@witch hehe we trojke w 15 dc to chyba nie[emoji5][emoji16]czy owu byla to nie wiem ale wlasnie wczoraj cos kulo,zas sluz byl jakos 12-13dc ,ale w sumie to nie wiem czy byla [emoji12]
@gabrika bylam w Rimini ,to taka typowo turystyczna miejscowosc[emoji5]ze staraniami to nie odradzam ani nie namawiam,ja przed kazdym lotem rezygnuje ze staran,choc moj gin twierdzi ,ze zdrowej ciazy nic nie ruszy[emoji4]
Takze musisz sama zdecydowac,duzo dziewczyn lata i nic sie nie dzieje,ale jak cos sie stanie to wiesz[emoji4]
@margotka zrezygnowalabym zdecydowanie z Rtg
@mififi o to rzeczywiscie tarczyce mialas mega podwyzszona,mam nadzieje,ze juz spadla[emoji4]
@Kwiatuszek zapisalam linka i przeleje jakis grosik jutro[emoji4]
@roxi wrocilismy wczoraj o 16 i od razu do pracy jechalismy[emoji4]a dzos od 6 na nogach ,rano bylismy na badaniu kariotypow,pozniej praca,bylam u krawcowej po sukienke ,u Rodzicow i w sumie wlasnie weszlismy do domku[emoji4]takze zaraz prysznic i w koncu mam chwile dla siebie
Dziewczynki tez jestem ciekawe ile kreseczek bedzie w tym miesiacu[emoji4]
A i w ogole to doznalam szoku termicznego tam 30stopni a tu kuzwa snieg dzis padal,ja nie wiem jak my w piatek na to weselicho pojdziemy ehhh
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom