reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gratuluję i zazdroszczę :)

Ja dziś byłam u gina bo mnie zaniepokoily plamienia po okresie ale jest wszystko ok i pęcherzyków 14.7mm także zapowiada się owulacji powoli. Mam do Was pytanie przy okazji no chciałam iść na monitoring tylko juz prywatnie i zastanawiam się kiedy iść na pierwszą wizytę przy cyklach ok 25 dniowych - dziś mam 8 dzień. Nie chce żeby było za późno i nie wiem czy mogę liczyć ta wizytę skoro chce iść do innego gabinetu na ten monitoring.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula, najpóźniej 10-11 dc

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Katarina91 piękne kreseczki !!! :) ależ zazdoszczę :** i nie są słabe bardzo ładne i wyraźne :D gratuluję ;* bierz dupka i acard :) zrób bete :)
@Funia90 bocian to bocian hehe na zime jak znalazł :D

A u mnie dalej @ nie ma :< dziś 29dc ... myślicie ,że po tej histeroskopii mi się opóźni ? brałam też do niedzieli dupka przez 7 dni na tą torbiel może to jego wina ??? jak myślicie ? kurde a ja tak czekam ;/

@katarina skacze z radosci[emoji4]moje gratulacje[emoji7]

@roxie wkurzajace to czekanie,po dostawieniu dupka po kilku dniach powinna nadejsc @
A moze mimo ,ze sie specjalnie nie staraliscie to przypadkiem sie udalo[emoji16]

@Paula idz ok 10dc i zobaczysz co bedzie ,potem lekarz powie kiedy znow podskoczyc[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 hehe nie no raczej nie ...raczej nie pamiętam wpadki ? ;p tyle lat takiej nie było to i teraz nie sądzę ;p może w końcu będzie @ dużo czynników się złożyło bo i to badanie i ten dupek i jeszcze ja chora troche ... trzeba czekać ;D

Dziewczyny acarf brać profilaktycznie? Bo nie mam jeszcze wyników mutacji. Nic sie nie stanie?

Dziewczyny... co myślicie???
1494994878-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest gratulacje !!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Katarina91 To wcale nie jest słaba kreska. Jest bardzo wyraźna!!! Gratulacje!!! Jeśli chodzi o acard - ja bym profilaktycznie nie brała, chyba że lekarz zaleci. W przypadku braku podstaw do jego stosowania - acard może przyczynić się do poronienia.

Dzięki dziewczyny [emoji8] ja jestem w szoku, nie sądziłam ze cos wyjdzie... idę jutro na betę i zobaczę, napisze do lekarki czy brać acard czy nie. Jeśli mi wyjdzie jakaś mutacja to brać?

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji8] ja jestem w szoku, nie sądziłam ze cos wyjdzie... idę jutro na betę i zobaczę, napisze do lekarki czy brać acard czy nie. Jeśli mi wyjdzie jakaś mutacja to brać?

Lepiej dzwoń do lekarki się upewnić

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry