reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nafoczka nie już nie robiłam nic wszystko się unormowało i wszystko jest juz ok :) czekam na wizytę 2 czerwca żeby lekarz zadecydował i przepisał wszystkie leki żebym miała i w następnym cyklu do dzieła :)
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutra :) chociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ? :) zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ? :) dzięki :)
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kiecki :) ja mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p
To czekam na dobre wiadomości :)
Hej, u mnie powoli do przodu. Rozchorowałam się, wydaje mi się, że angina. O 14 mam wizytę u rodzinnego i zobaczymy.
Funia zazdroszczę wakacji.
Pozdrawiam Was wszystkie ;)
Ja też w ciąży miałam angine z antybiotykiem aż i skarlatyne i mnóstwo innych nieznanych mi dotąd chorób :)
Życzę jak najwięcej zdrowia :*

@Baslan dużo zdrówka i dbaj o siebie!

Do mnie przyszła dziś paczka od kuzyna. Kuzyn ma "ciucholand "i wysłał mi masę ubrań sportowych. Wprawdzie od dawna nie ćwiczę ale biorę to za dobry znak!

Okres przyjdzie lub nie. Wpływu juz na to nie mam. Ale jeśli przyjdzie to od poniedziałku zaczynam powoli biegać i ćwiczyć z Chodakowska. Nie mam nadwagi, jestem drobna ale cellulit na pupie się pokazał i uda trochę sflaczaly. No dobra... chce być taka laska jak @funia [emoji7]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Sama amoksycyklina bez kwasu klawulonowego jest ok.

edit. Normalnie teraz zamknę się w sobie i nie będę się odzywać jak będziecie wstawiać takie zdjęcia jak funia :p Ja przy Was to wieloryb :p

@nafoczka tez mozesz takie wychodowac[emoji5]

@katarina badalismy ale dopiero we wtorek ,wyniki beda do 6 tygodni[emoji4]

Dziewczynki jutro wstawie foteczki [emoji5]buziole[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Baslan zdróweczka :*
@nafoczka mam nadzieję , że wszystko pójdzie po mojej myśli ... ale z tym nigdy nie wiadomo

W sumie jak macie jakies foto z wakacji to ja z chęcią obejrzę uwielbiam oglądać zdjęcia :D I nie zakompleksiajcie się czy zamykajcie w sobie bo każda z nas jest piękna na swój sposób :) :*

@Zaaaneta gdzieś też o tym czytałam, ale nie byłam przekonana... jakiej firmy bierzesz? Czy któraś z Was brała może inofolic? Ja bralam go pół roku, ale z powrotem przeżycilam się na zwykły Folik. Wczoraj lekarz powiedział żebym zaczęła brać znowu inofolic bo ponoć lepszy. Któraś z Was ma jakieś zadanie na ten temat?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oeparol ja biorę taki, dla mnie to sukces bo wcześniej nie miałam wgl plodnego sluzu☺
@nafoczka nie już nie robiłam nic wszystko się unormowało i wszystko jest juz ok :) czekam na wizytę 2 czerwca żeby lekarz zadecydował i przepisał wszystkie leki żebym miała i w następnym cyklu do dzieła :)
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutra :) chociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ? :) zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ? :) dzięki :)
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kiecki :) ja mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p
Tak to jest na bazie ziół ja jestem zachwycona, poprawia jakość śluzu i jest go bynajmniej u mnie o 100%więcej hehe ☺

reklama
Roki z imieniem trafione w dziesiatke.Urodzilam sie,kiedy w telewizji krolowal serial "Czterej pancerni i pies",dobrze,ze nie urodzilam sie chlopcem,bo jeszcze by mnie nazwali Gustlik :o:D:)

Ja jakis czas temu dostalam od lekarza Ovarin,lezy i czeka na rozpoczecie staran,czyli juz niedlugo,mam nadzieje.

Pozdrawiam Was wszystkie kochane i zycze milego weekendu.
Moze kazda z nas wstawi jakies zdjecie,choc jedno,solo badz z rodzina?
Buziole :)

Do góry