reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie znow pojawily sie wczoraj mdlosci az mnie skreca z ciekawosci czy to PSM czy faktycznie cos na rzeczy jestem jakos dziwnie spokojna a zawsze o tym czasie przed @ dostawalam bialej goraczki i na lini szczeki zawsze mialam takiego bolacego pryszcza tym razem go nie ma.
Brzuch mnie nie boli a na piersiach popekaly mi naczynka.
Zobaczymy w nd co to bedzie.
Pozatym co ma byc to bedzie.

reklama
Kurcze chyba jednak narazie fałszywy alarm z tym okresem. Ale i tak coś dziś mnie delikatnie boli brzuch jak na @. No nic zobaczymy...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia dzis 25dc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina, test zupełnie niewiarygodny. W 25 dc może i by Ci wyszedł gdybyś miała owulacje ok 10 dc. Myślę że zrobiony w sobotę może juz coś pokazać. Bólem na @ się nie przejmuj bo 90% zaciazonych czuje się jakby miało dostać okres nawet po terminie i pozytywnym teście. Głowa do góry! Póki nie ma @ to jest nadzieja.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Funia z calego serca Ci dziekuje :* Bog Ci to w dzieciach wynagrodzi! Pamietaj, dobro wraca!!! Dla Oli i jej mamy (bo tata ma.to w doopie) kazdy grosz sie liczy. Jesli przeczytalas ich historię to zauważysz, ze wszędzie jest napisane, ze MAMA wierzy, MAMA sie stara. A tata? Jak bym go spotkala to bym mu jaja odciela!!! Ona biedna siedzi z tymi dziecmi po szpitalach, zalatwia wszystkie rehabilitacje, sponsorów a ten idiota dzwoni do niej z pretensjami, ze na.pewno go zdradza !!!!! Nosz kur....a ta dziewczyna ma dopiero 28 lat! A jest tak zniszczona psychicznie, że jest na lekach bo nie daje rady sama.

@Katarina91 @paula.w
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Mnie przy poprzedniej ciąży też bolał brzuch jak na okres, także nawet nie przypuszczałam że jestem w ciąży. Także głowa do góry, bo na test jest jeszcze za wcześnie. Musisz poćwiczyć bardziej swoją cierpliwość, choć wiem jakie to trudne, i poczekać czy @ przyjdzie czy nie. Trzymam kciuki żeby nie :)

Do góry