reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ciekawe czy bedą w tym miesiącu jakieś dwie kreseczki na forum :-)
Margotka mnie tez tak miętosi w macicy, ale nic poza tym... sprawdzałam juz kilka razy czy piersi nie bolą. Na początku tamtej ciąży bardzo bolały mnie piersi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki, wszystko się pozytywnie ułoży. Dajmy sobie i naszym organizmom czas i dużo spokoju, nic na "hura bura"! Zobaczycie, ze to baaardzo zaprocentuje! Trzymam kciuki! [emoji1307]

No i chyba się powoli mogę żegnać z nadzieją na pozytywne wieści z tego cyklu...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@witch hehe we trojke w 15 dc to chyba nie[emoji5][emoji16]czy owu byla to nie wiem ale wlasnie wczoraj cos kulo,zas sluz byl jakos 12-13dc ,ale w sumie to nie wiem czy byla [emoji12]

@gabrika bylam w Rimini ,to taka typowo turystyczna miejscowosc[emoji5]ze staraniami to nie odradzam ani nie namawiam,ja przed kazdym lotem rezygnuje ze staran,choc moj gin twierdzi ,ze zdrowej ciazy nic nie ruszy[emoji4]
Takze musisz sama zdecydowac,duzo dziewczyn lata i nic sie nie dzieje,ale jak cos sie stanie to wiesz[emoji4]

@margotka zrezygnowalabym zdecydowanie z Rtg

@mififi o to rzeczywiscie tarczyce mialas mega podwyzszona,mam nadzieje,ze juz spadla[emoji4]

@Kwiatuszek zapisalam linka i przeleje jakis grosik jutro[emoji4]

@roxi wrocilismy wczoraj o 16 i od razu do pracy jechalismy[emoji4]a dzos od 6 na nogach ,rano bylismy na badaniu kariotypow,pozniej praca,bylam u krawcowej po sukienke ,u Rodzicow i w sumie wlasnie weszlismy do domku[emoji4]takze zaraz prysznic i w koncu mam chwile dla siebie

Dziewczynki tez jestem ciekawe ile kreseczek bedzie w tym miesiacu[emoji4]

A i w ogole to doznalam szoku termicznego tam 30stopni a tu kuzwa snieg dzis padal,ja nie wiem jak my w piatek na to weselicho pojdziemy ehhh

reklama
Czekam.. mam zamiar poczekać do piątku jesli nie dostane @. Ćwiczę moja cierpliwość której nigdy nie posiadalam ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety u mnie od rana bóle typowo miesiaczkowe plus suchość co oznacza że @ przyjdzie szybciej niż mi się zdaje.
@Katarina91 daj znać jak u Ciebie i kiedy się spodziewasz @

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry