reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja mogę być pierwsza
1494611039-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chcialam sie podzielic z Wami moja dzisiejsza wizyta u gin. Poszłam do tego który prowadził mnie w szpitalu i już wiem, że to jedyny słuszny wybór :) empatyczny, rzetelnie odpowiada na moje pytania, młody i z energią do działania.

Wszystkie badania i obraz z usg mam 100% w porządku, miesiączka super w terminie.

Mam kontrolnie zbadać:
- wymaz z szyjki macicy: Ureaplasma, Mycoplasma, Chlamydia
- anty TPO, TSH, ft3, ft4
- OGTT

Mam podesłać wyniki smsem i jak beda ok to powiedział, ze widzimy się dopiero po pozytywnym teście ciążowym :)

Natomiast ze względu na lot samolotem na wakacje pod koniec czerwca mamy odpuścić starania w tym miesiącu i poszaleć w czasie urlopu ;) mamy na spokojnie, na luzie działać, bez zbędnych obliczeń. Tak wiec wracam ze staraniami w czerwcu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@hona chociaż to mi się udało :p
@...Margotka9022... Super zdjęcia! Śliczna dziewczyna z Ciebie i mam wrażenie jakbym Cię skądś kojarzyła, ale raczej mało prawdopodobne
@mfifi04 ładne i jaki przystojniak na rękach :)
@gabrika to super! Teraz nic tylko się wyluzowac na urlopie i działać. Trzymam kciuki :)
@Funia90 co to za podpucha ze zmiana niku :p
Dzisiaj jakoś lepiej poszło mi ogarnięcie co komu odpisać :D rozpiera mnie duma :)
Jak patrzę na wasze zdjęcia to mam kompleksy i chyba nie dodam swojego zdjęcia....
A ja dalej siedzę sobie w domu i rozpatruje udanie się na ip jutro, bo to krwawienie zaczyna mnie niepokoić coraz bardziej. A do poniedziałku na pewno nie wytrzymam psychicznie, także wizyta planowa u mojej lekarki odpada...

@hona chociaż to mi się udało [emoji14]
@...Margotka9022... Super zdjęcia! Śliczna dziewczyna z Ciebie i mam wrażenie jakbym Cię skądś kojarzyła, ale raczej mało prawdopodobne
@gabrika to super! Teraz nic tylko się wyluzowac na urlopie i działać. Trzymam kciuki :)
@Funia90 co to za podpucha ze zmiana niku [emoji14]
Dzisiaj jakoś lepiej poszło mi ogarnięcie co komu odpisać :D rozpiera mnie duma :)
Jak patrzę na wasze zdjęcia to mam kompleksy i chyba nie dodam swojego zdjęcia....
A ja dalej siedzę sobie w domu i rozpatruje udanie się na ip jutro, bo to krwawienie zaczyna mnie niepokoić coraz bardziej. A do poniedziałku na pewno nie wytrzymam psychicznie, także wizyta planowa u mojej lekarki odpada...
Roki dziękuję. Z Krakowa jesteś? A może zwiedzalas ostatnio coś w Krakowie?
Jeśli Cię coś niepokoi to jedź to sprawdź!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@hona chociaż to mi się udało [emoji14]
@Funia90 co to za podpucha ze zmiana niku [emoji14]
Pamiętaj nie ma brzydkich kobiet ;) ja do sexi nie należę ale siebie akceptuje

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że jestem z Wami od niedawna i może dużo się nie udzielam, ale bacznie czytam wszystkie Wasze wpisy :) Również pochwalę się moim największym szczęściem- moim narzeczonym :)
A tak poza tym jestem w trakcie poronienia samoistnego- i mam już tego dosyć.... leje się ze mnie i leje... jutro niestety muszę wracać do pracy...
1494613993-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry