Gratulacje moja tez pierwsza kreska poprzednio była taka blada. Mam nadzieje ze tez się zalapie na styczeń 2018. to dopiero 9dc ale ostro dzialamy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje moja tez pierwsza kreska poprzednio była taka blada. Mam nadzieje ze tez się zalapie na styczeń 2018. to dopiero 9dc ale ostro dzialamy
Miejsca czekająGratulacje moja tez pierwsza kreska poprzednio była taka blada. Mam nadzieje ze tez się zalapie na styczeń 2018. to dopiero 9dc ale ostro dzialamy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
I można powiedzieć że i Ja dołączam 9dzień po poronieniu. Ale lekarz dał już zielone światło bo to była wczesna ciąża 5tc i samoistne poronienie i do tego w piątek na kontroli już zero krwi. Powiedział że ładnie się oczyściłam i jak jestem psychicznie gotowa to możemy działać [emoji6][emoji6][emoji6]Paula, Ty 9 dc, ja i Katarina 8 dc, kurcze którejś musi się udać!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po 23 dniach z tym ze zazwyczaj mój cykl trwał ok.26 dni.