reklama
Funia90
Fanka BB :)
Katarina91
Funiu, z tego co pamietam to badaliscie kariotypy. Masz juz wyniki?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@funia26 mówiłam ci o zawale? no to się doigralas! Rany jak ja ci zazdroszczę włosów :* slicznie wygladacie
@roxie123 czekasz jeszcze na jakieś wyniki?
@hajmal @Baslan grubaski a wy jak?
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem tu aby was wspierać wiec jeśli macie pytania to walcie jak w dym lub poczytajcie wątek o badaniach trzymam kciuki za każdą z was :*
@roxie123 czekasz jeszcze na jakieś wyniki?
@hajmal @Baslan grubaski a wy jak?
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem tu aby was wspierać wiec jeśli macie pytania to walcie jak w dym lub poczytajcie wątek o badaniach trzymam kciuki za każdą z was :*
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Katarina91
Margotka, kochana jednak nie poszłam. Wstrzymam sie do jutrzejszego testu:-)
Zaaaneta
Pochwalę się rezultatem z olejka z wiesiolka jest cuuudowny gdzieś tu o nim czytałam mega jest, od 8msc pierwszy raz widzę meeega dużo śluzu plodnego . Biorę to od tego msc od 4dc I jest super różnica. Od 8 rano działamy haha❤ wieczorem poprawka i trzymajcie kciuki laski☺
Funia laseczka z cb ładna ze hoho ☺ pozazdrościć tylko☺
Ja mam też dziewuszki wesele 27 mają i teraz w sobotę panienskie koleżanki także zaszaleje sobie hehe☺
Funia laseczka z cb ładna ze hoho ☺ pozazdrościć tylko☺
Ja mam też dziewuszki wesele 27 mają i teraz w sobotę panienskie koleżanki także zaszaleje sobie hehe☺
marluk210
Aktywna w BB
@Zaaaneta gdzieś też o tym czytałam, ale nie byłam przekonana... jakiej firmy bierzesz? Czy któraś z Was brała może inofolic? Ja bralam go pół roku, ale z powrotem przeżycilam się na zwykły Folik. Wczoraj lekarz powiedział żebym zaczęła brać znowu inofolic bo ponoć lepszy. Któraś z Was ma jakieś zadanie na ten temat?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
U mnie też było sporo śluzu po wiesiolku. Ale efektów na razie nie ma [emoji53] Moim zdaniem najlepiej kupić prenatal uno "przed ciążą i do 12 tygodnia". Masz tam wszystko co niezbędne.@Zaaaneta gdzieś też o tym czytałam, ale nie byłam przekonana... jakiej firmy bierzesz? Czy któraś z Was brała może inofolic? Ja bralam go pół roku, ale z powrotem przeżycilam się na zwykły Folik. Wczoraj lekarz powiedział żebym zaczęła brać znowu inofolic bo ponoć lepszy. Któraś z Was ma jakieś zadanie na ten temat?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
roxie123
@nafoczka nie już nie robiłam nic wszystko się unormowało i wszystko jest juz ok czekam na wizytę 2 czerwca żeby lekarz zadecydował i przepisał wszystkie leki żebym miała i w następnym cyklu do dzieła
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutra chociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ? zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ? dzięki
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kiecki ja mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutra chociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ? zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ? dzięki
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kiecki ja mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p