reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczynki wita Was skacowany czlowiek ,ktory dopiero odzyl[emoji4]
O 4 wrocilam do domu i dopiero wstalam[emoji4]
Wypialam za wszystkie brzuchatki ,staraczki i inne[emoji4]
Tazke wszystkie mamy zagwarantowane ciaze juz niebawem[emoji12]

@mififi ja mysle,ze mozna gratulowac[emoji8]

@gie_er witaj[emoji8]
Czekam jeszcze na wyniki badan,poki co z tych co robilam to jedynie wit d wyszla mi zanizona.
Na kariotypy idziemy 9 maja[emoji4]
Czekam jeszcze na czesc zespolu antyfosfolipidowego i mthfr +v-leiden.
A reszta wyszla mi dobrze[emoji4]
Jutro mam gina to zobaczymy co powie,jutro tez chyba dostane 2 @.

@margotka zakupilam wiesiolka [emoji2]

Co tam u Was ?u nas dzis ladna pogoda [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczynki wita Was skacowany czlowiek ,ktory dopiero odzyl[emoji4]
O 4 wrocilam do domu i dopiero wstalam[emoji4]
Wypialam za wszystkie brzuchatki ,staraczki i inne[emoji4]
Tazke wszystkie mamy zagwarantowane ciaze juz niebawem[emoji12]

@mififi ja mysle,ze mozna gratulowac[emoji8]

@gie_er witaj[emoji8]
Czekam jeszcze na wyniki badan,poki co z tych co robilam to jedynie wit d wyszla mi zanizona.
Na kariotypy idziemy 9 maja[emoji4]
Czekam jeszcze na czesc zespolu antyfosfolipidowego i mthfr +v-leiden.
A reszta wyszla mi dobrze[emoji4]
Jutro mam gina to zobaczymy co powie,jutro tez chyba dostane 2 @.

@margotka zakupilam wiesiolka [emoji2]

Co tam u Was ?u nas dzis ladna pogoda [emoji4]

Hej kac męczy? ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś załapałam się na dokument w telewizji o odziezowkach sieciowych które dodają środków toksycznych do ubrań. Był też przykład dziewczyny pracującej kiedyś w jakiejś sieciowce która zaczęła mieć uczulenie a teraz już 4 razy poronila... było też potwierdzenie naukowe ze to wpływa niekorzystnie na płodność. Miałam ochotę wyrzucić pół swojej szafy jak to obejrzałam.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,witajcie

Funia zycze szybkiego powrotu do zywych :biggrin2:

Dziewczyny,sama nie wiem,co robic,dzis mam ten dzien,na ktory kazda z nas czeka z utesknieniem,czyli owulacja.:D Mam taka ochote na meza,ze az nie moge sie powstrzymac,juz nawet myslalam,zeby wyslac na chwile mlodego do cioci-sasiadki :szok: Nie wiem,czy mam uwazac,czy zaszalec i isc na calosc.Chcialam najpierw zbic ta homocysteine,jest ponad 10.Czuje ,ze wygra moj rozsadek i "bedziemy uwazac".Z drugiej strony tak mocno chce byc w ciazy,ze juz nie wyrabiam.Wczoraj widzialam sie z kuzynka,ma 6 miesiecznego chlopca,tak sie do mnie przykleil,nie schodzil mi z kolan,slodziak taki,ze myslalam,ze go schrupie.Alez mam dylemat.

@mififi oj tak,ale juz lepiej,wlasnie wyszlismy na kolacje takze lepiej[emoji4]

@hona dziekuje[emoji5]

Nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu.
Pewnie bede miala teraz podobnie bo u mnie z kolei ten progesteron nieszczesny moze byc przeszkoda i tez nie wiem czy czekac az wszystko wroci do normy czy bedziemy dzialac,tez bardzo pragne byc w ciazy ehhh...
Nie wiem jak wazna jest homocysteina,kiedy badalas ten poziom?moze juz spadla troszke[emoji4]

reklama
@hona mam to samo...idę w czwartek na histeroskopie a wcześniej zrobię homocysteinę ... boję się działać póki nie będzie koło 7 ...eh też bym już chciała bardzo
@funia26 znaczy się zrobiłaś reset :D dobrze :D wracaj do żywych hehe :)
Zapytaj lekarza może co z tym progesteronem , co Ci powie , może będzie Ci kazał brać większą dawke dupka albo lutki

Do góry