardzo pracusiu :)
no tak na konkretne objawy jeszcze troszeczke :)
No Niunia boska jest a taka udana że hej :) aaaaa czekam i czekam widzisz ;/ Dobrze że mam zajęcie ...
właśnie grila odpalamy chociaż pogoda taka sobie i impreze przeniosłam do domu , czekam na gosci bo malutka tez przyjedzie to ciocia oczywiscie będzie bawić :)

@roxie123 nie jest to praca fizyczna na szczescie ale jestem zmeczona przez niewyspanie[emoji58]no nic dam rade jako[emoji5]

Nooo bardzo slodziutka[emoji4]przynajmniej czas Ci zleci.

W kato wczoraj bylo strasznie zimno ,a tu dzis jest prawie 30 stopni,normalnie upal,rozplywam sie,a ubralam sie cieplo[emoji4]

Milego grillowanka zycze[emoji5]

Roxie kochana dzięki za słowa otuchy, apropos zastrzyków [emoji6] mam nadzieje, ze ginekolog mi je w ogole przepisze. Bardzo sie boje wtorkowej wizyty, wg om będzie to 5t2d, ostatnia ciąże straciłam na etapie 5t6d :(
Co do objawów to w pierwszej ciąży bardzo bolały piersi, miałam nudności i miałam duże bóle podbrzusza.
Teraz praktycznie nic, tylko większa meczliwosc, szczególnie jak stoję chwile dłużej w pracy i pobolewanie podbrzusza ale tak jak na okres. Mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko dobrze...
Fajnie, ze mogę sie wam wyżalić dziewczyny. Poza wami nikomu nie mowilam, oprócz narzeczonego oczywiście [emoji2]

Marluk ja miałam zabieg 15 marca i ginekolog dał zielone światło po pierwszej @, która przyszła 16 kwietnia:)

Roki dokładnie taki mam zamiar, tylko jeszcze mam ślub 18 sierpnia i remont mieszkania przed nami. Mam nadzieje ze wejdę w suknie ślubna [emoji2]

Przebywanie u Was zdecydowanie mnie uspokaja. Trochę poczytałam Wasze wcześniejsze posty i dzięki temu nie czuje się z tym wszystkim taka samotna.
Ważne przeżyć jutrzejszy dzień- zabieg.
I spróbować dojść co się wydarzyło żeby nie powtórzyła się historia...
Mam 2 pytania- może któraś z was akurat...
1. Ginekolog w województwie Łódzkim do opieki po straconej ciąży i przygotowaniu do kolejnej
2. Czy któraś z was w opisie usg dziecka po ustaniu akcji serca znalazła określenie " obrzęk płodu"?

Będę wdzięczna jeśli któraś z was cokolwiek wie

Roxie kochana dzięki za słowa otuchy, apropos zastrzyków [emoji6] mam nadzieje, ze ginekolog mi je w ogole przepisze. Bardzo sie boje wtorkowej wizyty, wg om będzie to 5t2d, ostatnia ciąże straciłam na etapie 5t6d :(
Co do objawów to w pierwszej ciąży bardzo bolały piersi, miałam nudności i miałam duże bóle podbrzusza.
Teraz praktycznie nic, tylko większa meczliwosc, szczególnie jak stoję chwile dłużej w pracy i pobolewanie podbrzusza ale tak jak na okres. Mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko dobrze...
Fajnie, ze mogę sie wam wyżalić dziewczyny. Poza wami nikomu nie mowilam, oprócz narzeczonego oczywiście [emoji2]

Marluk ja miałam zabieg 15 marca i ginekolog dał zielone światło po pierwszej @, która przyszła 16 kwietnia:)

Roki dokładnie taki mam zamiar, tylko jeszcze mam ślub 18 sierpnia i remont mieszkania przed nami. Mam nadzieje ze wejdę w suknie ślubna [emoji2]

Kochana teraz musi być wszystko dobrze

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 życzę ci żebyś miała duży i zdrowy brzusio w sierpniu :*
@Asia2104 niestety nie jestem z łódzkiego, a o obrzęku płodu też nie słyszałam. U mnie po prostu nie było akcji serca :( mnie też bardzo uspokajało czytanie tego forum, bo jest tu wiele pozytywnych przypadków :) trzymam kciuki za Ciebie, żebyś przetrwała jutrzejszy dzień, bardziej psychicznie, bo w czasie zabiegu i tak dostajesz znieczulenie ogólne, i żebyś szybko doszła do siebie :* pisz koniecznie jak się masz :)

Dziewczyny ściskam mocno te ktorym sie nie udalo i trzymam kciuki :*
Wlasnie wrocilismy z komunii.
Nie moglam sie juz doczekac, zeby z tamtad wyjsc bo jechalismy na bete a moja tesciowa jak na zlosc, ze jeszcze posiedzimy etc.
Koniec końcow się doczekałam i teraz czekam na wynik :) pani mowila, ze 3-4 godziny musze czekac na wynik :o

Funia90 czy ja dobrze wyczytalam, ze sie Wam udalo? ;)
I o jakich zastrzykach mowilas?

Ta moja beta 107.10 to ktory tydzien?
3/4 ?

reklama
@Katarina91 będzie dobrze tym razem musi być :* dawaj znać po wizycie
@Funia90 a dzięki :) udała się imprezka ... tak dawno piwka nie piłam ,aż do dzisiaj...nie wiem coś mi musi wywołać tą @ wrrrrrr
@Calineczka24 jak to takie tygodnie to ładna beta :) nie wiem jak Ci wychodzi według @ :) a nasza funia też zafasolkowała :D ciesze się dziewczyny z Waszego szczęścia i po części zazdroszczę kurczę :** ale no dzięki Wam pozytywnie się nastawiam :) i mam nadzieję niebawem dołacze

Do góry